Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ovo je na nivou onoga kad je Mali Memo provalio da mi nemamo dovoljno para za Adidas dresove. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U 5 deka 

Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
Hahahahahaha ocam de i to nadji haahaaCartman je napisao/la:Ovo je na nivou onoga kad je Mali Memo provalio da mi nemamo dovoljno para za Adidas dresove.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
amorovski je napisao/la:Hahahahahaha ocam de i to nadji haahaaCartman je napisao/la:Ovo je na nivou onoga kad je Mali Memo provalio da mi nemamo dovoljno para za Adidas dresove.
MaliMemo je napisao/la:Ne budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Admir_Sa je napisao/la:Može li mi ovo neko objasnitiIzuzetno zanimljivo bit će u grupi C. Benfica će na svom terenu ugostiti Bayer Leverkusen, a ekipa iz Lisabona je bez šansi za prolazak u naredni krug takmičenja. Leverkusen je siguran, ali još uvijek nije osigurao plasman u naredni krug takmičenja. Monaco i Zenit u međusobnom duelu odlučuju o drugom putniku iz grupe C. Kneževima je dovoljan jedan bod na domaćem terenu za osminu finala.
edobvb je napisao/la:Za Admir_Sa
Jarane ti si izgleda puko..bez ljutnje..vidis li ti sta si napisao..ovo je nesto najjace sto sam do sada procitao!
Cuj Leverkusen je osigurao plasmanu osminu finala..a onda slijedi nastavak..mada i on Leverkusen nije jos siguran..e halal ti cufta

na temi Liverpula

Merli je napisao/la:Odmah da kazem prije kojekakvih osuda da Liv. pratim od davne 2011-te godine tako da znam sta pricam, ne mogu da vjerujem sta sam dozivio da nas jedan Basel ubija na Anfildu, a svako ko prati zna da je Zurich najveci Svicerski tim..il ce poceti bolje igrati il cu ja poceti navijati za neki drugi tim. (Celzi mozda)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:na temi Liverpula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merli je napisao/la:Odmah da kazem prije kojekakvih osuda da Liv. pratim od davne 2011-te godine tako da znam sta pricam, ne mogu da vjerujem sta sam dozivio da nas jedan Basel ubija na Anfildu, a svako ko prati zna da je Zurich najveci Svicerski tim..il ce poceti bolje igrati il cu ja poceti navijati za neki drugi tim. (Celzi mozda)

⭐
- sagitarius
- Kontakt:
kakav kralj hahahahahaMerli je napisao/la:Ne znam cemu prozivanje, mozda ste stariji od mene i od ranije pratite Liv. , ali i meni je babo koji sigurno navija i prije vas i koji je gledao utakmicu Liv u pubu u engleskoj pricao o svemu tako da vjerovatno bolje znam od vas...a hovu'l navijati za Celzi to je moja stvar i postujte moju odluku lazni fanovi.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
današnja omladina

edit : aha, to je priča

edit : aha, to je priča

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Merli dogodine na forumu:
"Celzi pratim od davne 2014 tako da znam sta pricam..."
"Celzi pratim od davne 2014 tako da znam sta pricam..."

I to na visokom nivouCarli je napisao/la:Trola.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: AW: Najsmjesniji postovi na forumu!
100 Pro!schweinsteiger je napisao/la:Sa tvog?Carli je napisao/la:Trola.
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
sagitarius je napisao/la:kakav kralj hahahahahaMerli je napisao/la:Ne znam cemu prozivanje, mozda ste stariji od mene i od ranije pratite Liv. , ali i meni je babo koji sigurno navija i prije vas i koji je gledao utakmicu Liv u pubu u engleskoj pricao o svemu tako da vjerovatno bolje znam od vas...a hovu'l navijati za Celzi to je moja stvar i postujte moju odluku lazni fanovi.

Totalni kralj.
Ovaj Merli ko onaj sa Barbarezom 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Vise kao Cautinho u svoje vrijeme i transfera iz Citya u Barcelonu.AA23 je napisao/la:Ovaj Merli ko onaj sa Barbarezom
#miasanmia
- undefined007
- Kontakt:
Radi li pošto sam čuo da rade neku ulicu pa možda neće raditi koji dan? Ništa samo mi javi da znam moram li na tramvaj onda, šta ću ...Carli je napisao/la:Trola.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
edo se obruka ko njegov Dortmund u BundesligiSheyi je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Može li mi ovo neko objasnitiIzuzetno zanimljivo bit će u grupi C. Benfica će na svom terenu ugostiti Bayer Leverkusen, a ekipa iz Lisabona je bez šansi za prolazak u naredni krug takmičenja. Leverkusen je siguran, ali još uvijek nije osigurao plasman u naredni krug takmičenja. Monaco i Zenit u međusobnom duelu odlučuju o drugom putniku iz grupe C. Kneževima je dovoljan jedan bod na domaćem terenu za osminu finala.edobvb je napisao/la:Za Admir_Sa
Jarane ti si izgleda puko..bez ljutnje..vidis li ti sta si napisao..ovo je nesto najjace sto sam do sada procitao!
Cuj Leverkusen je osigurao plasmanu osminu finala..a onda slijedi nastavak..mada i on Leverkusen nije jos siguran..e halal ti cufta
![]()
![]()

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg