FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledaj pitara što su razvili diskusiju na temi FK Sarajevo o vraćanju duga FK Željezničar. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
fcsforever
- Kontakt:
Sta ces...gadi nam se tamo otici. U 21 vijeku...nemas nista ni vidjeti ni pojesti ni popiti...a ni cuti sta pametno na tom pdf. Pa kontamo da ostanemo ovdje..nego , sto ces ti ovdje. Sada kada je za malo vise od 8 mjeseci 3 miliona KM vraceno , kada tece med i mlijeko , kada se igraci otimaju da potpisu ugovor sa vama a sponzori stoje u redovima da daju svoj mjesecni cip...???shzna je napisao/la:Gledaj pitara što su razvili diskusiju na temi FK Sarajevo o vraćanju duga FK Željezničar.
Znaci , toliko je dobro u svim segmentima ali ti si ipak ovdje
http://balkans.aljazeera.net/video/spor ... e-u-regiji" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
- Kakve su vaše želje - otići ili ostati?
*Naravno, svima je želja što prije otići u inostranstvo. Tako i meni.... Međutim ne po svaku cijenu.
- Ko vam vodi poslove oko eventualnog transfera, klub ili menadžer?
* I klub i moj agent. Nešto ide preko kluba a nešto preko mog agenta Miroslava MIKIJ Stevića.
kaže Cimirot u interviju za avazovo sportsko glasilo.
*Naravno, svima je želja što prije otići u inostranstvo. Tako i meni.... Međutim ne po svaku cijenu.
* I klub i moj agent. Nešto ide preko kluba a nešto preko mog agenta Miroslava MIKIJ Stevića.
amypitar je napisao/la:Bordo jutro nacijo.Samo cu reci da je danas utorak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoce li to biti kakvih vijest?
-
bordobijeli
- Kontakt:
po ovim rijecima ibrkovica ekipu bi trebalo napustiti 4-5 igraca a popuniti s 2-3 pojacnj I S 2-3 igraca iz akademije .tako da i ne treba ocekivati neke spektakularne promjeneHead je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/spor ... e-u-regiji
- franklampard8
- Kontakt:
Znaci nije istinit intervju.hilmo je napisao/la:- Kakve su vaše želje - otići ili ostati?
1946
hilmo je napisao/la:- Kakve su vaše želje - otići ili ostati?
Daj postavi nam kakav info, iz Avazovog spotra.
Odmah od mene imas 6 boba, koje idu za formaša godine,u suprotnom ti ne gine kanta.
Šalim se naravno.
Ma nema ništa specijalno...
Interviju sa Gojkom i Markom, info o nekom iz Bos. Otoke koji se priključio akademiji, veznjak neki.
Interviju sa Gojkom i Markom, info o nekom iz Bos. Otoke koji se priključio akademiji, veznjak neki.
- franklampard8
- Kontakt:
-
fcsforever
- Kontakt:
Mislim da ce biti jos 2 odlaska i 3 dolaska igraca. Mislim da ce prvo biti dolasci...vec za nekih 7-8 dana , mozemo ocekivati prvi dolazak ako ne racunamo onog od neki dan.
Jel u tim dolascima ima neki stoper.
Ognjen Todorović prvo zimsko pojačanje Zrinjskog.Fudbaler koji je nedavno postao višak na Koševu parafirao je ugovor koji će važiti u narednih 30 mjeseci.
Ognjen Todorović prvo zimsko pojačanje Zrinjskog.Fudbaler koji je nedavno postao višak na Koševu parafirao je ugovor koji će važiti u narednih 30 mjeseci.
Ma bitno je dovesti jednog stopera, lijevog beka (za klupe) i centralnog veznog (osigurati se ako ode Cimi ili Radovac).
Sto se tice sponzora odlicno! Taman plata tipa Stojcev il sl...
Zna li se ista za Stevanovica
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
sto ce nam lijevi bek ? - ja nigdje nisam vidio da je Protic raskinuo ugovorTaivonen je napisao/la:Ma bitno je dovesti jednog stopera, lijevog beka (za klupe) i centralnog veznog (osigurati se ako ode Cimi ili Radovac).
Pyro is not a crime !
Ma buraz 99% odlazi. Kada je dosao bio je siguran u prvu postavu, ali ko se nadao da ce Puzi zablistat.THEC je napisao/la:sto ce nam lijevi bek ? - ja nigdje nisam vidio da je Protic raskinuo ugovorTaivonen je napisao/la:Ma bitno je dovesti jednog stopera, lijevog beka (za klupe) i centralnog veznog (osigurati se ako ode Cimi ili Radovac).
Kako sam cuo najvjerovatnije se vraca u Novi Pazar.
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Nesto sad razmisljam o tome koliko zajednickog imaju Kodro i Misimovic. Obojica bili kapiteni reprezentacije i na odvratan nacin ostali bez kapitenske trake, Bazdarevic hinjski uzeo od Kodre kapitensku a Spahic od Misimovica. Obojica dugi niz godina zive vani, izuzetni fudbaleri sa strasnim karijerama. Sigurno medju najvecim zvijezdama koje su nosile dres repke. Zasto im se ne bi putevi ukrstili u Sarajevu. 
1946
ima ti ova mjestta..Head je napisao/la:Nesto sad razmisljam o tome koliko zajednickog imaju Kodro i Misimovic. Obojica bili kapiteni reprezentacije i na odvratan nacin ostali bez kapitenske trake, Bazdarevic hinjski uzeo od Kodre kapitensku a Spahic od Misimovica. Obojica dugi niz godina zive vani, izuzetni fudbaleri sa strasnim karijerama. Sigurno medju najvecim zvijezdama koje su nosile dres repke. Zasto im se ne bi putevi ukrstili u Sarajevu.
Zao mi laste ocam. Volio bih da je uspio izborit mjesto i da je ugovor produzio.. Al kako god, sretno Ogi kralju
)
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Lasta hvala ti za sve

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Okej je Todorović. Sretno mu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.