Dizemo standarde nabijamo kompleksekeramikr je napisao/la:Oktal Pharma d.o.o. novi sponzor FK Sarajevo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dizemo standarde nabijamo kompleksekeramikr je napisao/la:Oktal Pharma d.o.o. novi sponzor FK Sarajevo
Neće dušmanima ni lijekovi pomagati, morat će na dugogodišnje terapije po bolnicama i sl. ustanovama.Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
Kakve su ovo tendenciozne najave, jesam nesto propustio?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
jel to neki mustuluk ?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
Ja mislim da je to sve samo ubleha i da nas Selimagic lazefcsforever je napisao/la:Da da...Oktal Pharma je novi sponzor naseg kluba. Recimo da je mjesecni cip...jedna dobra mjesecna plata naseg prvotimca ranga Stojceva.
Sto ne pises o nama na nasoj temi a ne tu na svjoj ili si mozda pogrijesio temu ??amypitar je napisao/la:Ma Greda ublehas,kad je nestalo para optuzio Koldzu.Muko moja pređi na drgoga.
elhamdulilaSabinho je napisao/la:Kakve su ovo tendenciozne najave, jesam nesto propustio?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu![]()
EditBuraz trebace i nama, imam neki osjecaj da cemo sve uzimati sa jedan razlike
pa oktal pharma. Veleprodaja lijekova, tako nestotrunks1946 je napisao/la:jel to neki mustuluk ?Bosniacum Lilium je napisao/la:mnogima ce trebati lexiliumi i perseni u ovom transfer periodu
HAhahahahhaa nasmija me postenoDzanelemi je napisao/la:Ja mislim da je to sve samo ubleha i da nas Selimagic lazefcsforever je napisao/la:Da da...Oktal Pharma je novi sponzor naseg kluba. Recimo da je mjesecni cip...jedna dobra mjesecna plata naseg prvotimca ranga Stojceva.![]()
Vidis kako ajfel sredi za godinu dana 3 miliona duga... pravi biznismen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.