brate moj, tebi sam dao 3 bodaAgentttB je napisao/la:Za mene ne glasaš,sramota neviđenaChinaglia je napisao/la:aferim momčino, svih pet glasova sebi dao
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Iduce godine kada budem kralj foruma imat ces neke privilegije.
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
danas rođendan slavi najbolji napadač lige, dakako Higuain
rubentini, ne smarajte sa zakržljalim Tevezom!
Halali onda,nisam ni znao da su poceli forumski izbori.Toliko sam u stisci sa vremenim,pa ne pratim sta se desavaChinaglia je napisao/la:brate moj, tebi sam dao 3 bodaAgentttB je napisao/la:Za mene ne glasaš,sramota neviđenaChinaglia je napisao/la:aferim momčino, svih pet glasova sebi dao
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
jeste da često profula nemoguće, al' dobro, događa se i najboljim 
Isplatilo se dovođenje velikog Gonza. Nikada nije iznevjerio!
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Jok eto Keita najboljiChinaglia je napisao/la:danas rođendan slavi najbolji napadač lige, dakako Higuain![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma ne Keita, rekao bih svakako Klose 
Fićo ipakChinaglia je napisao/la:ma ne Keita, rekao bih svakako Klose
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Filip je strašno borben, zna zabit', al' Klose sa 36 godina i dalje je bolji napadač od njega! jednostavno svjetska klasa
bolje pozicioniranje, bolja realizacija, fudbalska inteligencija, ma sve 
Hajmo fajront

@francobaresi
nesretniče što za Milan navijaš, kakvog vi napadača imate?
mislim ako ga uopšte imate, da se ubaciš u diskusiju 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Torres, Pazzo, Niang pa ako još du dodamo Meneza, sve klasa do klase
Inače izgleda da jedini ja još uvijek vjerujem u Torresa, al' fakat nije toliko do njega koliko ne može da dođe u gol šansu... Da igra recimo u Romi, Juventusu, Napoliju, Laciju kladim se da bi sad imao 7,8 golova na kontu sigurno. Možda se to povratkom Montoliva malo promjeni jer ne može biti gore. Kad vidim sredinu sa Muntarijem/Essienom, De jongom i Polijem dođe mi da povratim, toliko defanzive i pasivnosti u veznom redu nema nigdje na svijetu ja mislim
Al' eto sad malo Montolivo, Van Ginkel i Bonaventura unesu koliko toliko živosti i kreacije mada je sve to goli qurac da se ne lažemo al haj'
Inače izgleda da jedini ja još uvijek vjerujem u Torresa, al' fakat nije toliko do njega koliko ne može da dođe u gol šansu... Da igra recimo u Romi, Juventusu, Napoliju, Laciju kladim se da bi sad imao 7,8 golova na kontu sigurno. Možda se to povratkom Montoliva malo promjeni jer ne može biti gore. Kad vidim sredinu sa Muntarijem/Essienom, De jongom i Polijem dođe mi da povratim, toliko defanzive i pasivnosti u veznom redu nema nigdje na svijetu ja mislim
Al' eto sad malo Montolivo, Van Ginkel i Bonaventura unesu koliko toliko živosti i kreacije mada je sve to goli qurac da se ne lažemo al haj'
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jaka vam ta trojica napadača, sve kad ih sastaviš, ne dobiješ Filipa Đorđevića
nego, meni je Jack drag igrač, al' mislim da kod vas igra duboko, tj. na pogrešnoj poziciji

nego, meni je Jack drag igrač, al' mislim da kod vas igra duboko, tj. na pogrešnoj poziciji
što zajebavaš ljude?L'Avvocato je napisao/la:Torres?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pomalo
Dragi naš Puma me stavio u izbor za Kantu godine pa moram da opravdam ukazano povjerenje
A zanimljivo je to, sve juventine ubacio u izbor, neočekivano skroz
Dragi naš Puma me stavio u izbor za Kantu godine pa moram da opravdam ukazano povjerenje
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- masteRofPoker
- Kontakt:
Mozda je to definicija kompleksa?L'Avvocato je napisao/la:Pomalo![]()
Dragi naš Puma me stavio u izbor za Kantu godine pa moram da opravdam ukazano povjerenje![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
a mozda je covjek samo pronasao prave kandidate

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- L'Avvocato
- Kontakt:
Haha ma dobar je brat Puma, pojak lik 
★★★