Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Center Jusuf Nurkic is not with the team on this road trip, either. He's out of the country for personal reasons
nerminh74 je napisao/la:Ponavljam čekam februar da vidim da li sam na žalost bio u pravu i da je Jusufu bilo bolje da je i ovu sezonu ostao u Cedeviti i igrao euroliguKK_Bosna je napisao/la:nurko ostao u denveru, a ekipa otisla na road trip...
Nermine,prva godina je u pitanju i veci od njega su ispastali.Samo prisustvo u NBA mu donosi mnogo.
drug mu umro.juanitomaravillaa je napisao/la:Center Jusuf Nurkic is not with the team on this road trip, either. He's out of the country for personal reasons
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
svejedno77
- Kontakt:
joj i on nesretnik danas bi sigurno imao minute faried nece igrat ni Mcgee samo tri visoka igraca su im na raspolaganju veceras
al sta ces personal reason je ipak ozbiljno pogotovo ako mu je dobar drug umro..
Ljudi, zna li neko šta je konkretno sa našim Jukom, već 5 ili 6 utakmica nema ga u rosteru..
Ma kriju ga dok ne rasprodaju največe zvijezdeRamirez5 je napisao/la:Ljudi, zna li neko šta je konkretno sa našim Jukom, već 5 ili 6 utakmica nema ga u rosteru..
Druga bitna stvar je svakako situacija vezana za bh. košarkaša Jusufa Nurkića, člana Denver Nuggetsa.
"Bolna je to tema. Nije mi bilo teško preći preko hiljadu kilometara da ga posjetim kad je imao 17 godina, pa neće ni sada. Nije mi teško ni za njega, ni za druge igrače. Svi smo mi bili mladi i pravili greške. Borit ćemo se Nurkića, jer on može pomoći reprezentaciji. Uz Nurkića, Stipanovića i Kikanovića bi na EP imali tri odlična i različita centra. To bi Ivanović znao iskoristiti. U kontaktu smo s Nurkićem, ima ljutnje, ali mislim da na kraju neće biti problema. Ako KSBiH ima grešaka, mi ćemo se izviniti i popraviti ih. U sportu uvijek ima nesporazuma", rekao je Mahmutović.
Konaković je dodao da Nurkić neće biti dio reprezentacije po svaku cijenu.
"Ako će dolazak Nurkića poremetiti hemiju koju ima naš tim i degradirati ono što rade Stipanović, Kikanović i eventualno Todić, to nećemo dopustiti. Ni jedan pojedinac, ma koliko kvalitetan bio, neće biti ispred nacionalnog tima i timskog duha koji je mnogo vredniji od pojedinca. Nadam se da će Nurkić probuditi svoj patriotizam koji je pokazao dolaskom u reprezentaciju nauštrb svog ugovora i sa ostatkom reprezentacije nas uveo u A diviziju, da će biti zdrav i doći da nam pomogne da 'napadnemo' najbolji rezultat. Igrač koji pokupi stvari i ode s priprema kući tražiti novi angažman ne može proći bez kritika", riječi su predsjednika KSBiH.
"Bolna je to tema. Nije mi bilo teško preći preko hiljadu kilometara da ga posjetim kad je imao 17 godina, pa neće ni sada. Nije mi teško ni za njega, ni za druge igrače. Svi smo mi bili mladi i pravili greške. Borit ćemo se Nurkića, jer on može pomoći reprezentaciji. Uz Nurkića, Stipanovića i Kikanovića bi na EP imali tri odlična i različita centra. To bi Ivanović znao iskoristiti. U kontaktu smo s Nurkićem, ima ljutnje, ali mislim da na kraju neće biti problema. Ako KSBiH ima grešaka, mi ćemo se izviniti i popraviti ih. U sportu uvijek ima nesporazuma", rekao je Mahmutović.
Konaković je dodao da Nurkić neće biti dio reprezentacije po svaku cijenu.
"Ako će dolazak Nurkića poremetiti hemiju koju ima naš tim i degradirati ono što rade Stipanović, Kikanović i eventualno Todić, to nećemo dopustiti. Ni jedan pojedinac, ma koliko kvalitetan bio, neće biti ispred nacionalnog tima i timskog duha koji je mnogo vredniji od pojedinca. Nadam se da će Nurkić probuditi svoj patriotizam koji je pokazao dolaskom u reprezentaciju nauštrb svog ugovora i sa ostatkom reprezentacije nas uveo u A diviziju, da će biti zdrav i doći da nam pomogne da 'napadnemo' najbolji rezultat. Igrač koji pokupi stvari i ode s priprema kući tražiti novi angažman ne može proći bez kritika", riječi su predsjednika KSBiH.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Richard Mueller @nuggets_2009 15h15 hours ago
@NateTimmonsCO Nets have put Brook Lopez on the trade block. Would the Nuggets be interested in trading for him?
Nate Timmons @NateTimmonsCO 13h13 hours ago Colorado, US
@nuggets_2009 I think the Nuggets will be aggressive with all teams. Not sure Brook fits w/ Moz + Nurkic, but could be a possibility.
View conversation 0 replies 0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
@NateTimmonsCO Nets have put Brook Lopez on the trade block. Would the Nuggets be interested in trading for him?
@nuggets_2009 I think the Nuggets will be aggressive with all teams. Not sure Brook fits w/ Moz + Nurkic, but could be a possibility.
Reply Retweet Favorite
More
kako bi bilo dobro da jusufa trade-ju u netse i da mirza onda produži pa da njih dvojica igraju zajednojuanitomaravillaa je napisao/la:Richard Mueller @nuggets_2009 15h15 hours ago
Reply Retweet Favorite
More
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jusufe, ako ovo citas onda znaj da je CIJELA javnost, cijela dijaspora uz tebe i da te zelimo gledati u svetom dresu. Mani se patuljaka i odrona kao Konakovic i ostali. Ti igraj za svoju drzavu i svoj narod.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
[youtube][/youtube]
5:20 +

5:20 +
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ne bi to za Juku bas dobro bilo,opet bi bio 3 centar.nerminh74 je napisao/la:kako bi bilo dobro da jusufa trade-ju u netse i da mirza onda produži pa da njih dvojica igraju zajednojuanitomaravillaa je napisao/la:Richard Mueller @nuggets_2009 15h15 hours ago
Reply Retweet Favorite
More
A citam na tw Shaw valjda izjavio da bi Juka mogao dobit minutazu veceras.
Da ali sa pumleem kao konkurencijomjuanitomaravillaa je napisao/la:Ne bi to za Juku bas dobro bilo,opet bi bio 3 centar.nerminh74 je napisao/la:kako bi bilo dobro da jusufa trade-ju u netse i da mirza onda produži pa da njih dvojica igraju zajednojuanitomaravillaa je napisao/la:Richard Mueller @nuggets_2009 15h15 hours ago
Reply Retweet Favorite
More
A citam na tw Shaw valjda izjavio da bi Juka mogao dobit minutazu veceras.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa u tom "izvoru" se uopšte ne spominje Jusuf kao dio tradea s Netsima. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Juku i Mirzu u Kelte, em Kelti i nemaju nekog Centra tako da bi Juka dobio minuta, a Mirza bi se savrseno uklopio 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U koliko sati je veceras Jukina tekma i postoji li mogućnost da će dobiti minutažu ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@aleksandar_veliki
Ne znam šta bi ti više rekao poslije svega druže, zato sam samo kopirao bez komentara. Da čujem vaša mišljenja i razmišljanja i komentar ovih izjava. Koliko god mi se kroz priču Harun čini korektnim i spreman je da se ovo riješi na obostrano zadovoljstvo toliko je ovaj Konaković spreman da tjera inat i Juku otjera iz repke.
@ Željooooo
U 04.30h po našem vremenu.
Ne znam šta bi ti više rekao poslije svega druže, zato sam samo kopirao bez komentara. Da čujem vaša mišljenja i razmišljanja i komentar ovih izjava. Koliko god mi se kroz priču Harun čini korektnim i spreman je da se ovo riješi na obostrano zadovoljstvo toliko je ovaj Konaković spreman da tjera inat i Juku otjera iz repke.
@ Željooooo
U 04.30h po našem vremenu.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Dakle mozemo halilit EP
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni je ovo djecije od nurkica ,zar je sad bitno koje kriv
dodji jarane odigraj evropsko pokazi ko si sta si
.mema od price nista nije bitno koje kriv bitna je reprezentacija i ljudi koji vole reprezentaciju a sigurno da nismo isti tim s nurkicem i bez njeg .
stvarno ne znam sta su ljudi iz saveza mogli uraditi Juki pa da bude toliko ljut na njih
vidim brani ovog svog agenta a ja sam procitao milion losih prica o njemu... ne znam ali meni nije ni Juka bas nevin kako ga vecina ovdje predstavlja
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 12 gostiju.