Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Chinaglia
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Chinaglia » 10 dec 2014, 00:38

kad treba bit' izabran selektor? :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 dec 2014, 00:51

Ajd neko od ovih sto zele Barbareza na kormilu repke nek mi samo ukratko napisu njegov CV i s kojom formacijom igra?Da znamo kako cemo igrati u buducnosti :kafa:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 dec 2014, 00:56

arhimed89 je napisao/la:Ajd neko od ovih sto zele Barbareza na kormilu repke nek mi samo ukratko napisu njegov CV i s kojom formacijom igra?Da znamo kako cemo igrati u buducnosti :kafa:
njegovo ime je dovoljan cv,kako za nevijace,tako i za igrace..sergej je autoritet.. :kafa:
sto se tice formacije,mislim da ce prepisati od safeta,stim sto ce se potruditi da ubaci jednog napadaca :tralala:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 10 dec 2014, 01:06

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
:thumbup: :thumbup: Mozda Barbarez i Ciro u duetu. Ako je Ciro spreman doci za male pare samo zbog patriotizma. A Barba neka samo gleda i upija znanje od Cire :thumbup: :thumbup:
Ovaj se stvarno kandidovao :tokralju: Cirkus!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 10 dec 2014, 01:12

wienultras je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Ajd neko od ovih sto zele Barbareza na kormilu repke nek mi samo ukratko napisu njegov CV i s kojom formacijom igra?Da znamo kako cemo igrati u buducnosti :kafa:
njegovo ime je dovoljan cv,kako za nevijace,tako i za igrace..sergej je autoritet.. :kafa:
sto se tice formacije,mislim da ce prepisati od safeta,stim sto ce se potruditi da ubaci jednog napadaca :tralala:
A to ime je bilo GDJE? Prvak neke drzave? Evropsko ili Svjetsko prvenstvo? Koja trenerska skola osim one iz Jablanice tipa "ako je onaj go lijevo gol na koji napadaju bijeli, na kojoj je strani onaj na koji napadaju crveni"? Ili da nabroji glavne gradove ko Junuz Beco.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 dec 2014, 01:17

Zanimljivo.
Jos ce formaciju prepisati od Safeta,.. :kralj:
A ozbiljno me interesuje,koju lik uopste formaciju preferira?Ima li i jedna poznata stvar sto se tice Sergeja,osim da je patriota i legenda sto ga svrstava u istu ravan sa Safetom.
Kad smo vec kod Safeta,jel Galata odrijesila kesu za trenerskog maga :bow:

Rajevac ili Osim po mom misljenju.
Al imam osjecaj da je onaj @head upravu i da je na tragu istine kad tvrdi da ce Hadzibegic bit selektor.Instikt mi govori.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 dec 2014, 01:21

sve je manje jedinstva oko svega u ovoj drzavi tako i oko ovog izbora selektora evo koji god kandidat da je bio trojica kazu dobar onda trojica nadju mu manu pa ga popljuju :rol: :rol: :rol: .sta je sa ljudi :crazy: :crazy: :crazy:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 dec 2014, 01:25

Ibrahim je napisao/la:
A to ime je bilo GDJE? Prvak neke drzave? Evropsko ili Svjetsko prvenstvo? Koja trenerska skola osim one iz Jablanice tipa "ako je onaj go lijevo gol na koji napadaju bijeli, na kojoj je strani onaj na koji napadaju crveni"? Ili da nabroji glavne gradove ko Junuz Beco.
trenerska skola iz jablanice :damn: crveni,bijeli..bravo ibraga :tokralju: imas jos koji biser :thumbup:
po tome se vidi koliko uopste pratis fudbal..ali neka te,dobar si ti :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 10 dec 2014, 01:25

arhimed89 je napisao/la:
Zanimljivo.
Jos ce formaciju prepisati od Safeta,.. :kralj:
A ozbiljno me interesuje,koju lik uopste formaciju preferira?Ima li i jedna poznata stvar sto se tice Sergeja,osim da je patriota i legenda sto ga svrstava u istu ravan sa Safetom.
Kad smo vec kod Safeta,jel Galata odrijesila kesu za trenerskog maga :bow:

Rajevac ili Osim po mom misljenju.
Al imam osjecaj da je onaj @head upravu i da je na tragu istine kad tvrdi da ce Hadzibegic bit selektor.Instikt mi govori.
Preferira ful keceva, mada zna zavrnuti sa desne strane i na triling. Cesto ide na kontra napade a ponekad na sve ili nista pa voli tri pa jednu. Blefanje mu je glavna karakteristika i za to je jako nadaren. Jedini neuspjeh prilikom blefanja evo vec treci ili cetvrti put dozivljava u nogometnom savezu BiH. Slabo igra na siguricu u vidu gradjenja puta tako da mu jedan par slabo sta znaci, vise je za raskos, bjestavilo, sjaj...jos uvijek se nada glavnom zgoditku iako su prilike slabe, ali ko zna mozda drzi ASA U RUKAVU.
Zadnja izmjena: Ibrahim, dana/u 10 dec 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 dec 2014, 01:26

Ibrahim je napisao/la:
Nemoj tako,citam clanak na ss.ba prije par sati da je covjek bio 16 na pokerskom turniru u Pragu.
Valjda mu repka ne bude najveci ulog koji je prokockao,a mogao bi biti jer se nije potrudio da se dovoljno educira prije nego sto aplicira za selektora BiH.Nikako mi nije jasno kako ljudi mogu ovako da se kockaju bukvalno i sa repkom i da bez ikakvog predznanja hoce da bude selektor,iako nas njihovo neiskustvo moze kostati Eura,a njega statusa legende ukoliko sa repkom ne napravi nista.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 10 dec 2014, 01:29

Dvojica koje sam prizeljkivao,vise nisu u kombinacijama.Tako da sad ostaje samo boranija.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 dec 2014, 01:29

Ibrahim je napisao/la: Preferira ful keceva, mada zna zavrnuti sa desne strane i na triling. Cesto ide na kontra napada a ponekad na sve ili nista pa voli tri pa jednu. Blefanje mu je glavna karakteristika i za to je jako nadaren. Jedini neuspjeh prilikom blefanja ove vec treci ili cetvrti put dozivljava u nogometnom savezu BiH. Slabo igra na siguricu u vidu gradjenja puta tako da mu jedan par slabo sta znaci, vise je za raskos, bjestavilo, sjaj...jos uvijek se nada glavnom zgoditku iako su prilike slabe, ali ko zna mozda drzi ASA U RUKAVU.
Lik se bukvalno kocka sa svojim imidzom i svojim statusom legende.
I sam svjestan da nema nikakvog iskustva,pa cak ni sa pjetlicima,da covjek i ako ima formaciju dosad je nigdje nije ni isprobao,covjek se treba doci ucit osnove na repci koja ima pravo na samo jedan kiks u narednih 6 utakmica. :salut:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 dec 2014, 01:31

AgentttB je napisao/la:Dvojica koje sam prizeljkivao,vise nisu u kombinacijama.Tako da sad ostaje samo boranija.
Koga si prizeljkivao?
Okuku i Hadzibegica :clap:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 10 dec 2014, 01:41

arhimed89 je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:Dvojica koje sam prizeljkivao,vise nisu u kombinacijama.Tako da sad ostaje samo boranija.
Koga si prizeljkivao?
Okuku i Hadzibegica :clap:
Vaha ili Robert.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 dec 2014, 01:41

Legenda HSV-a, a nije ni pomocni trener bio. Hej pomocni, jok, on se vucarao po Upravi po kancelarijama, igro karti na kompjuteru, a hoce biti selektor. Ne valja mu to nikako, da je bar rekao ljudi, znam da nemam iskustva da odmah budem selektor, ali bih volio biti pomocnik selektora da sam uz igrace, a istovremeno sticem nova znanja u trenerskom poslu, pa garantujem da ne bi bilo covjeka koji bi imao obraza da i pola rijeci napise protiv njega. Time bi jos vise porastao u nasim ocima, ali jok... yebaji ga...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 dec 2014, 02:10

Sto se Barbareza tice osoba za koju kad je spominjes moras ustat zbog svega sto je uradio u igrackoj karijeri. Sto se tice trenerske ja sve gledam kroz jedan argument (koji je mozda i pogresan,a mozda i nije). Na taj nacin sam gledo i susica i ispalo je da sam bio upravu. Argument glasi:

Kako je moguce da neko ko je bio tako dobar igrac i bukvalno bio legenda kluba u kom je igrao ili te lige nikada nije uspio da bude sto neko rece ni pomocni trener? ili makar trener neke B ekipe ? :? Kad pogledas to je nekako logican slijed dogadjaja da se takvom igracu koji je puno donio klubu da mjesto u stabu ekipu. Sta svi su glupi samo smo mi pametni ?.... zato mislim da barbarez dok nesto ne uspije ne zalsuzje mejsto selektora. Uostalom sto takodjer neko rece gdje mu CV ? ko garantuje da ce bit dobar trener ako je bio dobar igrac? To sto je patirota i voli repku , pa ako je to argument onda mozemo nac brat bratu milion ljudi u ovoj drzavi da budu selektori, pocevsi od ovog foruma. :?

Na kraju krajeva zar nije dosta da nam repku vode neprovjereni treneri kojima je po nekom obicaju prvi ozbiljniji angazman A REPKA (cast ciri) :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 dec 2014, 02:14

Hadzibegić trener, barbarez pomocni! idealna kombinacija ako Bog da

ahmic
Kontakt:

Re : Koga nakon Sušića?

Post Postao/la ahmic » 10 dec 2014, 02:40

ahmic je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Sto se Barbareza tice osoba za koju kad je spominjes moras ustat zbog svega sto je uradio u igrackoj karijeri. Sto se tice trenerske ja sve gledam kroz jedan argument (koji je mozda i pogresan,a mozda i nije). Na taj nacin sam gledo i susica i ispalo je da sam bio upravu. Argument glasi:

Kako je moguce da neko ko je bio tako dobar igrac i bukvalno bio legenda kluba u kom je igrao ili te lige nikada nije uspio da bude sto neko rece ni pomocni trener? ili makar trener neke B ekipe ? :? Kad pogledas to je nekako logican slijed dogadjaja da se takvom igracu koji je puno donio klubu da mjesto u stabu ekipu. Sta svi su glupi samo smo mi pametni ?.... zato mislim da barbarez dok nesto ne uspije ne zalsuzje mejsto selektora. Uostalom sto takodjer neko rece gdje mu CV ? ko garantuje da ce bit dobar trener ako je bio dobar igrac? To sto je patirota i voli repku , pa ako je to argument onda mozemo nac brat bratu milion ljudi u ovoj drzavi da budu selektori, pocevsi od ovog foruma. :?

Na kraju krajeva zar nije dosta da nam repku vode neprovjereni treneri kojima je po nekom obicaju prvi ozbiljniji angazman A REPKA (cast ciri) :crazy: :crazy:
Zato je formirana komisija koja ce procijenit na osnovu plana i programa koji nudi..
Garancije nema ,Vahid da je tu od siguruce nema.nista...
Pitanje je koliko je komisija strucna da.procijeni kanditate i ono sto oni nude..Al ok,vidjet cemo...i nisu nam nesto jaki kandidati pa sta god bude..iskrenl ,ko god dodje bit ce ako nista jednako dobar kao kolega mu prije njega :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

invincible1921
Kontakt:

Re: Re : Koga nakon Sušića?

Post Postao/la invincible1921 » 10 dec 2014, 02:44

ahmic je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Sto se Barbareza tice osoba za koju kad je spominjes moras ustat zbog svega sto je uradio u igrackoj karijeri. Sto se tice trenerske ja sve gledam kroz jedan argument (koji je mozda i pogresan,a mozda i nije). Na taj nacin sam gledo i susica i ispalo je da sam bio upravu. Argument glasi:

Zato je formirana komisija koja ce procijenit na osnovu plana i programa koji nudi..
Garancije nema ,Vahid da je tu od siguruce nema.nista...
Pitanje je koliko je komisija strucna da.procijeni kanditate i ono sto oni nude..Al ok,vidjet cemo...i nisu nam nesto jaki kandidati pa sta god bude..iskrenl ,ko god dodje bit ce ako nista jednako dobar kao kolega mu prije njega :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
to stoji, ali opet pojedini pricaju o barbarezu ko da je mesija bh fudbala....
=\_1921_/=

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 dec 2014, 03:13

da postavite globalnu anketu, Sergej bi dobio 80 % podrške! voljen, poštovan, patriota, sve su to preduslovi koji su jako bitni za selektora naše repke, kažem naše, jer smo takav narod, specifičan narod! za uspjeh naše repke, najbitnija je atmosfera među navijačima, novinarima, itd :D kod mene lično ne prolazi ta priča o iskustvu/neiskustvu, već sam pisao o tome, imate svakakvih primjera i ne postoji nikakvo pravilo!

uzmite za primjer Ćiru, pa Papeta (dvije dijametralno suprotne ličnosti, znamo kakva je atmosfera bila u državi, među navijačima, kad su njih dvojica bili selektori), zatim uzmite u obzir Sergeja koji bi bio poput Ćire, a zatim ostale kandidate (Baždarević, Hadžibegić, Baka, Štimac, Osim, Rajevac, itd)

Sergej za selektora, hvala i prijatno!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 17 gostiju.