KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 44Bertans » 09 dec 2014, 17:38

Otkud da je IDEA odlučila ući u sponzorski pul i debelo platiti??? Ti bi kao navijač FMP-a to morao znati dscile?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 17:44

DANTES je napisao/la:ma nek je partizan sumnjiv, projkat " Lekic za moj kompleks" by Acika primjer cistote i ogledalo srbije... ups jeste ogledalo...
[youtube][/youtube]

:yawn:

DANTES je napisao/la:ako vilijams nakon onakvih sezona u unikahi i lokomotivi igra sa kikiriki onda on sem srcanih ima i psihickih problema
[youtube][/youtube]

:kafa:

Bertans44 je napisao/la:Otkud da je IDEA odlučila ući u sponzorski pul i debelo platiti???
Mozhda iz istih pobuda kao i Jevrosimovicev Comtrade shto je bio sponzor Ciboni, pre neku godinu :?: :!:

a mozhda vas picousti samo hefta na suvo
:urnebes:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 09 dec 2014, 17:47

Koliko placa i zasto - ne znam. Kao sto ni ti vjerovatno ne znas za sve sponzore Partizana. Ono sto znam jeste da ona nije iznenada postala sponzor KKCZ, nego je to bila i prosle sezone, samo sto se ime nije nalazilo na dresu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 dec 2014, 17:57

dscile je napisao/la:Nakon kakve sezone u Lokomotivi? Sezone sa 7 poena i 3 asistencije u prosjeku, 33% za 2 i 28% za 3 u EL. One iste sezone kada je upao u sukob sa Bikovim i kada je odstranjen iz ekipe zbog odbrane. Da li mislimo na isto sezonu?
sezone u kojoj je igrao kao i uvijek.. on nije igrac statistike to svak zna... zna se kako on sam dobija bilo koju ekipu... a bilo je takvih utakmica koliko hoces.. bas kao sto je bilo i onih sa negativnim indeksom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 18:08

DANTES je napisao/la:sezone u kojoj je igrao kao i uvijek.. on nije igrac statistike to svak zna... zna se kako on sam dobija bilo koju ekipu... a bilo je takvih utakmica koliko hoces.. bas kao sto je bilo i onih sa negativnim indeksom
Video chovek od Kinseya, Pavlovica, Machvana i sl. koji su napolju zabijali ugovore od sedam cifara kao nishta, pa odluchio da dodje u klub u kome ce igrati za kikiriki i ljubav navijacha.

Chasovi ljubavi su chudo.

:hmmmmm:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2014, 18:17

Mislis gospodin Macvan koji svoju prvobitnu isplatu iz 2011 jos ceka , mazohista covjek , dervis mu uzeo dusu.
Ili Sasha Pavlovic koji je prosle godine igrao za 8 k onih par mjeseci , ni to jos nije dobio , a opet se vraca.
Lobotomizacija moj @magicni , koji se dize ko fenix nakon prolaska fuzije u odabrano drustvo :zzz:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 19:04

Raul_64 je napisao/la:Mislis gospodin Macvan koji svoju prvobitnu isplatu iz 2011 jos ceka , mazohista covjek , dervis mu uzeo dusu.
Ili Sasha Pavlovic koji je prosle godine igrao za 8 k onih par mjeseci , ni to jos nije dobio , a opet se vraca.
Dabome. Video Williams da se ovde lepo zhivi od kikirikija i semenki, pa brzhe bolje doshao na chasove ljubavi. Jbga, omashio samo adresu, pa sad ima i za u grad i za benzin na NISovim pumpama, a i za telefoniranje preko MTSove mrezhe. :tokralju:

Lobotomizacija moj @magicni , koji se dize ko fenix nakon prolaska fuzije u odabrano drustvo :zzz:
Pre ce biti da se odabrano drushtvo lobotomizovanih dizhe k'o fenix nakon prolaska fuzije u odabrano drushtvo.
Ja svoju ekvidistancu nikada i nisam skracivao. Dervishi su ti koji to rade. :zviz:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 dec 2014, 21:50

Raul_64 je napisao/la:Mislis gospodin Macvan koji svoju prvobitnu isplatu iz 2011 jos ceka , mazohista covjek , dervis mu uzeo dusu.
Mačvan ovim ugovorom naplaćuje i prethodni dug, a Pavlović je za potpis dobio prošlogodišnje 2 rate i sada 2 rate unaprijed i to činimi se 15-16 k i neke nekretnine prošle sezone
Ali sada dosta ispasti će da sada osuđujem partizan, a ne da pokušavam ukloniti neke zablude
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2014, 21:54

A normalno da je ovaj potpis bio uslovan isplatom bar onog sto su vec zaradili.
Kao sto je kako napisa , vrlo sitno za takav kalibar igraca.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 22:56

Raul_64 je napisao/la:A normalno da je ovaj potpis bio uslovan isplatom bar onog sto su vec zaradili.
Kao sto je kako napisa , vrlo sitno za takav kalibar igraca.
To da li je sitno ili ne za taj kalibar igracha uopshte nije predmet debate.
Pricha je da li su ti ljudi bili placani ili su igrali za kikiriki. Godinama se ovde iz jedne kuhinje zagovara teza lo stilo lobotomija da se igra za kikiriki, a godinama se kroz razne tuzhbe vidi da taj kikiriki ume da koshta po 100k+ jevara po glavi choveka.
E sad, shto prebogata Zvezda FMP ne mozhe da plati Nelsona - vec ga prodaje za otplatu neodigrane sezone, a siroti KKP "na ljubav navijacha" placa igrache koji odbijaju inostrane ponude od 500k+ e da bi igrali za markicu i bonove u menzi - to je drugi par cipela i produkt konstantnog zaglupljivanja ljudi od strane 1 kvaziintelektualca, koji je zapravo 1 malogradjanin sa sredjenom diplomom gimnazije i karijerom zasnovanom na romingu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 dec 2014, 22:58

MaGiCa je napisao/la:
Dabome. Video Williams da se ovde lepo zhivi od kikirikija i semenki, pa brzhe bolje doshao na chasove ljubavi. Jbga, omashio samo adresu, pa sad ima i za u grad i za benzin na NISovim pumpama, a i za telefoniranje preko MTSove mrezhe. :tokralju:

Pre ce biti da se odabrano drushtvo lobotomizovanih dizhe k'o fenix nakon prolaska fuzije u odabrano drushtvo.
Ja svoju ekvidistancu nikada i nisam skracivao. Dervishi su ti koji to rade. :zviz:
hm macvan je navijac, pavlovic grobarcina, kinsi koliko se sjecam lazirao povredu i zbrisap

dakle markus je za laze lazarevica?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2014, 23:13

Daj ba magicni zahebaji nekog drugog.
Nakacis se na jednog forunasa s vremena na vrijeme i on predstavlja citavu nasu "kuhinju" sto jednostavno nije tacno.

Partizan je imao jedan od boljih budjeta u ABI kroz godine i uz sistem TM* bio ispred ostalih vecinom dana.
Partizan je imao jedan od najslabijih budjeta u EL kroz godine i uz sistem TM* , 20 k ljudi ostvarivao overachieving u svakom slucaju , pogotovo jer su pojedini igraci uvijek bili u izlogu za prodaju.

Partizan i Zvezda su podjednako ulagali u mnogim godinama sa razlicitim rezultatima.
Zvezda kvarne ugovore spasila sa ovom fuzijom , Partizan je s druge strane prodao jednog Veselia za 1,7 miliona , jednog Bogdana za preko 1 milion , Tepica,Velickovica,Marica,Pekovica,Perovica,Lucica i mnoge druge dobro naplatila sto im je omogucilo da trenutno postoje u istom obliku i imaju neke rezultate sto je uspjeh na balkanu.

Tako da Partizanovi igraci nisu igrali za kikiriki , ali ni za epohalne pare , samo se amerima nije kasnilo s platama , svi su znali deal da od prodaje nekog ili njihovog samostalnog napredovanja i eventualne prodaje ce se pokriti te zaduzene pare , a nerijetki su oprastali dio duga , zadnji je bio jedan Francuz.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 23:29

DANTES je napisao/la: hm macvan je navijac, pavlovic grobarcina, kinsi koliko se sjecam lazirao povredu i zbrisap

Po "tvom" (chitaj: VIP, Tegigarda, juhnatribina...) rezonu jeste. Za Dr. Lazu Lazarevica je, jerbo mozhe da zabode ugovor bilo gde - a on doshao da igra za kikiriki. How yes no...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 dec 2014, 23:35

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la: hm macvan je navijac, pavlovic grobarcina, kinsi koliko se sjecam lazirao povredu i zbrisap

Po "tvom" (chitaj: VIP, Tegigarda, juhnatribina...) rezonu jeste. Za Dr. Lazu Lazarevica je, jerbo mozhe da zabode ugovor bilo gde - a on doshao da igra za kikiriki. How yes no...
jos da sam clan tih foruma
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2014, 23:37

Koliko je puta rekao da smo clanovi istih , mora da jesmo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 dec 2014, 23:39

Raul_64 je napisao/la:Koliko je puta rekao da smo clanovi istih , mora da jesmo.
jedino u nekom alternativnom svemiru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2014, 23:43

Bar sam siguran da u nijednom nisam panter :think:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 23:44

Raul_64 je napisao/la:Daj ba magicni zahebaji nekog drugog.
Nakacis se na jednog forunasa s vremena na vrijeme i on predstavlja citavu nasu "kuhinju" sto jednostavno nije tacno.
To je tvoje uchitavanje, momche iz Zavidovica.

Partizan je imao jedan od boljih budjeta u ABI kroz godine i uz sistem TM* bio ispred ostalih vecinom dana.
Partizan je imao jedan od najslabijih budjeta u EL kroz godine i uz sistem TM* , 20 k ljudi ostvarivao overachieving u svakom slucaju , pogotovo jer su pojedini igraci uvijek bili u izlogu za prodaju.
A to spori ko to tachno :?:

Partizan i Zvezda su podjednako ulagali u mnogim godinama sa razlicitim rezultatima.
Zvezda kvarne ugovore spasila sa ovom fuzijom , Partizan je s druge strane prodao jednog Veselia za 1,7 miliona , jednog Bogdana za preko 1 milion , Tepica,Velickovica,Marica,Pekovica,Perovica,Lucica i mnoge druge dobro naplatila sto im je omogucilo da trenutno postoje u istom obliku i imaju neke rezultate sto je uspjeh na balkanu.
Je l' ti vidish da se godinama objashnjava da KKP nema kintu, a da u Zvezdi sede pijani milioneri, a onda ih demantuju tuzhbe koje kazhu da se u KKP itekakAo potpisivalo za velike ugovore i da je mit o stipendijama upravo to - 1 mit :?:
Dok su sa druge strane igrachi Zvezde mini NBA, ali samo po platama - ne i po igrama :?:
A ono kad se svede - oba kluba imaju priblizhne budzete unazad 15ak godina, sem u nekih 4-5 sezona.

Tako da Partizanovi igraci nisu igrali za kikiriki , ali ni za epohalne pare , samo se amerima nije kasnilo s platama , svi su znali deal da od prodaje nekog ili njihovog samostalnog napredovanja i eventualne prodaje ce se pokriti te zaduzene pare , a nerijetki su oprastali dio duga , zadnji je bio jedan Francuz.
Te pare nisu bile epohalne, ali nisu ni bile kikiriki. Problem je shto ni konkurencija nije imala epohalne pare, kao shto se predstavlja. A predstavlja se da se u KKP uvek igralo za kikiriki, a to pogotovo vazhi za prezent.
I onda, ako KKP pobedi: dzaba vam novci moji sinovci...a ako izgubi: jbga, igrali smo protiv klubova sa NBA budzetima, drzhavnim projektima, qrcima-palcima...

BTW, da si kojim sluchajem izlozhen zrachenju srpske shtampe u pisanom izdanju, da gledash srpske medije 24/7 i da se krecesh medj ovim ljudima ovde koji konzumiraju sve to - videceo bi i sam koliko ima dervishluka. :facepalm:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2014, 23:50

DANTES je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Koliko je puta rekao da smo clanovi istih , mora da jesmo.
jedino u nekom alternativnom svemiru
Ne mora neko da bude chlan nekih tamo foruma da bi bio ozrachen od strane istih.
Ta mitologija i fantazmagorija koju vas dvojica promovishete, uz saglasje poprilichno svih ostalih navijacha JSDP koji se ovde pojavljuju, a koja je klasichan vid dualistichkog manihejskog predstavljanja borbe dobra i zla po modusu mi=DOBRO oni=ZLO je ta zbog koje sam se, kako kazhe momak iz Zavidovica, i upustio u ovu polemiku.

Jednostavno: na pogreshnim premisama bazirate zakljuchke. :yawn:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2014, 23:51

Bukvalno si secirao moj post u vise pasusa i slozio se sa svakim.
Znam vrstu derviske posvecnosti na koju mislis , nije dobra , nijedna bezuvjetna posvecenost jednom covjeku obicno nije , Dule pravi greske kao i svaki drugi.

A ovdje je bio kritikovan od strane mene i to znas.
Nije tesko ni provjerit http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=17&t=47" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemam problema kad se machujes s nekim tog stava , nemoj generalizovat samo.
MaGiCa je napisao/la:Ta mitologija i fantazmagorija koju vas dvojica promovishete, uz saglasje poprilichno svih ostalih navijacha JSDP koji se ovde pojavljuju, a koja je klasichan vid dualistichkog manihejskog predstavljanja borbe dobra i zla po modusu mi=DOBRO oni=ZLO je ta zbog koje sam se, kako kazhe momak iz Zavidovica, i upustio u ovu polemiku.

Jednostavno: na pogreshnim premisama bazirate zakljuchke.
Vi ste zlo!!!
Detaljniji opis prepustam tvom kolegi po struci :njanjanja:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 2 gosta.