voditi* šta koristite te apostrofe neznate ih ni koristitiHariTz je napisao/la:Na kraju će Pilav vodit' reprezentaciju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
voditi* šta koristite te apostrofe neznate ih ni koristitiHariTz je napisao/la:Na kraju će Pilav vodit' reprezentaciju.
Roki11 je napisao/la:voditi* šta koristite te apostrofe neznate ih ni koristitiHariTz je napisao/la:Na kraju će Pilav vodit' reprezentaciju.
sta je momak pravis se pametan pa mi nemozes sastaviti recenicu kako treba jelde?HariTz je napisao/la:Roki11 je napisao/la:voditi* šta koristite te apostrofe neznate ih ni koristitiHariTz je napisao/la:Na kraju će Pilav vodit' reprezentaciju.
Roki11 je napisao/la:sta je momak pravis se pametan pa mi nemozes sastaviti recenicu kako treba jelde?
U pravu*Roki11 je napisao/la:Kada sam upravu upravu sam pa se keslaj kome drugom
Zamolio me u inboxu da mu prestanem repliciratiChinaglia je napisao/la:momak trola, nemoguće je da je ovako nepismen
On je ne pismenChinaglia je napisao/la:momak trola, nije moguće da je ovako nepismen
Honorar je napisao/la:Sener ima kriminalnu facu ali ima PRO-diplomu. Vecina vas sigurno ima prelijepo lice ali kriminalan ili nikakav CV. Prema tome predlazem da odje8ete sa tom zajebancijom jer joj nema mjesta. Lik je, kakav god da je, zavrsio praksu u Realu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.