FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad ce ta pojacanja, dosadno ovako 
Re: Odg: FK Sarajevo
Bas ocamcobefks je napisao/la:Kad ce ta pojacanja, dosadno ovako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Gledam ovu utakmicu Liverpool Basel i kontam pa zasto neko od nasih iz kluba nebi otisao na Enfild i pitao tamo ljude kako uzgajaju ovu travu neka i nama daju recept jer je ovo zaista savrsenstvo. Na Kosevu nije losa trava, ali je opet to daleko od idealnog jer znamo sta se desi kad padne kisa. I onda da mi damo taj recept svim klubovima u ligi i fudbal bi bio druga prica.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pa ljudi na odmoru ba bit ce pojacanja za nasu dusu:-D hefta od prvog pojacanja proslo a nije ni polovina mjeseca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja sam se nadao Stevanovicu,jer je Ibrakovic rekao da ce se u ovoj sedmici znati nesto vise.Druga pojacanja ocekujem tek pocetkom januara.
Pa koga ja to vidim nema te @High sta je reci pasa?, i ti ko ja i jos ove malo ozbiljnije raje samo citas nista ne pises pametno momcino kako cemo i pisat kad je ovdje haos bio do neki dan, nadam se da se ovo malo smirilo. 
04.10.2009 !!
- franklampard8
- Kontakt:
Fakat.Head je napisao/la:Nesto sad razmisljam o tome koliko zajednickog imaju Kodro i Misimovic. Obojica bili kapiteni reprezentacije i na odvratan nacin ostali bez kapitenske trake, Bazdarevic hinjski uzeo od Kodre kapitensku a Spahic od Misimovica. Obojica dugi niz godina zive vani, izuzetni fudbaleri sa strasnim karijerama. Sigurno medju najvecim zvijezdama koje su nosile dres repke. Zasto im se ne bi putevi ukrstili u Sarajevu.
1946
eno ti drug storm pljuje po svemu sto je bordo... on se jos nije smiriosarajlija je napisao/la:Pa koga ja to vidim nema te @High sta je reci pasa?, i ti ko ja i jos ove malo ozbiljnije raje samo citas nista ne pises pametno momcino kako cemo i pisat kad je ovdje haos bio do neki dan, nadam se da se ovo malo smirilo.
ne kontam kako neko normalan moze sa njima se lizati... eeno onaj storm cijelo vrijeme šatro fin, normala i onda pocne da pljuje i vrijeđa, očigledno je to drzao duboko u sebi...
on topic, sta nam se ovo borjan trpa
-
samosarajvo
- Kontakt:
drenaza + grijanjeAmca007 je napisao/la:Gledam ovu utakmicu Liverpool Basel i kontam pa zasto neko od nasih iz kluba nebi otisao na Enfild i pitao tamo ljude kako uzgajaju ovu travu neka i nama daju recept jer je ovo zaista savrsenstvo. Na Kosevu nije losa trava, ali je opet to daleko od idealnog jer znamo sta se desi kad padne kisa. I onda da mi damo taj recept svim klubovima u ligi i fudbal bi bio druga prica.
Uz ovo dvoje ti je trava svaka dobra
koriste i Desso Grassmaster sistem
Vidi nesto ja nemam problema sa njih par sto su normalni tako da ne vidim sta je problem benkac mojBenko je napisao/la:eno ti drug storm pljuje po svemu sto je bordo... on se jos nije smiriosarajlija je napisao/la:Pa koga ja to vidim nema te @High sta je reci pasa?, i ti ko ja i jos ove malo ozbiljnije raje samo citas nista ne pises pametno momcino kako cemo i pisat kad je ovdje haos bio do neki dan, nadam se da se ovo malo smirilo.![]()
ne kontam kako neko normalan moze sa njima se lizati... eeno onaj storm cijelo vrijeme šatro fin, normala i onda pocne da pljuje i vrijeđa, očigledno je to drzao duboko u sebi...
on topic, sta nam se ovo borjan trpa
04.10.2009 !!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Evo "recepta":Amca007 je napisao/la:Gledam ovu utakmicu Liverpool Basel i kontam pa zasto neko od nasih iz kluba nebi otisao na Enfild i pitao tamo ljude kako uzgajaju ovu travu neka i nama daju recept jer je ovo zaista savrsenstvo. Na Kosevu nije losa trava, ali je opet to daleko od idealnog jer znamo sta se desi kad padne kisa. I onda da mi damo taj recept svim klubovima u ligi i fudbal bi bio druga prica.

nema nista novo, niti se sta zna, zavrsnuli su sve pipe osim one za komsije, niko ne zna sta se valja iz abrda, a cim se krije, nesto je golemo 
Aha kad nesto saznas javni drugu na pp oko novosti vezanih za nove igrace. 
04.10.2009 !!
Za nešto slično prvi preduslov je da imaš svoj stadion.Amca007 je napisao/la:Na Kosevu nije losa trava, ali je opet to daleko od idealnog jer znamo sta se desi kad padne kisa. I onda da mi damo taj recept svim klubovima u ligi i fudbal bi bio druga prica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sarajlija je napisao/la:Aha kad nesto saznas javni drugu na pp oko novosti vezanih za nove igrace.
Ali da na njemu obavezno ima i vodeVirtu4l je napisao/la:Za nešto slično prvi preduslov je da imaš svoj stadion.Amca007 je napisao/la:Na Kosevu nije losa trava, ali je opet to daleko od idealnog jer znamo sta se desi kad padne kisa. I onda da mi damo taj recept svim klubovima u ligi i fudbal bi bio druga prica.
-
fcsforever
- Kontakt:
uranio filozofe lazljiviVirtu4l je napisao/la:Za nešto slično prvi preduslov je da imaš svoj stadion.Amca007 je napisao/la:Na Kosevu nije losa trava, ali je opet to daleko od idealnog jer znamo sta se desi kad padne kisa. I onda da mi damo taj recept svim klubovima u ligi i fudbal bi bio druga prica.
sto vi dozvolite da vam je KALJUZA DO KOLJENA poslije 2 sahata kise...a fol vas stadion ...sto to ne uradite. Treba lova..a vi nemate ni za kifle..ABD...jos dugo ce te podmladjivati ekipu
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.