Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
United će nam i definitivno pobjeći u nedjelju na 10 bodova,ali opet je sve otvoreno što se tiče 4.pozicije
Zaista ne vidim način na koji možemo odigrati neriješeno ili dobiti u nedjelju.Baš kao što ni oni nisu imali šanse prošle sezone.
Zaista ne vidim način na koji možemo odigrati neriješeno ili dobiti u nedjelju.Baš kao što ni oni nisu imali šanse prošle sezone.
You'll never walk alone.
Tako je momcino, sagni se pred velikim Unitedom.Believe je napisao/la:United će nam i definitivno pobjeći u nedjelju na 10 bodova,ali opet je sve otvoreno što se tiče 4.pozicije
Believe

Paradajz

Uh ovog sam zaboravio: moj uzor SG

Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 09 dec 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Simpaticni ste ti i ovaj paranoicBelmin6 je napisao/la:Radi guza kod skauzera, opa.![]()
Ja bih se zamislio malo, dolazite ekipi u kojoj jedan Radamel Falcao nema mjesta u prvih 11.
A svi znamo šta bi on u Liverpool bio, vec bi mu jedan spomenik digli skauzeri. Ona tamo tribina, bješe nekakav KOP, bi se zvao El Tigre Stand.

ZZ
-
- Kontakt:
Ocito Belmine ne shvataji kakvoj ekipi dolaze.Bolje se odma predat pa pametnom.je dovoljno el tigre nema mjesta hahahahahah
Haha kaze navijac livepoola koji su se na racun prosle sezone ponadali tituli ove a realnost 5,6 pozicija zadnjih 20 godfukara87 je napisao/la:Gledaj navijaca Man. Uniteda jesu se nalozili, pobijedili jedva Soton i to sa 2 suta u okvir gola, pa mene bi bilo stid majke mi
. Spustite se malo na zemlju momci
Večeras sam bio na božićnom bazaru na šetalištu i sada ubacujemo mi one žetone u onu spravu s dizalicom znate što možete sebi igračku uzeti. I svaki žeton što sam ubacio propao je ko Liverpool. A uspio sam dvije igračkice uzeti i naravno pokloniti ih svojoj ljepšoj polovici.
Inače šta ima? Kakav rezultat očekujete protiv Manchester Uniteda?

Inače šta ima? Kakav rezultat očekujete protiv Manchester Uniteda?
O Sage, ti ne ideš na listu, ti si vec davno kleknuo.
@LvG
[youtube][/youtube]

@LvG
[youtube][/youtube]
14 decembar 16.20h malo posle utakmice liverpool se oprostio od lige prvaka za narednu sezonu nakon ovogodisnjeg ispadanja utorak protiv basela jos jedan udarac za liverpool
naslov u engleskim medijima

- pinkmanjesse
- Kontakt:
Nema sumnje da je united apsolutni favorit u nedjelju,ali ovo je najveci engleski i usudit cu se reci po tradiciji svjetski derbi (primerci ne javljajte se) pa je sve moguce,pobjedjivali smo i jaci united
Imam kod koga i kleknut

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
O Jedinstvu tek poslije Bazela. Ne mogu oni prije Švicaraca na red nikako, znam da žele da se osvete zbog prošle godine, ali šta će biti ako dobiju po ušima? 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A mozda nam od ove tekme i eventualnog prolaska u narednu fazu takmicenja zavisi da li cemo dovesti neko pojacanje u januaru ? 

ZZ
Od Basela LFCu mnogo toga zavisi. To su utakmice koje mogu "oziviti" ekipu i nabiti samopouzdanje prema gore i to daleko do kraja haman.
Treba ih naravno prvo dobiti, bit` ce to teska tekma sigurno (da @Belmin ne kaze kako samo nama predvidjam teske utakmice
) ali imate prednost sto igrate kuci i atmosfera ce sigurno biti pravi pakao.
A derbi je derbi, tu forma nije bitna, domaci teren ili sta vec. Sva tri znaka su podjednako moguca i to je to. Najveci Engleski derbi je to i nije zahvalno, a ni realno uopste, favorizovati bilo koga.

A derbi je derbi, tu forma nije bitna, domaci teren ili sta vec. Sva tri znaka su podjednako moguca i to je to. Najveci Engleski derbi je to i nije zahvalno, a ni realno uopste, favorizovati bilo koga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Nerminovic
- Kontakt:
Od večerašnje utakmice zavisi cijela sezona. Moramo pobijediti!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Idi na svoju temu druze Bog te nagradio, visis na ovoj temi, mozda potajno navijas za LiverpoolBelmin6 je napisao/la:Tako je momcino, sagni se pred velikim Unitedom.Believe je napisao/la:United će nam i definitivno pobjeći u nedjelju na 10 bodova,ali opet je sve otvoreno što se tiče 4.pozicije
Believe![]()
Paradajz
Uh ovog sam zaboravio: moj uzor SG

Nema potrebe da mislis da ste neko i nesto, lako cemo sa vama u nedelju, nikad sigurniji nisam bio u pobjedu, a takav sam osjecaj imao i tebi one vjerovatno najtraumaticnije utakmice na vasem stadionu kad ste primili 4 komada, patices od toga mali vraze cijeli zivot, a mi cemo uvijek biti tu da te napominjemo 1:4, buhahaha, a ako se dobro sjecam i tad ste vi imali "jacu ekipu" od nas, buhahaha

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Ja i sada slabo spavam zbog nekakvog poraza u rezultatski (na kraju se ispostavilo) nevažnoj utakmici prije pola decenije. 

Sretno vcrs, nemojte osramotiti kraljicu! A onda da se u nedjelju muski pokrvimo 

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Ne odnosi se moj post vama dvojici nego ovom polarnom medi koji dolazi samo radi provokacija
....vi koji ste normala ste dobrodosli naravno... 

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Hvala na dobrodošlici, to su najljepše riječi koje su mi upućene na ovoj temi već godinama.Dalabu je napisao/la:Ne odnosi se moj post vama dvojici nego ovom polarnom medi koji dolazi samo radi provokacija....vi koji ste normala ste dobrodosli naravno...
Gospodština konačno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.