sto bi rekla stara ninja poslovica
ovo je dabl trabl

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uplatis 5 KM dobitak 78 KM, a na cenera 150 KM....ovaj tiket bi bio cak stavise idealan za veceras...babuka1 je napisao/la:Ja igram veceras da ce liverpool imat vise zutih od bazela 3,75 kvota... jednostavno po ovoj kvoti sam moro ispratiti
Prije svega mislim da bazel nece bit lak zalogaj i da ce dosta vremena drzat povoljan rezultat a kako vrijeme bude prolazio nervoza ce se uvuc u redove liverpula...po meni vrijedi rizika...
Galata arsenal preko 3 zuta,kvota 2...
Real-Ludogorets preko 3 zuta... 2.10
po meni sve value bet...daleko od toga da su neki ziceri al po ovim kvotama vrijedi probat ako nista na sistem kakav...
babuka1 je napisao/la:Ja igram veceras da ce liverpool imat vise zutih od bazela 3,75 kvota... jednostavno po ovoj kvoti sam moro ispratiti
Prije svega mislim da bazel nece bit lak zalogaj i da ce dosta vremena drzat povoljan rezultat a kako vrijeme bude prolazio nervoza ce se uvuc u redove liverpula...po meni vrijedi rizika...
Galata arsenal preko 3 zuta,kvota 2...
Real-Ludogorets preko 3 zuta... 2.10
po meni sve value bet...daleko od toga da su neki ziceri al po ovim kvotama vrijedi probat ako nista na sistem kakav...
Pokusao sam da vas upozorimmoj uzor-S.G je napisao/la:I smatram da ce bit manje od 3 gola, izvini arelinho![]()
Igramo lose, uzasno. Iako bih ja naravno volio da prodjemo, ali tesko-dosta tesko. Jos ce vjerovatno Lovren pocet utakmicu jer vremesni Toure ne moze u 8 dana da odigra toliko utakmica i eto belaja..
A Basel zna odigrat dobru tekmu na gostovanju kod Engleza
hodža je napisao/la:Luzerpul oba daju i preko korneri
Juve X
Galata 2+
Oly 3+
Nešto ipak izmijenio da bi ostala markica za drugi tiket.sudac92 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.