Jer mi se i mozeMancini je napisao/la:Ma evo slomih se radeći u Sparsu.Neka si se ti javio da staneš u odbranu ovog gore dotićnog.
OKK Spars
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: OKK Spars
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Svašta ti možeš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Odg: OKK Spars
Jeli tebe neko nešto pitao?JoseMourinho je napisao/la:Ovaj usere teme za timove koje navija i olimpica a evo sad i sparsa...
al i tamo i vamo ista prica, kmee nas niko nevoli, kmee vole vise druge (Bosna/Željo/Sarajevo), kmee vidjwt ćete vi nas, kmee svi su protiv nas, kmee sam protiv svih hahahaha
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: OKK Spars
hahaha kmeeee kmeeeMancini je napisao/la:Jeli tebe neko nešto pitao?JoseMourinho je napisao/la:Ovaj usere teme za timove koje navija i olimpica a evo sad i sparsa...
al i tamo i vamo ista prica, kmee nas niko nevoli, kmee vole vise druge (Bosna/Željo/Sarajevo), kmee vidjwt ćete vi nas, kmee svi su protiv nas, kmee sam protiv svih hahahaha
svaka čast za Vrabca 
ovo je već pravi iskorak..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevine, moram priznati da me je baš obradovao ovaj tvoj post. Bez obzira na naše nesuglasice, pokazao si da si iskreni sportski radnik i/ili navijač.Kevin je napisao/la:svaka čast za Vrabca
P.S. Ništa zlonamjerno, al Vrabac danas 25pt protiv Hrvatske u U20.
Pozdrav
nesto je napisao/la:Kevine, moram priznati da me je baš obradovao ovaj tvoj post. Bez obzira na naše nesuglasice, pokazao si da si iskreni sportski radnik i/ili navijač.Kevin je napisao/la:svaka čast za Vrabca
P.S. Ništa zlonamjerno, al Vrabac danas 25pt protiv Hrvatske u U20.
Pozdrav
Pa ja sam iskreno govorio da mu treba bolja liga i bolji klub da napreduje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- EdinDzekomo
- Kontakt:
mali je strasan igrac
nikolić u sastavu slovenije za sv. prvenstvo
Dobri buza i glogovac veceras, samo da ovako nastave
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Odlična partija u drugon poluvremenu danas, Josipović očajan, potrošio 15 lopti za manji broj poena.
http://kkspars.com/novosti/novosti/3661 ... ige-u-rimu" onclick="window.open(this.href);return false;

Salic raskinuo ugovor sa Partizanom.Mozda bi Spars mogo ga vratit jer sigurno da moze im pomoci..mada ja bi volio da dodje Ratko Varda, mogo bi radit sa visokim igracima, a i igrati ujedno.Sa Vardom bi sigurno prosli Igokeu..
Znaci dobro sam naslutioneno#4 je napisao/la:Vraca se Djoko.
Edit: Ovim potezom sigurno ce Spars sve uciniti da igra ABA ligu. .bice duel misko vs rasko
Opet Euroliga za mlade, prilika da Atic zaludi cijelu Evropu 
bilo bi extra da posude i musu i antunovica iz koša, pa da osvoje ELMElloo je napisao/la:Opet Euroliga za mlade, prilika da Atic zaludi cijelu Evropu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel se zna sta je na kraju bilo sa Djokom, jel on samo trenira sa Sparsima ili ce i ostati tu do kraja sezone?
concombre je napisao/la:Jel se zna sta je na kraju bilo sa Djokom, jel on samo trenira sa Sparsima ili ce i ostati tu do kraja sezone?
Đoko Šalić, košarkaš koji je nedavno raskinuo ugovor sa beogradskim Partizanom, potpisat će ugovor sa sarajevskim Sparsima na dvije i pol godine, rečeno je na današnjoj press-konferenciji u tom klubu.
Ovakav rasplet se mogao i očekivati, jer je Šalić stasao i upravo iz Sparsa otišao u Partizan.
Sparsi su prvoplasirani tim Lige 12 sa omjerom 8-0, a sa Šalićem će centarska linija koju predvodi Igor Josipović dobiti itekako na snazi i kvalitetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.