Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Igralo se 3-5-2 sve vrijeme zato sto nemamo bocnih igraca nego krila igraju po bokovima tako da npr. kad Young ode naprijed pokrije ga Rojo dok se Carrick pomjeri malo prema lijevo tako da nema šupljina u odbrani. A znamo da Soton ima dobre i krilne i bočne igrače.
I vazno je napomenuti kako je Young smireniji od ostalih kad je pod pritiskom i par puta je super iznio loptu bez izbijanja i bespotrebnog komplikovanja.
I vazno je napomenuti kako je Young smireniji od ostalih kad je pod pritiskom i par puta je super iznio loptu bez izbijanja i bespotrebnog komplikovanja.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
-
- Kontakt:
Što se tiče FA cupa dobili smo Accrington Stanley 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Škorić na osnovu ovog napravio članak, a ovo Persie izjavio pred kraj prošle sezone kada je znao da će LvG doći u United nakon odlaska Moyesa ... mislio je na ovu sezonu da ce se United vratiti u vrhragazzidelsud1987 je napisao/la:
Vjerujemo ti majstore!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako vazna pobjeda
...mancesterovska...iz sampionskih dana
...igras ko zadnji odron a klepis 3 bobe ekipi koja se nalozila ko mladi majmuni.....i kakav killer zna bit tetka persa

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sigurno, najgore poluvrijeme sezone... Kvaliteta ima prema naprijed, ali pozadi spoj neiskustva i neznanja.. Igra bi trebala doci na svoje, vremenom.Clutch je napisao/la:Svjestan sam svega toga, ali eto opet ti kažem, gledao sam samo prvo poluvrijeme, i meni je nepojmljivo da ekipa sa onako kvalitetnim igračima (bez obzira na sve te okolnosti, ona jedanaestorica što su izišli su itekako kvalitetni igrači) odigra onako kriminalno. Normalno je i očekivano da imate problema s obzirom na pridošlice i povrede, ali nepojmljivo mi je da igra bukvalno ne liči ni na šta u ovoj fazi sezone.OnlyUnited je napisao/la:@Clutch ovaj tim se jos nije pronasao. Pa Falcao nikako da sastavi dva meca, Blind povrijedjen do januara, fantasticni Di Maria out dvi-tri sedmice, Rojo se pretproslu vratio, Shaw povrijedjen...Mislim, ostanes bez kostura ekipe, dovedes 5-6 novih, od toga svaku sljedecu igra drugi igrac. Da ne govorim sto Jonesa nema skoro nikako. Mislim, ako vec nesto ovako izjavis, moras sagledati sve okolnosti.
Kao što @Rio reče igru briši, bodove piši, ali da je zabrinjavajuće, svakako jeste.
Uzmi za primjer tim Reala, izbi Carvajala i Marcela, ubaci Younga i Valenciu te u sredinu umjesto Kroosa stavi Fellu i ostavi sve top igrace oko ove trojke. Vidio bi na sto to lici...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Velika ekipa pobjedjuje i kada igra lose, a mi smo tako uzeli 6 ogromnih bodova (veceras i Arsenal) na dva izuzetno teska gostovanja. Iskreno se nadam da je prelazak na 352 samo privremen zbog ogromnog broja povrijedjenih/rovitih defanzivaca.
Veceras je tesko izdvojiti bilo koga osim Robina jer je spasio stvar. Igra nikakva i strah prije pocetka je bio opravdan. Nadam se kako ce ADM i bar neko od defanzivaca biti spreman za Liverpool.
Veceras je tesko izdvojiti bilo koga osim Robina jer je spasio stvar. Igra nikakva i strah prije pocetka je bio opravdan. Nadam se kako ce ADM i bar neko od defanzivaca biti spreman za Liverpool.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- King_James
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la:Škorić na osnovu ovog napravio članak, a ovo Persie izjavio pred kraj prošle sezone kada je znao da će LvG doći u United nakon odlaska Moyesa ... mislio je na ovu sezonu da ce se United vratiti u vrhragazzidelsud1987 je napisao/la:
Vjerujemo ti majstore!
Taman hoću ovo da napisem... Ne mogu da vjerujem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
- EmirSioux89
- Kontakt:
Young je večeras bio previše loš, toliko puta je pokušavao da dribla beka Sotona i ostalo je samo na tom pokušavanju jer ga je toliko jednostavno procjeniti sta hoće.Pa je imao toliko loših dodavanja u sredinu nekoliko je bilo presječeno, a da ne pričam o centaršutevima jedan kratak drugi previše jak ni jedan nije bio kako treba.U odbrani je bio solidan ali i dole je imao nekoliko grešaka u 16ercu..
Manchester United!
Dakle abnormalno opterećeni povredama, doslovno polovina tima je u outu, igramo bez bekova, u formaciji 3-5-2 koja je sve osim funkcionalna, sa sporim Fellainijem i Carrickom u sredini, nakon toga za veznjakom u defanzivnoj liniji i opet se pobjeđuje na zayebanom gostovanju, hvata peta pobjeda zaredom (jedini u ligi to uspjeli ove sezone?), te treće mjesto. Ovakve utakmice odlučuju tokove prvenstva.
Fellaini je večeras bio grozan, katastrofalna partija. De Gea i Robin su odradili world class partije.
Fellaini je večeras bio grozan, katastrofalna partija. De Gea i Robin su odradili world class partije.
2 prilike 2 gola realizacija 100% svaka cast
u ostalih 90tak minuta samo jednom odbrana pala cestitam ostalo ste sve spasili..
posebne pohvale:valencija,yang,runi

posebne pohvale:valencija,yang,runi

I meni smiješno, ali eto barem znamo da im je izvor informacija o Unitedu ova tema.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Pored svih malera 3 smo -8 do za plavcima.Lvg oploditelju naklon do poda.Kakav genije a zamisli da su nas povrede zaobisle
Imate pozdrave iz Torina! Daleko ste najbolja ekipa u Engleskoj.
Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
I da Fella je vcrs bio grozan,ali sramotno je srat po njemu.nakon wba maestralno je igrao.Ocekujem da ce prekucat sa Poolom..
Michael Carrick najinteligentniji igrac Uniteda...kako taj covjek igra sa nekom lakocom, i nadopunjuje ostale.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
PRVA FORMA LIGE!

"Next is Liverpool, so we’re looking forward to that. We’re on the way up and have to keep the momentum going." -RVP
naredne 3 utakmice:
Liverpool (H), Aston Villa (A), Newcastle (A)
zbog povreda, od početka sezone, pa evo do sad.. još uvjek nismo imali priliku gledat prvih 11 Uniteda

"Next is Liverpool, so we’re looking forward to that. We’re on the way up and have to keep the momentum going." -RVP
naredne 3 utakmice:

Liverpool (H), Aston Villa (A), Newcastle (A)
zbog povreda, od početka sezone, pa evo do sad.. još uvjek nismo imali priliku gledat prvih 11 Uniteda

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Priznajem da kao mlađi nisam volio Carricka i nisam primjećivao njegove kvalitete. Nije mi za zamjeriti jer kao dijete si očaran napadačima, a mi smo imali kvalitetnih na pretek. Kako sam sazrijevao, tako sam počeo cijeniti ovog pace makera ekipe, jedina šteta je što nije mlađi. A u današnje vrijeme me samo zna iznervirati kad neće da ošuta nekadbulbasor je napisao/la:Michael Carrick najinteligentniji igrac Uniteda...kako taj covjek igra sa nekom lakocom, i nadopunjuje ostale.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Louis van Gaal - Gary Neville
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Eh nek' sam i vas jednom pogodio na čisti znak i veliku kvotu!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Čestitam na pobjedi. Iako ne igrate lijepo vi pobjeđujete. Imate sve zelene boje, znači zadnjih 5 pobjeda. Vjerujem da United čak i ove sezone može do titule, jer ja se samo pitam šta će tek biti ako vas pođe, tj. ako proigrate kako trener očekuje od vas i kad se vrate svi igrači. Vjerujem da United može do ožujka biti ponajbolji klub starog kontinenta, bolji od Reala, Barce i Bayerna. Vi samo morate vjerovati u to i biti optimistični. Napadački kapacitet kojeg posjedujete s Van Persiem, Rooneyjem i Falcaom je nevjerojatan. Nemjerljiv i sa jednim drugim klubom.
Vezni red kojeg čine ponajbolji univerzalni vezni na svijetu Fellaini zajedno sa baskijskim čarobnjakom Herrerom, asturijskim čarobnjakom Matom i superpametnim Carrickom jamči uspjeh. I što je još lijepo vidjeti to je Young koji je napokon pokazao zašto je doveden u ManU. Po meni sada igra kao što je igrao u Aston Villi.
Morate pokazati svijetu ko ste i što ste, budite glorizirani kroz poznati chant Glory Glory i pokorite Englesku!
PS. De Gea je trenutno puno bolji vratar od Neura, a o golmanskim karakteristikama da i ne govorim.
Vezni red kojeg čine ponajbolji univerzalni vezni na svijetu Fellaini zajedno sa baskijskim čarobnjakom Herrerom, asturijskim čarobnjakom Matom i superpametnim Carrickom jamči uspjeh. I što je još lijepo vidjeti to je Young koji je napokon pokazao zašto je doveden u ManU. Po meni sada igra kao što je igrao u Aston Villi.
Morate pokazati svijetu ko ste i što ste, budite glorizirani kroz poznati chant Glory Glory i pokorite Englesku!
PS. De Gea je trenutno puno bolji vratar od Neura, a o golmanskim karakteristikama da i ne govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.