molotovljev je napisao/la:Udinese, Dinamo, Ludogorec... hahahaha ..![]()
Moram malo
Razumijemo mi tebe prijatelju u potpunosti, sta ces kad se na drugoj strani ama bas nista ne desava.
Vise se ove godine pisalo o Famosu iz Hrasnice, nego o Selji!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
molotovljev je napisao/la:Udinese, Dinamo, Ludogorec... hahahaha ..![]()
Moram malo
Ne slazem se da je said rjesenje za bunker. Sta moze? Uzet loptu i zaletit se u petoricuBenko je napisao/la:said ne uzima mjesto stojčevu, i idealno se uklapa u tu poziciju koju bi stojcev trebao da igra, a nesto rijetko da odigra na nivou kako zna i umijebordobijeli je napisao/la:upitno je koliko je dobro da se Said vrati , naravno svi ga volimo ,cijenimo stvarno je puno pokazao u onom periodu kad je bio u bordo dresu .ali je pitanje ako on dodje -stevanovic mislim da gube mjesto okic.duljevic a to su momci koji su pokazali mnogo mladji su imaju ugovor ovaj bi dosao do kraja ove sezone i opet bi otisao a gube nam dva igraca minutazu koji bi onda trebakli biti nosioci u evropi ,takodje ima i ono nama ko god da je se vratio u klub nije ni sjenka onog igraca od prije .opet kazem said je klasa ako dodje vjerujem da ce to Kodro znati posloziti kako treba .
sto se tice ozljede, ipak je pod prismotrom najboljih ljekara i tu sigurno nece biti problema, a kilaza mu je idealna
on je sa 15 kila viska nosio na leđima pola lige i prcao ih
na kraju, on na pripreme moze ici bez problema, a skoro 3 mjeseca su sasvim dovoljno da uđe u top formu i ponovo pravi budalama odbrane nase lige... najbolje rješenje z a"bunkere"
[youtube][/youtube]10.Skoro je napisao/la:Ne slazem se da je said rjesenje za bunker. Sta moze? Uzet loptu i zaletit se u petoricuNajbolje je tekme odigrao gdje je protivnicka odbrana stajala visocije. Za bunker su rjesenje dobri skakaci, dobri suteri. Bar ja tako mislim.
simon je napisao/la:Meni licno svako ko ima hrabrosti da napise nesto protiv povratka Saida nije normalan![]()
Momak koji bi kod nas uvjek imao mjesta u prvih 11 !
GUZA VRATI SE![]()

Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 34 gosta.