Bolja ekipa neka prodje, a neka nasi daju po gol-dva. Dzeko posto je napadac neka zabije 2, a Pjanic posto je "libero"

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mislim na to da goru ekipu nije mogao izvesti, u napadackom smislu. S jedne strane teski destruktivci, s druge Nasri/Navas koji bas i nisu neki kreatori, u posljednje vrijeme pogotovo. Po meni i ne igra bolje u odnosu na proslu godinu, ali eto, svako ima svoje misljenje.Bajric981 je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Ovdje Edin ako postigne gol, ja mu kapu skidam. Ekipa nije mogla gora biti, a dobro znamo da Edin i nije bas sam sposoban da sebi stvara prilike za gol, nije takav tip igraca. Dobro bi bilo da ga dadne veceras, medjutim sanse su vrlo male..City igra bolje nego lani...cuj nikad gora ekipa
![]()
![]()
![]()
Sad malo bolje izgledaju. Ali sredina terena Rome moze lijepu lekciju odrzati sredini Citya. Tu mi je Roma jaca. Odbrana vela havle i kod jednih i drugih.mirzatele je napisao/la:Hrane ga, mogao ga je vec dati. Ajde majstore
To je zato sto uvijek iz prve puca, kakva god lopta bila. Bolje da je ustopao i zagradio loptu i onda nesto pokusao. Mislim da mu to (pre)cesto ne uspijeva kad udara loptu odmah iz prve prema golu.Rios je napisao/la:Dobar Dzeko..Mozda je mogao bolje reagovati u onoj situaciji kad je pucao preko gola,al dobro..
Ja bas mislim da je u onoj situaciji i trebao pucati iz prve samo puno preciznijeGoalgetter je napisao/la:To je zato sto uvijek iz prve puca, kakva god lopta bila. Bolje da je ustopao i zagradio loptu i onda nesto pokusao. Mislim da mu to (pre)cesto ne uspijeva kad udara loptu odmah iz prve prema golu.Rios je napisao/la:Dobar Dzeko..Mozda je mogao bolje reagovati u onoj situaciji kad je pucao preko gola,al dobro..
Šta li si ti dobro vidio....Rios je napisao/la:Dobar Dzeko..Mozda je mogao bolje reagovati u onoj situaciji kad je pucao preko gola,al dobro..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.