Na jednom mjestu toliko pretplaćenih fudbalskih amatera...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Davne 2011-te hahaha koliko ti imas god? Od kada je to Zirich najveci klub u CH?? A ti navijas za klubove koji pobjedjuju samo? Aferim.Merli je napisao/la:Odmah da kazem prije kojekakvih osuda da Liv. pratim od davne 2011-te godine tako da znam sta pricam, ne mogu da vjerujem sta sam dozivio da nas jedan Basel ubija na Anfildu, a svako ko prati zna da je Zurich najveci Svicerski tim..il ce poceti bolje igrati il cu ja poceti navijati za neki drugi tim. (Celzi mozda)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lovren je trenutno naš najmanji problem.skyisthelimit je napisao/la:Hoce to kad za Lovrena platis 20 miliona.U sta se pare trose.
Merli je napisao/la:Odmah da kazem prije kojekakvih osuda da Liv. pratim od davne 2011-te godine tako da znam sta pricam, ne mogu da vjerujem sta sam dozivio da nas jedan Basel ubija na Anfildu, a svako ko prati zna da je Zurich najveci Svicerski tim..il ce poceti bolje igrati il cu ja poceti navijati za neki drugi tim. (Celzi mozda)
Logična opcija, razmisli i o Cityu ako Chelseaju ne bude išlo kako treba. Nećeš biti ni prvi, ni zadnji na ovom forumu.Merli je napisao/la:il ce poceti bolje igrati il cu ja poceti navijati za neki drugi tim. (Celzi mozda)
Merli je napisao/la:Ne znam cemu prozivanje, mozda ste stariji od mene i od ranije pratite Liv. , ali i meni je babo koji sigurno navija i prije vas i koji je gledao utakmicu Liv u pubu u engleskoj pricao o svemu tako da vjerovatno bolje znam od vas...a hovu'l navijati za Celzi to je moja stvar i postujte moju odluku lazni fanovi.
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 11 gostiju.