Pa dobro nije baš da nas nafakaštvo nije pratilo za vrijeme FergieaValencia je napisao/la:U 'nekoliko proteklih prvenstvenih utakmica' a ne 'godina'....

Pa dobro nije baš da nas nafakaštvo nije pratilo za vrijeme FergieaValencia je napisao/la:U 'nekoliko proteklih prvenstvenih utakmica' a ne 'godina'....
Joooojjj mesara sta je ovo, ahaha, pa nemoguce da mu nije dao direktan crveni, joj calovine majko milaJuKaTu je napisao/la:Bilježimo u tekicu još jednu utakmicu u kojoj je United drastično oštećen, čist crveni karton za Southampton:
[youtube][/youtube]
Logicno, jedan stoper je vec izasao zbog povrede a mi u prvom pol vadimo i drugog te umjesto njega ubacujemo veznjaka. Meni je malo falilo da se ustinem ali LvG je to, ima cudne odluke koje cesto niko ziv ne razumije ali mu se cesto i isplate, eto sinoc je dobio jako bitnu tekmu sa svim problemima koji nas prate.OnlyUnited je napisao/la: nakon sto je Ander usao umjesto Mcnaira.. Carrick gleda u Herreru, pa prema klupi, Rooney cak prilazi da pita koja je njegova uloga...
Možda i nije bilo potrebe da to radi 10 minuta prije poluvremena i stvara konfuziju, znam da sam gledao na streamu i komentator je dobrih pola minuta ukazivao na to da Carrick uopšte ne zna gdje treba i šta treba, iako Herrera kad je ušao u igru daje instrukcije, Carrick je morao do klupe po informacije.. to mi je nekako amaterski izgledaloOnlyUnited je napisao/la:Poenta je u tome da Luj priprema igrace na sve moguce situacije, ali je sinoc i sam sebe nadmasio. Znaci izlazi Small, ulazi Evans, nista se ne mjenja. Zatim, Herrera umjesto Mcnaira, ostaju dva stopera u timu, ali Carrick ide na mjesto Paddya, Fella na poziciju Carricka.. Mogu misliti zbunjenosti i na klupi Sotona..
Odlika velikih ekipa je da pobjedjuju i kad ne igraju dobroValencia je napisao/la:Ovaj niz pobjeda je rezultat spleta sretnih okolnosti. Ovako ne moze jos dugo. Ako se igra ne popravi, stici ce Juanjted naplata dugova za nafakastvo koje ih je pratilo u proteklih nekoliko godina. A onda bi kola mogla krenuti nizbrdo.... Gal je poznat po tome da kod njega nema sredine. Ili ga ide bas dobro il je totalna katastrofa. Kada krene nizbrdo, on povuci rucnu ne zna. To je pokazao u svakoj velikoj ekipi koju je trenirao.
Dakle, treba iskoristiti ove pobjede, nafurati igrace maksimalno i hitno popraviti igru.
Meni su se ovdje smijali kada sam napisao da bi ispuhani Flecer mogao biti pojacanje u veznom redu. I Kerik je ispuhao, imao tesku povredu, al je opet doktor fudbala za Felainija i Matu. Niko me ne moze ubjediti da ovakav Flecer ne moze odigrati manje lose od panjine Felainija. Makar se razumije sa Kerikom, ima samopuzdanje i timski duh.....
Najveci pfoblem ekipe je pozicija koju igra Mata. I u njegovom se slucaju pokazalo da sam rodjeni optimista. Govorio sam da je solidan igrac i solidno pojacanje, ali se pokazalo da je jednostavno los. Na njegovoj poziciji mozda treba forsirati Hereru pa sta bude.
Roho je kriza na stoperu. On tu poziciju ne smije igrati. Necu reci da je promasaj dok ga ne vidim na beku. I onakav Smoling dodje kao pojacanje za ovu ekipu, kao i Evans. Strasno losa odbrana.
Dakle, u januaru dva igraca, veznjak i stoper, ako je sada ikoga moguce dovesti. Teska vremena za Junajted.
Zapravo je na 4. mjestu... ispred njega su Henry, Shearer i jos jedan... (ne sjecam se)xGGMU je napisao/la:Robin van Persie has scored 74 Premier League goals over the last 4 seasons, more than any other player in that time.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.