Nije to problem, djetinjaste su te price o sudijama kad se moze izvuci 1000 situacija i na jednu i na drugu stranuxaves je napisao/la:Sveti je napisao/la:yebiga, svaki sudija ima drugačije kriterije, a plus ne vide svi svePetardaa je napisao/la: Nije toliki problem u tom crvenom već je problem što smo takve ili slične situacije vidjeli milion puta pa igrači nisu dobijali ni žute. Evo npr. u onom polufinalu LP između Reala i Barce 2011 god. Messi je oduzeo loptu Ronaldu bez faula i ovaj ga poslije toga htio namjerno udariti pa što onda Ronaldo nije dobio crveni ako ćemo se držati pravila?
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Samo se Mallenco uvijek drzi istih kriterija

Ronaldo yebe i ne vadi,
kad se kanta okrenu protiv lika koji im pokloni dva klasika prosle sezone onda se zna kolko je sati..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Samo si ti jos uvijek zaludjen i kontas da je Mallenco Barci poklonio 2 klasika u 'Tata' sezoni, nakon tolikih sudijskih analiza, procjena spanskih novina pa i same Marce. Ali dobro, nije da sam ocekivao napredak od tebemadridist je napisao/la:![]()
Ronaldo yebe i ne vadi,
kad se kanta okrenu protiv lika koji im pokloni dva klasika prosle sezone onda se zna kolko je sati..
A slika ko slika, vidim nije jos niko postavio a prica se o sudijskom kriteriju
Isto kao sto su analize pokazale da njemacko smece Stark nije poguralo kuntaloniju s onim crvenim Pepeu .
Ili mozda posto je to bilo davno vise se ne pika
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ne sjecam se bas sta su tad novine pisalemadridist je napisao/la:Isto kao sto su analize pokazale da njemacko smece Stark nije poguralo kuntaloniju s onim crvenim Pepeu .
Oces da ponovo otvorimo temu ?
Ma nema potrebe, water
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Objasni mi kako neko može dobiti crveni karton u toj situaciji ako ga nije udario?Petardaa je napisao/la:Nije toliki problem u tom crvenom već je problem što smo takve ili slične situacije vidjeli milion puta pa igrači nisu dobijali ni žute. Evo npr. u onom polufinalu LP između Reala i Barce 2011 god. Messi je oduzeo loptu Ronaldu bez faula i ovaj ga poslije toga htio namjerno udariti pa što onda Ronaldo nije dobio crveni ako ćemo se držati pravila?Cap17an je napisao/la:Čuj bezveze crveni, udario lika namjerno u ja-ja
Informacije radi, to je čist faul Messija i dosuđen je faul za Real.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kompleksi su cudo.
I očekivao sam da ćeš to napisati. Ako pucaš na čovjeka i ako ga promašiš ne ideš u zatvor, a ako ga pogodiš tek onda ideš? DobroCap17an je napisao/la:Objasni mi kako neko može dobiti crveni karton u toj situaciji ako ga nije udario?Petardaa je napisao/la:Nije toliki problem u tom crvenom već je problem što smo takve ili slične situacije vidjeli milion puta pa igrači nisu dobijali ni žute. Evo npr. u onom polufinalu LP između Reala i Barce 2011 god. Messi je oduzeo loptu Ronaldu bez faula i ovaj ga poslije toga htio namjerno udariti pa što onda Ronaldo nije dobio crveni ako ćemo se držati pravila?Cap17an je napisao/la:Čuj bezveze crveni, udario lika namjerno u ja-ja
Informacije radi, to je čist faul Messija i dosuđen je faul za Real.
Ako se dobro sjećam i onda je na Ronaldinhu bio napravljen faul pa je Ronaldinho samo vratio i dobio crveni. Da se ne raspravljamo više, kao što sveti reče svaki sudija ima drugačije kriterije i to je to...
Pa ovo je bio cist faul na Ronaldu,da je on ovako uletio mesiu taj bi odletio u trubune...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ahamadridist je napisao/la:Pa ovo je bio cist faul na Ronaldu,da je on ovako uletio mesiu taj bi odletio u trubune...

Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 10 dec 2014, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Već mu je jednom uletio. Zaboravio si ovo?madridist je napisao/la:Pa ovo je bio cist faul na Ronaldu,da je on ovako uletio mesiu taj bi odletio u trubune...

Ko o cemu navijaci / simpatizeri Barse o sudijama
treba ispred Camp Nou veliki kip u vidu cast sudija.
X
AhaRajaz je napisao/la:madridist je napisao/la:Pa ovo je bio cist faul na Ronaldu,da je on ovako uletio mesiu taj bi odletio u trubune...

bitch please
leti ko Bob Beamon svojevremeno..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Vidis neko se promjeni i u potpunosti odbaci to a neko samo postane još bolji u tome, tačnije master dajva 
zelis reci usavrsi tajming letaRajaz je napisao/la:Vidis neko se promjeni i u potpunosti odbaci to a neko samo postane još bolji u tome, tačnije master dajva
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.