Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la tajger » 09 dec 2014, 00:20

Čestitam na pobjedi. Iako ne igrate lijepo vi pobjeđujete. Imate sve zelene boje, znači zadnjih 5 pobjeda. Vjerujem da United čak i ove sezone može do titule, jer ja se samo pitam šta će tek biti ako vas pođe, tj. ako proigrate kako trener očekuje od vas i kad se vrate svi igrači. Vjerujem da United može do ožujka biti ponajbolji klub starog kontinenta, bolji od Reala, Barce i Bayerna. Vi samo morate vjerovati u to i biti optimistični. Napadački kapacitet kojeg posjedujete s Van Persiem, Rooneyjem i Falcaom je nevjerojatan. Nemjerljiv i sa jednim drugim klubom.

Vezni red kojeg čine ponajbolji univerzalni vezni na svijetu Fellaini zajedno sa baskijskim čarobnjakom Herrerom, asturijskim čarobnjakom Matom i superpametnim Carrickom jamči uspjeh. I što je još lijepo vidjeti to je Young koji je napokon pokazao zašto je doveden u ManU. Po meni sada igra kao što je igrao u Aston Villi.

Morate pokazati svijetu ko ste i što ste, budite glorizirani kroz poznati chant Glory Glory i pokorite Englesku!

PS. De Gea je trenutno puno bolji vratar od Neura, a o golmanskim karakteristikama da i ne govorim.[/quote]
:tokralju: kralju cuvaj se proglasit ce te izdajicom

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 09 dec 2014, 00:27

Caeruleus brate najezio si me.hvala za te komplimente uricene klubu koji obozavam.naklom do poda

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2014, 00:28

Vidim Paranoja i Belmin gaze male Scousere na njihovoj temi. :bow: Jesu li kleknuli ili jos koprcaju? :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 09 dec 2014, 00:35

Moj cartmane dodje i proziva nas nas nazovimo navijac lvg.pa jel.on zna sta se desilo drugu u ucinici kad mi je srao Berbi.10 dana zabrane dolaska u skolu smanjeno vladanje na 2 i epitet vandala.Bog mi.je svjedok al ljudi misle da se salim...sreca pa ne poznajem.licno ove sto prozivaju

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 dec 2014, 00:37

Tako je paranoja, trebao bi i ovog Kartmana stolicom. Momak vec odavno blati našeeg bengalskog tigra, našu bušilicu.

JuKaTu
Kontakt:

Post Postao/la JuKaTu » 09 dec 2014, 00:38

MrParanoic je napisao/la:Moj cartmane dodje i proziva nas nas nazovimo navijac lvg.pa jel.on zna sta se desilo drugu u ucinici kad mi je srao Berbi.10 dana zabrane dolaska u skolu smanjeno vladanje na 2 i epitet vandala.Bog mi.je svjedok al ljudi misle da se salim...sreca pa ne poznajem.licno ove sto prozivaju
Sad si me razočarao, ja sam već stvorio film u glavi kako si ga u kafani raspalio visećom stolicom po čelendri.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2014, 00:38

Belmin6 je napisao/la:Tako je paranoja, trebao bi i ovog Kartmana stolicom. Momak vec odavno blati našeeg bengalskog tigra, našu bušilicu.
Halooo momak, ja i Paranoja smo braca bili, a ti se jos nisi bio ni registrovao. :guz:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 dec 2014, 00:38

u FA Cupu u gostima
Accrington Stanley ili Yeovil Town
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 09 dec 2014, 00:39

I da zaboravio som dodat obavezan dolazak jednog od roditelja.po mogucnosti otac kojem kad sam rekao sta je bilo i da nema skole 10 dana doslovno mi je rekao boli me k... nek ide stara,,,samo valja te trpit u kuci

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 dec 2014, 00:39

Još gore onda, izdao si brata.

Paranoja, zabio ti je nož u djale. Znaš šta treba raditi s takvima. :salut:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 dec 2014, 00:52

slika

Pogledajući ove brojke primljenih golova, i pored svih tih problema sa povredama i nedostatkom pravog iskustva (pa i kvaliteta) u zadnjoj liniji, United uopšte ne stoji loše po tom pitanju. Da nije bilo onog nesretnog meča sa Leciesterom i onih pet komada, bili bi praktično bara-bara sa liderom na tabeli. Mada, i ovako je sasvim pristojno to. Ko bi rek'o, zaista.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 09 dec 2014, 00:52

Belmine vjeruj mi da je Cart jedan bolesnik za Unitedom kao i ja i ti i vecina raje.Jer ko zavoli Manchu nmze samo tek tako reci simpatisat ga.Manchester je nacin zivljenja zivis ga svaaki vikend svaku tekmu bez njeg nms.ja sam thc bacio,nikotin bacaooo pa se vracao al moze se.bivse **** spida se kultarisao..lazem povucem povremeno.al utd burkeee nikad apsolutno nilad 17 godina sad ce pa skontaj.A kart je isti ludjak al uzeo je kapitena na zub,zbog onog zbog cega se i sam kapite kaje do Boga.Al jbg ja ga obozavam sta god da uradi Rooney je otac

JuKaTu
Kontakt:

Post Postao/la JuKaTu » 09 dec 2014, 00:55

MrParanoic je napisao/la:Belmine vjeruj mi da je Cart jedan bolesnik za Unitedom kao i ja i ti i vecina raje.Jer ko zavoli Manchu nmze samo tek tako reci simpatisat ga.Manchester je nacin zivljenja zivis ga svaaki vikend svaku tekmu bez njeg nms.ja sam thc bacio,nikotin bacaooo pa se vracao al moze se.bivse **** spida se kultarisao..lazem povucem povremeno.al utd burkeee nikad apsolutno nilad 17 godina sad ce pa skontaj.A kart je isti ludjak al uzeo je kapitena na zub,zbog onog zbog cega se i sam kapite kaje do Boga.Al jbg ja ga obozavam sta god da uradi Rooney je otac
Nek' si ti živ i zdrav, samo mojne na betonu sjedit.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 09 dec 2014, 01:23

MrParanoic je napisao/la:Belmine vjeruj mi da je Cart jedan bolesnik za Unitedom kao i ja i ti i vecina raje.Jer ko zavoli Manchu nmze samo tek tako reci simpatisat ga.Manchester je nacin zivljenja zivis ga svaaki vikend svaku tekmu bez njeg nms.ja sam thc bacio,nikotin bacaooo pa se vracao al moze se.bivse **** spida se kultarisao..lazem povucem povremeno.al utd burkeee nikad apsolutno nilad 17 godina sad ce pa skontaj.A kart je isti ludjak al uzeo je kapitena na zub,zbog onog zbog cega se i sam kapite kaje do Boga.Al jbg ja ga obozavam sta god da uradi Rooney je otac
:lol: :tokralju:
Manchester United!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 dec 2014, 01:33

Caeruleus je napisao/la:Čestitam na pobjedi. Iako ne igrate lijepo vi pobjeđujete. Imate sve zelene boje, znači zadnjih 5 pobjeda. Vjerujem da United čak i ove sezone može do titule, jer ja se samo pitam šta će tek biti ako vas pođe, tj. ako proigrate kako trener očekuje od vas i kad se vrate svi igrači. Vjerujem da United može do ožujka biti ponajbolji klub starog kontinenta, bolji od Reala, Barce i Bayerna. Vi samo morate vjerovati u to i biti optimistični. Napadački kapacitet kojeg posjedujete s Van Persiem, Rooneyjem i Falcaom je nevjerojatan. Nemjerljiv i sa jednim drugim klubom.

Vezni red kojeg čine ponajbolji univerzalni vezni na svijetu Fellaini zajedno sa baskijskim čarobnjakom Herrerom, asturijskim čarobnjakom Matom i superpametnim Carrickom jamči uspjeh. I što je još lijepo vidjeti to je Young koji je napokon pokazao zašto je doveden u ManU. Po meni sada igra kao što je igrao u Aston Villi.

Morate pokazati svijetu ko ste i što ste, budite glorizirani kroz poznati chant Glory Glory i pokorite Englesku!

PS. De Gea je trenutno puno bolji vratar od Neura, a o golmanskim karakteristikama da i ne govorim.
i vi odlicno gazite..sve zvijezda do zvijezde krase ovaj trofejni klub....jos desetak godina i stici cete everton po broju titula a onda napad na najveceg....doduse to se SIGURNO nece desiti u ovom vijeku al boze moj..ne treba gubiti nadu.....vrijeme je na vasoj strani....ako rus dozivi sto i kusur godina,ko zna sta se moze desiti....treba ici korak po korak..znaci,prvo biti najtrofejniji u svom gradu pa onda u regiji a potom u engleskoj...do tad..nek je sa srecom i rusom...trebat ce vam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 09 dec 2014, 01:37

slika

:lol: :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 dec 2014, 01:59

AlanSmith14 je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Vjerujemo ti majstore! :kralj:
Škorić na osnovu ovog napravio članak, a ovo Persie izjavio pred kraj prošle sezone kada je znao da će LvG doći u United nakon odlaska Moyesa ... mislio je na ovu sezonu da ce se United vratiti u vrh
ovog je puta nadmasio samog sebe :facepalm: ali je :rol: :rol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 09 dec 2014, 02:08

Konacno jedna stara pobjeda uniteda. Iskoristenost poluprilika 100% ! Dva puta presli centar zabili 2 gola, 3 boda, igra 0, idemo kuci, hvala, dovidjenja.
Koliki je Moyes samo bio maler sad se pokazuje...
Vraca nam se epitet velike ekipe, i kad igramo lose mi pobdjeđujemo!
GGMU :thumbup:
Glory Glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 09 dec 2014, 08:57

Ovaj niz pobjeda je rezultat spleta sretnih okolnosti. Ovako ne moze jos dugo. Ako se igra ne popravi, stici ce Juanjted naplata dugova za nafakastvo koje ih je pratilo u proteklih nekoliko godina. A onda bi kola mogla krenuti nizbrdo.... Gal je poznat po tome da kod njega nema sredine. Ili ga ide bas dobro il je totalna katastrofa. Kada krene nizbrdo, on povuci rucnu ne zna. To je pokazao u svakoj velikoj ekipi koju je trenirao.

Dakle, treba iskoristiti ove pobjede, nafurati igrace maksimalno i hitno popraviti igru.

Meni su se ovdje smijali kada sam napisao da bi ispuhani Flecer mogao biti pojacanje u veznom redu. I Kerik je ispuhao, imao tesku povredu, al je opet doktor fudbala za Felainija i Matu. Niko me ne moze ubjediti da ovakav Flecer ne moze odigrati manje lose od panjine Felainija. Makar se razumije sa Kerikom, ima samopuzdanje i timski duh.....

Najveci pfoblem ekipe je pozicija koju igra Mata. I u njegovom se slucaju pokazalo da sam rodjeni optimista. Govorio sam da je solidan igrac i solidno pojacanje, ali se pokazalo da je jednostavno los. Na njegovoj poziciji mozda treba forsirati Hereru pa sta bude.

Roho je kriza na stoperu. On tu poziciju ne smije igrati. Necu reci da je promasaj dok ga ne vidim na beku. I onakav Smoling dodje kao pojacanje za ovu ekipu, kao i Evans. Strasno losa odbrana.

Dakle, u januaru dva igraca, veznjak i stoper, ako je sada ikoga moguce dovesti. Teska vremena za Junajted.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 09 dec 2014, 09:03

U 'nekoliko proteklih prvenstvenih utakmica' a ne 'godina' :)....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.