Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Wisey
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Wisey » 10 dec 2014, 17:20

Probisvjet je napisao/la: Mislim da je ovo oko Amara samo parodija, cisti vic. Njega niko ne uzima za ozbiljno.
Sta ce on ba pored Barbe.
Ma ne znam, Sergeja volim ko brata rođenog, al i on je neozbiljan. Pa da je makar U-11 klince vodio, a on ni to. Na horuk i atmosferu može se samo kratkoročno uspjeh ostvariti, tako da sam prilično skeptičan. Mislim da bi nas u utakmicama gdje treba taktičko znanje i iskustvo (naravno sa svjetskog nivoa, ne sa nivoa naše kauboj lige) progutala ta nabrijanost i da bi ispušili ono momački.

Na kraju će Hadžibegiću dati, dobar je sa svima i koristio je klasične načine u našem društvu da dođe do radnog mjesta.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 10 dec 2014, 18:28

Bolje i rizikovat sa Barbarezom, nego uzet nekog od ovih dokazanih luzera koji se nude... Mozemo samo bit na dobitku...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 10 dec 2014, 18:37

sanelmasetic je napisao/la:Bolje i rizikovat sa Barbarezom, nego uzet nekog od ovih dokazanih luzera koji se nude... Mozemo samo bit na dobitku...
Luzera? Amar Osim BRKO je rodjeni pobjednik!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 10 dec 2014, 18:41

Tooljana uzeti ljudi moji pa da vidite kako se ekipa vodi. Idemo Tuljane!
Allegri je gospodin!

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la velez_mostar » 10 dec 2014, 18:41

bordobijeli je napisao/la:stvarno ja ne znam zasto ovdje se potencira gdje je ko radio kakv je cv i tome slicno ,za mene je vaznije da ima autoritet ,karizmu da zeli raditi svim srcem to je bitnije nego gdje je prije radio i kakve je uspjehe imao .sto neko rece pa onda je Baljic najveci kandidat bio je pomocnik igrao za real ,galatu
Je li ti karizma i autoritet znacio nesto kad je Susic bio tu, jer ako jeste onda si fulio skroz..nit' karizme(lik je isto prazna ploca, jedanput se pokusao nasalit' isp'o gluplji nego sto jeste), a autoritet je bio toliki da je javno rekao da mu Spahic i Dzeko sastavljaju ekipu.

Bilo bi super kad bi bili malo manje licemjeri, zar ne?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 dec 2014, 18:48

Nemam nista protiv Amara, cak mislim da bi bio pristojan selektor, ali titule u BHPL uzimati kao reference za kvalitet trenera je smijesno.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 10 dec 2014, 18:55

Opet će se orit Zenicom Sergej Sergej Sergej Barbarez Sergej Barbarez Sergej Barbarez.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 dec 2014, 19:04

Poslusajte dobro Ivicu Osima.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 dec 2014, 19:05

Probisvjet je napisao/la:
Wisey je napisao/la:Jel ozbiljno ima umova koji bi uzeli Amara Osima prije nego jednog Rajevca?
Dajte nemojte me zahebavati, može onda i Husref 'smetalo nam blato' Musemić. :lol:
Mislim da je ovo oko Amara samo parodija, cisti vic. Njega niko ne uzima za ozbiljno.
Sta ce on ba pored Barbe.
Kakav Morz i qrac, to njega neko spominje, cisto da se ne razocaramo u selektora ako dodje neki slabiji. Ovako mozemo uvijek reci "dobro je samo nek nije plisno"..

Zna li neko kad je rijesenje ove misterije zvane "selektor BiH" ?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 dec 2014, 19:21

FliX je napisao/la:Zna li neko kad je rijesenje ove misterije zvane "selektor BiH" ?
Preovladat ce zdrav razum sto znaci da selektor nece biti niko iz raje ili legenda, idol, tzv. patriota i slcine gluposti.

Nego covjek iz struke sto znaci iskustvo, znanje.

Pa ti i svi ostali zakljucite ko cini trojac koji ce biti u finalnom odabiru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 dec 2014, 19:23

Amara dosta vise staromodnih trenera poput Papeta i Hadibegica a i Bazdarevica.Hocemo mlade snage ili Osim ili Barba.Koji ba Rajevac pa jel vas stid njega pozelit cime je to on zasluzio da bude selektor.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 dec 2014, 19:24

Elegant je napisao/la:
FliX je napisao/la:Zna li neko kad je rijesenje ove misterije zvane "selektor BiH" ?
Preovladat ce zdrav razum sto znaci da selektor nece biti niko iz raje ili legenda, idol, tzv. patriota i slcine gluposti.

Pa da se gledalo iskustvo i znanje bili bi Rajevac, Magath i Santini, a ne Hadzibegic, Bazdarevic i Osim. :mrgreen:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 dec 2014, 19:30

Elegant je napisao/la:

Pojma nemam na koji trojac aludiras, mozda Faruk, Mesa, Rajevac ? Ova tema ide u sprdacinu, pa bas radi toga pitam kad li ce se zavris ova farsa...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 dec 2014, 19:43

Rajevac glavni , Barba pomocnik. Najoptimalnije rjesenje i svi zadovoljni.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 dec 2014, 21:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Poslusajte dobro Ivicu Osima.
[youtube][/youtube]
Poslusaj i sve ce ti se samo kazati... Usput, vasa zelje ce na srecu svih ljubitelja fudbala u nasoj zemlji do daljnjeg ostati samo zelje...
Kao i do sada , nase zelje ce ostati samo zelje, dobicemo nekog Susicevog klona.
Vjerovatno ce se uspon reprezentacije, i opste fudbalsko blagostanje , nastaviti, sve zaslugom promisljenih, zdravorazumnih i odgovornih celnika NFSBiH , koji su nebrojeno puta do sada, vizionarski, don osili izvanredne odluke i ocinski brinuli o dobrobiti BH fudbala. Ipak su to dokazane sportske velicine, a i odveli su nas na SP, skupa sa velikim strucnjakom. Cestitke ! :salut:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 dec 2014, 21:43

SjeverniVjetar je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
Pa nije obdanište nego reprezentacija. Svaki od njih može i da se oprosti ako mu je ćeif, a znamo da su neki upravo to i uradili.
Ne znam, nisam ja za te neke dikatorske tipove, mislim da je bolja zdrava atmosfera.
Ma citava ta sapunica o drskim, nedisciplinovanim, divljim igracima je ,najvecim dijelom, isforsirana da bi se dao alibi Susicu, koji je, iskljucivo svojim glupostima, izgubio autoritet i kredibilitet.
Ne treba nama diktator nego normalan, profesionalan i odgovoran trener.
Slažem se
#Salihović

bojamora
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la bojamora » 10 dec 2014, 21:47

Samo da opet ne bude pitar odnosno Hadžibegić. To bi definitivno značilo da potpuno treba početi navijati protiv bih jer to više stvarno nebi bila reprezentacija sviju nas i opet bi savez stavio nekoga koga

večina javnosti ne želi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 dec 2014, 22:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Poslusajte dobro Ivicu Osima.
[youtube][/youtube]
Poslusaj i sve ce ti se samo kazati... Usput, vasa zelje ce na srecu svih ljubitelja fudbala u nasoj zemlji do daljnjeg ostati samo zelje...
Po čemu je Amar Osim dokazani manipulator i muljator ikako kandidat za selektora.I babo mu je bio optužen za namještaljke, nepada jabuka daleko od stabla!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 dec 2014, 23:26

Amar Osim selektor BiH :njanjanja: :njanjanja:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 dec 2014, 23:30

Manje-više je javna tajna da Barbarez neće biti selektor, vjerujem da to svi znamo pa upravo zbog toga i ne razumijem čemu toliko pljuvanje po njemu od strane pojedinih ovih dana, ali uredu. U svakom slučaju nadam se da će on doći na funkciju pomoćnika, da će to prihvatiti ako mu ponude jer vjerujem kako bi to u ovom trenutku bilo najbolje rješenje kada je on u pitanju. Ne bi mu se spočitavalo neiskustvo jer je pomoćnik, učio bi od selektora, a što je najvažnije sama njegova pojava i uloga u novom stručnom štabu bi itekako značila i igračima i navijačima i bila bi ključan faktor za stvaranje zdrave atmosfere. Koliko god Barbarez nemao iskustva, on zato ima ono što svim drugima fali, a to je upravo ta pojava koja ujedinjuje navijače, oko koje bi se ljudi najmanje dijelili, taj status i ugled koji uživa. To je itekako velika stvar kada je riječ o uspjehu reprezentacije i nešto što svakako treba uzeti u obzir. ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BosnianDragon2024, Mow, Muumii i 27 gostiju.