FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zna Sajo koliko ga volimo! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
fcsforever
- Kontakt:
Zna Said puno toga moj Benko...bas puno. A mi znamo koga MRZI IZ DNA DUSE...covjek reko , ostavljam se fudbala ako ih ne dobijemo...malo li je na ovu glad
Da hoce doci da im odrzi jos jedno predavanje i da ih kara do besvjesti. A izgleda ni taj trenutak nije daleko
Da hoce doci da im odrzi jos jedno predavanje i da ih kara do besvjesti. A izgleda ni taj trenutak nije daleko

Mene samo ovaj gornji dio zanima, ovo ako budemo imali neko ce dobro biti ****
Re: Odg: FK Sarajevo
Više treba da nas brine i zanima onaj dio koji nisi stavio na ovu formaciju. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Guza vrati se, da karas malene. Kakva bi to ludnica bila da se Said vrati 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Sredit će to home, no sikiriki.hilmo je napisao/la:Više treba da nas brine i zanima onaj dio koji nisi stavio na ovu formaciju.
wutHigh je napisao/la:
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ništa zapad ovo onoVanBasten je napisao/la:wut
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
još je to u igriVirtu4l je napisao/la:Ništa zapad ovo onoVanBasten je napisao/la:wut
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Burberry46
- Kontakt:
mora se popraviti malo, mrsav je brateBurberry46 je napisao/la:Saida odmah odvesti na cevape i pitu kad dodje
Ako Said dodje, a hoce 99%, bar ja tako znam, onda nam vjerovatno nema stajanja ove sezone. Ako na Kosevu ne bude prosjek 5000 onda je sve ovo bacanje para Bgm.
Cimi, Milos, Dulja, Steva, Debeli i Benkinjo zajedno sa Makednoce bicemo nato...Evropa sa ovim sastavom nebi trebala doci u pitanje...
Cimi, Milos, Dulja, Steva, Debeli i Benkinjo zajedno sa Makednoce bicemo nato...Evropa sa ovim sastavom nebi trebala doci u pitanje...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Burberry46
- Kontakt:
To toBenko je napisao/la:mora se popraviti malo, mrsav je brateBurberry46 je napisao/la:Saida odmah odvesti na cevape i pitu kad dodje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
lafomamone
- Kontakt:
Mislim da se malo pretjeruje sa Saidom, no dobro, ipak je ostavio dubok trag na AFH pa ne treba ni zamjerati previse.
Iskreno ne znam je li put kojim mi idemo kompatibilan sa Saidovim trenutnim ambicijama i mogucnostima
Iskreno ne znam je li put kojim mi idemo kompatibilan sa Saidovim trenutnim ambicijama i mogucnostima
said ima ono nesto sto nema trenutno ni jedan ugrac u FKS....lafomamone je napisao/la:Mislim da se malo pretjeruje sa Saidom, no dobro, ipak je ostavio dubok trag na AFH pa ne treba ni zamjerati previse.
said i sa jednom nogom je tito i babo za ovu ligu
Said ce dovesti na ksoevo par milja
i na kraju, said samo neka igra derbi
Ah jest nam proradila mašta dok je ova pauza
Ibrakoviću rekli ste od 15-stog bi trebali transferi da se ostvaruju, mi čekamo
Nadam se da će dovesti sva pojačanja do početka priprema (teški kapitalac kao Said
može i za vrijeme priprema) 
Ibrakoviću rekli ste od 15-stog bi trebali transferi da se ostvaruju, mi čekamo
Nadam se da će dovesti sva pojačanja do početka priprema (teški kapitalac kao Said
SRETAN BROJ - 1725
Postano kroz Forum SportSport.ba app.hilmo je napisao/la:Više treba da nas brine i zanima onaj dio koji nisi stavio na ovu formaciju.
Ekipa od Cimija do Benka za je El,ali odbrana nam je odron.Ne dovedemo li stopera ima cemo grdne problema.Jedino me tjesi da samo toliko jaki ofanzivno da ne mozemo naprimati koliko mozemo dati.
jel mislite fakat i da se na tome ne radi?amypitar je napisao/la:Postano kroz Forum SportSport.ba app.hilmo je napisao/la:Više treba da nas brine i zanima onaj dio koji nisi stavio na ovu formaciju.
Ekipa od Cimija do Benka za je El,ali odbrana nam je odron.Ne dovedemo li stopera ima cemo grdne problema.Jedino me tjesi da samo toliko jaki ofanzivno da ne mozemo naprimati koliko mozemo dati.
Ma obavezno Saida i Stevanovica dovest
, ovakvi nam tipovi igraca trebaju za Europu, a ovo za Misketa i Vranjesa da ce potpisat za nas mi nije nesto. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, relativizam, Samba71, THEC i 39 gostiju.