FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Said i Stevanovic ako dodju, to ce biti velika stvar. Imaju nas pasos a igracine su za ovu ligu. Sa njima dvojicom naprijed, bazirat se dalje da pojacamo odbranu i dovedemo dobrog golmana. Ne sumnjam da se radi na tome 

-
- Kontakt:
Bice to ko da gledam...STEVANOVIC , SAID I BORJAN..i neki stoper nama jos uvijek nepoznat.
IMA SE >>>MOZE SE
IMA SE >>>MOZE SE
ja bih volio ovako gledati
Borjan
Baric tatko pojacanje puzi
Radovac
Duljevic stojcev said
Velkoski
Benko
Neko ce reci preofanzivno al ja cu vam reci da ce se 90% ekipa opredijeliti na bunker tako da uopste po meni nema rizika.,racunam da ce dupovac i cimi otic..kad se vec imadne dobar rez nekog iz ofanzivee izbacit a berberovica i kovaca ubacivati...iako dodje stevanovic po meni nebi trebalo dulju na klupu staviti
Borjan
Baric tatko pojacanje puzi
Radovac
Duljevic stojcev said
Velkoski
Benko
Neko ce reci preofanzivno al ja cu vam reci da ce se 90% ekipa opredijeliti na bunker tako da uopste po meni nema rizika.,racunam da ce dupovac i cimi otic..kad se vec imadne dobar rez nekog iz ofanzivee izbacit a berberovica i kovaca ubacivati...iako dodje stevanovic po meni nebi trebalo dulju na klupu staviti
Samo Sarajevo
Moze ovako al ako Radovac moze pretrcati nekih 25 kilometara
ako si gledao u tz utakmici nije morao pretrcati ni 1 km a vidjet ces da ce u drugom dijelu svi igrati kao sloboda u tzFairBet je napisao/la:Moze ovako al ako Radovac moze pretrcati nekih 25 kilometara
Samo Sarajevo
Ako svi budu igrali kao Sloboda mi necemo 17 bodova skupiti.
Taktika sa samo jednin defanzivnim veznim igracem je suluda.
Taktika sa samo jednin defanzivnim veznim igracem je suluda.
-
- Kontakt:
[quote="FairBet"]Ako svi budu igrali kao Sloboda mi necemo 17 bodova skupiti.
Taktika sa samo jednin defanzivnim veznim igracem je suluda.[/quot
Daaajte, molim vas jedno bar iiime dovedite.Ono što ste na Tušnju pokazali, je za četvrto mjesto Premijer lige.
Čujemo se na proljeće.
Daaajte, molim vas jedno bar iiime dovedite.Ono što ste na Tušnju pokazali, je za četvrto mjesto Premijer lige.
Čujemo se na proljeće.
A vi sto ste u Travniku pokazali, je za drugu ligu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Cuj gajoksimovic je napisao/la:
Čujemo se na proljeće.

Ti si opet šampion !
Nisu oni drug ni za opstinske ligeMCMXLVI je napisao/la:A vi sto ste u Travniku pokazali, je za drugu ligu.

Samo polakojoksimovic je napisao/la:FairBet je napisao/la:Ako svi budu igrali kao Sloboda mi necemo 17 bodova skupiti.
Čujemo se na proljeće.

Moj prvi post večeras... samo da podsjetim nase navijace i ostale koji procitaju sta se desavalo nasem klubu prije samo godinu i pol... pazljivo citajte
odmah ubo sa gojkom
ovaj guvo nadam se da nije na forumu
jbt citam kakva radost je nastala kada je karic potpisao
hvala na objasnjenu
tu se nekad pojavila i jedna info da ce doci komazec....
uglavnom eska utakmica sa libertasom.. kuknjava nasih navijaca i ismijavanje od strana komsija, ponajvise....
a onda...

evolution 87Guvo je napisao/la:Ne daj Boze nikome da ima takvu upravu. Sta je ovdje sjajno da mi je znatiEvolution87 je napisao/la:sjajan potez uprave dovodjenjem Cimirota.
dobrodosao gojko!

ovaj guvo nadam se da nije na forumu

đetići neki, osmanagica ocekujemo da proigra...miky_hz je napisao/la:Sta igra ovaj Gojko najbolje ,vidim u repci na beku mada nije bek a i nasi doveli beka tako da kontam nece ga tu gurati mada ko zna kako ce se ovadj djetic pokazati ...beton je sad vezni red realno,a mislim da tek treba da vidimo najbolje od Osmanagica a vjerujem i da ce Haurdic biti jos bolji,mada je i onako bio medju 3 u ekipi,fina konkurencija u toj veznoj liniji zaista,jos stoper,lijevi bek i spic i taman

malo četveroplasiranih prognozera...adillovic je napisao/la:i opet sampioni i sljedecu sezonu a vama opet ostaje europa liga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divovi nismo vas prepoznali
irh je napisao/la:Dobar Karić. Ovo izgleda sve bolje.

kone nam objasnile kako trebamo raditi...The Maniacs '87 je napisao/la:Sad se vidi glavna razlika izmedju vas i nas. Vi ugovore sa igracima potpisujete na oko 1 god. tako da vam sad svi odose i svake sezone morate praviti novi tim koji se na polusezoni opet raspadne. S druge strane mi nastojimo zadrzati sto vise igraca ili ih prodati po nekoj cijeni, rijetko koga Amar pusti bez para a da imalo valja.
hvala na objasnjenu
teska situacija u kojoj smo bili cijelo vrijeme... uzas.. cak smo i upravi prestali vjerovatiSabinho je napisao/la:Standardna pricamiky_hz je napisao/la:Zanimljiva pitanja svakako...Dino malo okolisao u nekim odgovorima,ali sasvim korektno i sa njegove strane,nevidim da je ikome bio duzan da spominje kolko je Said imao platu ili tako neka ta pitanja
U kratkim crtama kolko sam ja shvatio
-Said je trazio puno para,imao zelju za odlaskom
-Ostaje nam ista sportska operema
-Irfan glavni za igrace,Dino uleti tu i tamo u pregovore![]()
-Irfan dao lovu inace bi klinac dobili licencu
-Husref nije nesto specijalno zagrijan za ostanak Torlaka
-Nije bilo konkretne ponude za Radovca
-Buducnost dala lovu za Kojasevica
-Krije se kolka ce se lova dobiti za Sesara
-Radi se uveliko na rijesavanju igrackog kadra
MrMuscle je napisao/la:veteran II je napisao/la:jel leotar dobio lovuMrMuscle je napisao/la:Nema veze je l' imao sa maticnim klubom profesionalni ugovor, a vjerovatno i da jest imao (al' to i nije ono bitno), vi ce te svakako morati platiti oko 70000KM, ako ne i vise, jer ne znam koliko je momak dugo u Leotaru.....
Uglavnom sigurno ispod 70000KM nece biti......
![]()
aS_Roma je napisao/la:Kakav cemo duel dva titana u napadu da gledamo u drugom pretkolu ...
Alen Melunovic vs Lazar Popovic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

tu se nekad pojavila i jedna info da ce doci komazec....
uglavnom eska utakmica sa libertasom.. kuknjava nasih navijaca i ismijavanje od strana komsija, ponajvise....
a onda...
Bila bi velika stvar za Sarajevo ako bi dovela Stevanovica i Saida H. kao i nekog dobrog golmana i stopera,sad vidjet cemo sta ce na kraju ispasti... Said je dr. za ovu ligu,davno je prevazisao,istina nije u formi zbog pauze,ali uz dobre pripreme brzo bi on dosao sebi,sad da ga je dovesti na bar 1 godinu,kako bi mogao igrati evropske utakmice,bilo bi extra! Duljevic,Said i Miroslav bi se borili za te bocne pozicije,jaka konkurencija koja bi itekako dobro dosla... u napadu Benko i Velkovski,hm, to bi bio zaista sjajan tim... naravno uz dobru odbranu i golmana!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 11 dec 2014, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
a sta ovog Kecapa spominju da bi mogao doci a protic u pazar 

Solidna ekipica.VanBasten je napisao/la:wutHigh je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Head je napisao/la:
Koga li ce predstaviti pored Vuleta

pa nam Bosniacum promasi pravoBosniacum Lilium je napisao/la:pa da ce ti ga cardiffBegAx je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/bordo-k ... a-kardifom
Ma na kraju krajeva **** Cardiff i sve, dajte vi napadaca.saradnja izmedju 2 kluba u 99% slucajeva znaci i posudjivanje igraca

između ostalogMrWhite je napisao/la:Mi cemo od njih dobiti samo cestitke za Novu godinu.....

ma sta kazesfedeltafrotta je napisao/la:filijala

poslušajte covjekaLimonene je napisao/la:decko ne budi lud. ovdje nema razvoja mladih igraca. nasi igraci bjeze u kazahstan, iran a da tebi neko dolazi iz onog rahatluka da trenira ovdje na sljaci i jede cevape u fast foodu na kosevu. daj ba dozovite se malo. suplja prica, kakva ulaganja nema zakona.budzak je napisao/la:Drago mi je što smo ostvarili saradnju sa Sarajevom i nadam se da ćemo ovom saradnjom razvijati talentovane igrače, te da će jednog dana oni moći igrati za Cardiff, ali i druge evropske timove. - ova Tanova izjava i mirushi na slanje igraca iz omladinskog pogona Cardifa u Sarajevo, zivi bili pa vidjeli.

Limonene je napisao/la:ma kakva ljubomora pa frajer se sreo s osmanagicem ublehasom. nije se sreo ni s jednim ozbiljnim covjekom u bh da bi se moglo sta napisati da je dobro. selimovic i osmanagic poznati ublehasi, ovaj prvi vam obecava titulu ima 3 godine, igraci odlaze nakon pola godine, kakav ba kardif, spustite se. cuj ljubomorni kao vi na mercedes arenu usta stvar
vodiviti dobojčaninHordas Doboj je napisao/la:Nismo ni svijesni kako je ovo veliki korak za nas klub. Svaka cast i upravi i svima koji su doprinijeli sklapanju ugovora.
Dolaze nam bolji dani

pa dosao puzigaćahearts je napisao/la:Bojan P. na lijevog beka

al sam lupiohtcxone je napisao/la:tan (jel tako? ) kupio sve uloge (oko 4 000 000 km) i time psotao VLASNIK FK SARAJEVO
![]()
svanulo i nama... jedan od najbolgatijih ljudi je sada VLASNIK !!!

ja se nadam da si živciza je napisao/la:vi ste u ovoj prici samo usput da ne bude preofirna ova kupnja kluba iz dubrovnika a najmanje iz fudbalskih razloga nego preuzimanja atraktivinih zemljista u dubrovniku,koje klub posjeduje .Zivi bili pavidjeli,mozda se ocese od fks pa ostavi koji dinar

Eto tako dočekasmo našeg amidžu...ako mi ne bude mrsko otici cu i do 24. decembra malo

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nadam se da nije istina, Kecap i nije nesto, mogao je onda vala i Todor ostati ako je takobordobijeli je napisao/la:a sta ovog Kecapa spominju da bi mogao doci a protic u pazar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
nije on ni slican igrac todorovicu on je centralni vezni koji je jako visok ,cvrst prava momcinaBosniacum Lilium je napisao/la:nadam se da nije istina, Kecap i nije nesto, mogao je onda vala i Todor ostati ako je takobordobijeli je napisao/la:a sta ovog Kecapa spominju da bi mogao doci a protic u pazar

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
centralni ofanzivni, a vise igra po krilu, nije neki ekstra tehnicar, a nije ni brz ni spor, prosjecni kvaliteti za nase uslove, mislim da je nekako nepotreba, pored toga se racuna kao stranacbordobijeli je napisao/la:nije on ni slican igrac todorovicu on je centralni vezni koji je jako visok ,cvrst prava momcinaBosniacum Lilium je napisao/la:nadam se da nije istina, Kecap i nije nesto, mogao je onda vala i Todor ostati ako je takobordobijeli je napisao/la:a sta ovog Kecapa spominju da bi mogao doci a protic u pazarmislim da bi nam dobro dosao on i cimi kao zadnji vezni moglo bi to valjati ,naravno ako to nije neka suplja .
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
laž, ne vjerujem, avaz-sport-slinanbordobijeli je napisao/la:a sta ovog Kecapa spominju da bi mogao doci a protic u pazar
Trenutno korisnika/ca: Lecler, nedimmmm1337 i 26 gostiju.