neznam zasto si se nasao prozvanim, sve je bilo upuceno ovim tzv "navijacima" koji su odmah dosli i provociraju nezasluzeno ovo, ono itd. da ne nabrajam, a kao sto torres moze "nabit" onako bijelu tacku i iskazat mrznju, nepostovanje,odvratnost ili kako god hoces nazovi to, mogu i ja njemu zelit sve najlosije, sve dok me ne dira uredu je, al kad pocne dirat u nesto "moje", ne treba koristit sredstva da se to i sacuva.ackeey je napisao/la:sakho je napisao/la:aaaaa zalite se losseri, nemojte srat da nije zasluzeno, kad JEST, dosli jednom do gola i dali gol i hoce pobjedu, mrs kuci!!
Svaka cast momcima, vrlo teska utakmica, osjeti se ona napetsot derbija, i naravno da je teze igrati, penal nije trebao biti to je istina, ali nije ni namjerna pogreska kao sto kazu ovi usrani navijaci liverpoola!
haha slabo mi se naigrao torres![]()
onaj gol dade zbog pogreske carricka, koji je i najlosiji bio danas po meni u manchesteru, Vidic nije trebao dobiz zuti, Torres= najveca picka na svijetu, je... mu sve usrano baca se ko hajvan nidje faula i jos se ljuti poslije ccc, a ono "nabijanje" bijele tacke
dabogda nogu slomio, nisam nikom to pozelio al njemu zelim pffff sroljo loserpoolski!
Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road
Glory glory Manchester United, crknite dusmani![]()
I da Phill jackson idi na temu i to tvoje **** YYYYYYYYYY
Svasta!!!
Navijaci velikog kluba MORAJU biti veliki.
A zečiti nekom igracu da slomi nogu - e to kolega nije veliko, to se zovu niske strasti i mrznja...
Procitaj moj post gore, vidjeces da sam napisao da ste zasluzeno pobijedili i pored onog "penala". E to je druze VELIKO!!!
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
[youtube][/youtube]
Ova lik mi je broj 1. na youtube. Mislim da se niko jos nije pojavio da ima bolje radove od njega. Prva klasa!
Ova lik mi je broj 1. na youtube. Mislim da se niko jos nije pojavio da ima bolje radove od njega. Prva klasa!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
Ma protiv Bayerna treba rijesiti sve u prvoj utakmici. Samo uporedite ove nase igrace u obrani s njihovima
------------Vand der Saar----------------
Neville-----Ferdinand--Vidic--------Evra
Kad na ovo jos dodamo Rooneya u napadu,tu se prica zavrsava. Ribery i Robben su dobri,ustvari oni su odlicni,al ono sto je prolazilo protiv Fiorentine i Juventusa,nemoze protiv Manchetser Uniteda.
A sto se tice Boltona,mislim da je tu prica gotova. Tu cemo igrati si 4-4-2 sistemom,al mozda Fergie odluci pak ostaviti Rooneya da se odmara,jer dolazi nam 2 teske utakmice protiv Bayerna i Chelseaja.
Kad na ovo jos dodamo Rooneya u napadu,tu se prica zavrsava. Ribery i Robben su dobri,ustvari oni su odlicni,al ono sto je prolazilo protiv Fiorentine i Juventusa,nemoze protiv Manchetser Uniteda.
A sto se tice Boltona,mislim da je tu prica gotova. Tu cemo igrati si 4-4-2 sistemom,al mozda Fergie odluci pak ostaviti Rooneya da se odmara,jer dolazi nam 2 teske utakmice protiv Bayerna i Chelseaja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma naravno, treba im odmah u prvoj utakmici pokazat koliko su losi. Utakmicu treba od pocetka pocet napadacki, da im se da do znanja da nemaju nikakve sanse. Ako bi bilo 0:0, mogli bi biti izuzetno opasni u revansu. Ne treba im dozvolit da u prvoj utakmici steknu samopuzdanje i vide sansu za prolaz. Bio bi zadovoljan sa 2:1 za MU u prvoj utakmici.majestic24 je napisao/la:Ma protiv Bayerna treba rijesiti sve u prvoj utakmici. Samo uporedite ove nase igrace u obrani s njihovima
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma kako god ta prva utakmica zavrsi, Bayern mora doci na OT. U vise od tri godine, samo je Besiktas tu pobijedio, i to nakon gotovo obezbijeđenog prolaza Uniteda. Sto se tice te druge utakmice, nema nikakve brige. Da nije Chelsea na rasporedu odmah poslije prve utakmice u Minhenu, ubijeđen sam da bi sve bilo gotovo to vece. Mada i ovako moze biti gotovo vrlo lako. Sve zavisi na sta ce se SAF odluciti. Ali i Bayern ima tezak raspored. Kako god da se okrene, United pobjeđuje. Siguran sam da nece sebi dopustiti takvu sramotu da ispadnu od ovakve ekipe. Samo da je ukloniti ovu smetnju sto prije, pa da se posvete ligi. To je meni najbitnije.
U potpunosti dijelim tvoje misljenje, da ne pisem dzaba isto...Trasimaco je napisao/la:Ma kako god ta prva utakmica zavrsi, Bayern mora doci na OT. U vise od tri godine, samo je Besiktas tu pobijedio, i to nakon gotovo obezbijeđenog prolaza Uniteda. Sto se tice te druge utakmice, nema nikakve brige. Da nije Chelsea na rasporedu odmah poslije prve utakmice u Minhenu, ubijeđen sam da bi sve bilo gotovo to vece. Mada i ovako moze biti gotovo vrlo lako. Sve zavisi na sta ce se SAF odluciti. Ali i Bayern ima tezak raspored. Kako god da se okrene, United pobjeđuje. Siguran sam da nece sebi dopustiti takvu sramotu da ispadnu od ovakve ekipe. Samo da je ukloniti ovu smetnju sto prije, pa da se posvete ligi. To je meni najbitnije.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- majestic24
- Kontakt:
@Tras samo nek se sjete ovoga
Beckham... into Sheringham... and Solskjaer has won it!
Manchester United are the Champions of Europe again!
Beckham... into Sheringham... and Solskjaer has won it!
Manchester United are the Champions of Europe again!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
U kakvoj je formi Chelsea trenutno, mogo bi im Pompey veceras otkinut bod 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I ja se nadam, ali to je realno isto toliko koliko i Bayernov prolaz protiv nas... dakle, ako veceras Cheslea ne dobije utakmicu, izjavit cu da Bayern ima sanse protiv nas... i to na njihovoj temi...Cartman je napisao/la:U kakvoj je formi Chelsea trenutno, mogo bi im Pompey veceras otkinut bod

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Evo taman hocu na temi Premiershipa da napisem da li bi sta Pompey mogao iscupati veceras.Cartman je napisao/la:U kakvoj je formi Chelsea trenutno, mogo bi im Pompey veceras otkinut bod

Volio bih da pompey-i ostanu u ligi, mislim, nisu loša ekipa al uprava im je katastrofa. Al kad bi večeras pobjedili Chelsea ( što se možemo nadat samo ) onda bi mogli ostat u ligi... A olakšali bi i nama i vama posao, mislim, ostali bi mi i vi da se borimo za tituluCartman je napisao/la:U kakvoj je formi Chelsea trenutno, mogo bi im Pompey veceras otkinut bod

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nemojte se previse nadati, jer to je Portsmouth, s razlogom su tu gdje su (na dnu tabele). Chelskyu ne preostaje nista vise nego probati osvojiti titulu u PL... da ih Abramovic ne bi protjerao...
A prati li ko ovaj Bayern, u kakvoj su formi? Hocel' biti problema za Vidica i Ferdinanda, ili hocel' biti problema za Rooneya

A prati li ko ovaj Bayern, u kakvoj su formi? Hocel' biti problema za Vidica i Ferdinanda, ili hocel' biti problema za Rooneya

100% sportski i krajnje opušten potpis
Evo Bayern fino igra produzetke sa Magathovim momcima i umara se. A svi znamo da nisu bas najjaci fizicki. Mislim, dosta golova primaju pred kraj utakmica. 

Evo dadose gaCartman je napisao/la:Evo Bayern fino igra produzetke sa Magathovim momcima i umara se. A svi znamo da nisu bas najjaci fizicki. Mislim, dosta golova primaju pred kraj utakmica.

Neka, sad ce Schalke 2.Isnar je napisao/la:Evo dadose gaCartman je napisao/la:Evo Bayern fino igra produzetke sa Magathovim momcima i umara se. A svi znamo da nisu bas najjaci fizicki. Mislim, dosta golova primaju pred kraj utakmica.

A da nema ovog Robbena borili bi se da izbore Europa Ligu sljedece sezone. Imat ce Evra posla.
Hoce li se ko kladiti da se Robben nece vidjeti protiv Uniteda?
Postuj to na temi Bayerna, naces puno zainteresovanih...Trasimaco je napisao/la:Hoce li se ko kladiti da se Robben nece vidjeti protiv Uniteda?

Vjeruj da je to sigurna opklada. Pa jasno se vidi da im je on jedini koji zna da zabije gol i da stvori sansu. Ostalo je cista nula. Mislim da je ocigledno sta ce United uraditi po tom pitanju. :mrgreen A ima i najboljeg lijevog beka protiv sebe. Sviđaju mi se njegove sanse tu. 

Ja sam gledajuci dio vecerasnje utakmice protiv Schalkea stekao dojam da Ribery namjerno lose igra i promasuje prilike, cak je i njegovo radovanje nakon prolaska vjestacko, vidi se da mu je svejedno... ne znam, po meni oni nemaju teorije protiv nas, ali hajde da sacekamo i sami se uvjerimo...Trasimaco je napisao/la:Vjeruj da je to sigurna opklada. Pa jasno se vidi da im je on jedini koji zna da zabije gol i da stvori sansu. Ostalo je cista nula. Mislim da je ocigledno sta ce United uraditi po tom pitanju. :mrgreen A ima i najboljeg lijevog beka protiv sebe. Sviđaju mi se njegove sanse tu.
Reci mi jarane ko je igro na ljevom beku? Je li opet Alaba? Lik je talenat, ali je ocito da jos nije dovoljno dobar za ovaj nivo. Onaj Contento mi se cini kao trenutno bolji igrac, iako je i on vjerovatno previse mlad. Onako kao nas Rafael igra, nikad nisi siguran s njim. Ali vazno je da ce igrat ili van Buyten ili Demichelis (mozda cak obojica), to su klocevi svjetske klase.Isnar je napisao/la:Ja sam gledajuci dio vecerasnje utakmice protiv Schalkea stekao dojam da Ribery namjerno lose igra i promasuje prilike, cak je i njegovo radovanje nakon prolaska vjestacko, vidi se da mu je svejedno... ne znam, po meni oni nemaju teorije protiv nas, ali hajde da sacekamo i sami se uvjerimo...Trasimaco je napisao/la:Vjeruj da je to sigurna opklada. Pa jasno se vidi da im je on jedini koji zna da zabije gol i da stvori sansu. Ostalo je cista nula. Mislim da je ocigledno sta ce United uraditi po tom pitanju. :mrgreen A ima i najboljeg lijevog beka protiv sebe. Sviđaju mi se njegove sanse tu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.