FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 08 dec 2014, 14:23

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 dec 2014, 15:36

3 mjeseca nisu dobili platu, Fejza i ne znam jos koji zivi u Sarajevu, nemaju para da se kuci vrate. Tako barem oni kazu :D
E neka vala, i jesu neozbiljni bili dok je plata redovno kapala. A omladince potpisali i nikakve sanse im ne daju, cak i zbog nesuglasica sa roditeljom igraca, jer je jedan od trenera prozvan zbog uzimanja i trazenja para, sada igrac mora da trpi i na treninzima cak. Sram neka ih bude.

Gledam na ovom transfermarktu, poslije Radovanovica najskuplji nam Emilko Jankovic :lol: :lol:

Jos nista se ne prica o otkazima u klubu, barem za sada. Izgleda se ceka Azmir, a mutavi Vugdalic jos se nije udostojio izaci pred medije i prozboriti koju, kao sto nikoga kita ne boli za Slobodom pa da ga pokusaju kontaktirati za neki intervju, bilo kakav info...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 dec 2014, 16:09

Probisvjet je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:oni ce nam biti uzor :D
Ovaj Kongres SDPa je za Slobodu završen odlično. Sad je faraon ko klimav zub.Tuzla mu okreće leđa zbog izdaje Selima.On će sad prvi nazvati Husića.FK Sloboda će nadživit i ovo ružno vrijeme.
Jel' to Jasmin podrzao Niksica? Stvarno ne znam o tome?
Upravo tako , stao uz Nikšića.On, Kušljugić, Bijedić,Mladina, M .Jahić ,Bakalović.Selim imao samo 9 glasova manje.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 dec 2014, 16:31

Zodiac je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:clap:
Koji je ovo igrac bio. Imao je bombu u nogama. Sjecam se dosta njegovih golova.
Kako je samo zavalio gol reprezentaciji Yugoslavije sa nekih tridesetak metara, mislim da je to bila 1979 i proslava obljetnice SD Sloboda.
Sjecam se gola kada je Sloboda igrala u Banovicima protiv Titogradske Buducnosti (igrali smo tamo zbog radova na Tusnju i postavljanja reflektora). Patili smo se po kaljavom terenu i na kraju njegovim golom pobjedili 2:1.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 dec 2014, 16:34

Jel moze neko rec kakav je taj Saric na terenu,koju vam je poziciju igrao?
#musvdg

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 dec 2014, 16:42

1922VFC1981 je napisao/la:Jel moze neko rec kakav je taj Saric na terenu,koju vam je poziciju igrao?
većinu tekmi je igrao kao centralni vezni u formaciji 4-3-3, par tekmi je igrao kao krilo u formacijama 4-3-3 i 4-2-3-1 .. u zadnji par tekmi je podigao nivo igre, vjerovatno bio ponajbolji igrač, al' sve u svemu, kad se pogleda čitava polusezona, solidno .. ekipa je odron, pa je i on varirao, od odrona do dobro odigranih mečeva, tehnički solidan, al' sporo konta, primi loptu i carini je :D po mom skromnom mišljenju, solidan igrač, nije neko ko će donijeti kvalitet, a kamo li prevagu :D nije za početni sastav bilo koje jače/korektne ekipe u ligi

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 dec 2014, 17:53

http://uploads.im/PTUaI.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Po Vugdinoj izjavi kao da je ubijedjen kako bi Sloboda ostala. Nadam se da ova izjava znaci kako ce Azmir i dalje biti uz Slobodu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 dec 2014, 19:08

Batva je napisao/la:3 mjeseca nisu dobili platu, Fejza i ne znam jos koji zivi u Sarajevu, nemaju para da se kuci vrate. Tako barem oni kazu :D
E neka vala, i jesu neozbiljni bili dok je plata redovno kapala. A omladince potpisali i nikakve sanse im ne daju, cak i zbog nesuglasica sa roditeljom igraca, jer je jedan od trenera prozvan zbog uzimanja i trazenja para, sada igrac mora da trpi i na treninzima cak. Sram neka ih bude.

Gledam na ovom transfermarktu, poslije Radovanovica najskuplji nam Emilko Jankovic :lol: :lol:

Jos nista se ne prica o otkazima u klubu, barem za sada. Izgleda se ceka Azmir, a mutavi Vugdalic jos se nije udostojio izaci pred medije i prozboriti koju, kao sto nikoga kita ne boli za Slobodom pa da ga pokusaju kontaktirati za neki intervju, bilo kakav info...
Ako je istina, nije ovo za nas optimistično !!! Bez obzira što ne zaslužuju ni marke, ova situacija može upućivati na nešto drugo . .

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 dec 2014, 19:19

Joj šuplje priče nisu dobili platu 3 mjeseca, i još kao Fejza nema za kartu kući a prije neki dan ovdje postavljen njegov intervju sa sarajevske alfa televizije :roll: haj da se laže za nekog drugog, al eto očigledan primjer :D
I mogu mislit kakva bi se prašina digla da nisu dobili platu 3 mjeseca, kad su "davali" intervju kako im kasni isplata jedne plate. Nigdje veze Bgm, napiši Batva od koga si to čuo da mu se možemo smijati :D

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 08 dec 2014, 20:00

Batva je napisao/la:http://uploads.im/PTUaI.jpg

Po Vugdinoj izjavi kao da je ubijedjen kako bi Sloboda ostala. Nadam se da ova izjava znaci kako ce Azmir i dalje biti uz Slobodu.

apsolutno svi za smanjenje, a ovaj amaterski savez ni da mrdne prstom po tom pitanju... liga 10 po uzoru na hrvatsku je idealna i za pl bih
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 dec 2014, 20:11

Coraco je napisao/la:Joj šuplje priče nisu dobili platu 3 mjeseca, i još kao Fejza nema za kartu kući a prije neki dan ovdje postavljen njegov intervju sa sarajevske alfa televizije :roll: haj da se laže za nekog drugog, al eto očigledan primjer :D
I mogu mislit kakva bi se prašina digla da nisu dobili platu 3 mjeseca, kad su "davali" intervju kako im kasni isplata jedne plate. Nigdje veze Bgm, napiši Batva od koga si to čuo da mu se možemo smijati :D
Jos dvojica su to potvrdili danas kada su trebali dobiti plate (ako te bas zanima mogu ti poslat u PP o kome se radi). Jeste da je Fejza malo to preuvelicao ali u sustini on govori isitnu ;) Ako poznajes ijednog od igraca slobodno priupitaj ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 dec 2014, 20:14

neka kasne,netreba im ni dati..al eto
biti ce svi isplaceni u januaru do zadnjeg centa..ovo i treba,neka se zna ko je babo u klubu,a ko se kurci praznom slamom za sicu,ko hoce skontace.. ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 dec 2014, 20:20

TzBulevar87 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Joj šuplje priče nisu dobili platu 3 mjeseca, i još kao Fejza nema za kartu kući a prije neki dan ovdje postavljen njegov intervju sa sarajevske alfa televizije :roll: haj da se laže za nekog drugog, al eto očigledan primjer :D
Jos dvojica su to potvrdili danas kada su trebali dobiti plate (ako te bas zanima mogu ti poslat u PP o kome se radi). Jeste da je Fejza malo to preuvelicao ali u sustini on govori isitnu ;) Ako poznajes ijednog od igraca slobodno priupitaj ;)

Upravo, i ja sam od igraca dobio informaciju. I sam taj igrac mi je rekao kako Casimiro nije los trener, ali igraci su odron i zao mu je sto mora tako reci za drugove i suigrace, ali i mi to vidimo. :D

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 08 dec 2014, 20:59

a za sta tacno da dobiju platu? :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2014, 22:02

nesvrstani je napisao/la:a za sta tacno da dobiju platu? :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 dec 2014, 22:08

nesvrstani je napisao/la:a za sta tacno da dobiju platu? :mrgreen:
Za (ako me računica ne vara) 7 modnih revija "Sloboda Fashion Week"... Učesće uzeli sad' već evropski poznati manekeni :lol: :lol: :lol: Jedva čekam da pojedincima vidimo đaLe :)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 08 dec 2014, 22:46

Da su zasluzili plate, nisu, ali ako je istina da ih nisu dobili, dobit ce ovim ili onim putem a to nije nikakvo rjesenje, zbog takvih situacija i jesmo tu gdje jesmo, nismo ih ni ja ni vi dovodili a oni hoce ono sto su potpisali, otici ce oni iz Slobode ali ce biti isplaceni sa dogovorenim ili vecim iznosom.
Najbolje je u ovakvim slucajevima ogradit se stavkom o kaznama pa lupit ih po dzepu legalno za sve ono sto su pruzili.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 dec 2014, 22:52

ma treba isplatit sve zbog imidza kluba..i vjerujem da ce se isplatiti sve sto im se duguje, a sta ce dalje biti- samo cu rec da nisam optimista..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 dec 2014, 00:01

Uglavnom se na posljednjem druzenju nije nista spominjalo po pitanju odlazaka i slicno. Cak i sad medju igracima se nista ne spominje, a i igraci govore ako Azmir ode da prijeti rasulo. Sigurno da znaju vise od nas po pitanju atmosfere u klubu i desavanju. Ali svako zna da sve o Azmiru ovisi, cak i ovaj vrabac na prozoru o tome cvrkuce mi svaki dan.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 dec 2014, 01:04

TzBulevar87 je napisao/la:

Ne znam Bgm šta bi rekao na to jer mi je previše mutno, faktički oni su dobili samo augustovsku platu tj na početku sezone. Ne može biti uzrok neplaćinja to što Husić nije prisutan jer je čovjek otišao pred kraj oktobra.

Nisam prijatelj ni sa jednim od igrača pa da mi to potvrdi, ali sam siguran da se preuveličava baš kao i za Fejzu.
Oni da nisu dobili platu 3 mjeseca to bi igralo po novinama, znači maksimalno jednu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.