Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

BigDaddy
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la BigDaddy » 10 dec 2014, 23:37

Probisvjet je napisao/la:Poslusajte dobro Ivicu Osima.
ma koji vise ivica osim. on jeste ljudska velicina, al mu je kao treneru faking sturm graz bio krajnji domet. a njegovog sina da i ne spominjemo. dajte nam barbu, bolje i on da se uci na reprezentaciji nego da gledamo nekog od ovih drugih propalih trenera koji bi pred penziju jos koji dinar da zarade. bar sam siguran da barba ne bi prodavao igrace preko repke
:bih: :bih: :bih: :bih:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 dec 2014, 23:41

haha eno Morz vodi na anketi, pa jel ima neki zdravi razum ovdje na forumu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
[pjenim]
Sta ce Amaw on moze osvajati po ovoj nasoj kukuruz ligi, inace sam iz Tuzle, vidi mu usta, ne mogu se utakmice kupovati u Evropi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
[pjenjenje intensifies]
Gledaj mu brkova, zna li se obrijati itd. itd.
Ovako izgleda svaki post protiv Amara na ovoj temi :kafa: :kafa:

btw. iskreno se nadam da ce slijedeci selektor biti Hadzibegic, pa nek nas zige svi redom, ionako smo prokleta drzava :puke:
a... pehari su tu

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 10 dec 2014, 23:42

BigDaddy je napisao/la:
ma koji vise ivica osim. on jeste ljudska velicina, al mu je kao treneru faking sturm graz bio krajnji domet. a njegovog sina da i ne spominjemo. dajte nam barbu, bolje i on da se uci na reprezentaciji nego da gledamo nekog od ovih drugih propalih trenera koji bi pred penziju jos koji dinar da zarade. bar sam siguran da barba ne bi prodavao igrace preko repke
Kako je ivica osim propali trener, po kojem osnovu?

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 dec 2014, 23:43

BigDaddy je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
kakav ba Ivica jeste li vi normalni
:urnebes: :urnebes:
koga je to on trenirao
a... pehari su tu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 dec 2014, 23:57

DragonGirl je napisao/la:Manje-više je javna tajna da Barbarez neće biti selektor, vjerujem da to svi znamo pa upravo zbog toga i ne razumijem čemu toliko pljuvanje po njemu od strane pojedinih ovih dana, ali uredu.
Ko pljuje po njemu? Na koji nacin pljuju? Ko su ti pojedini? Jesu li forumasi? Ako jesu citiraj neko "pljuvanje" i ako ustanovimo da je "popljuvan" kao sto kazes ja cu mu prvi ponuditi maramicu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 dec 2014, 00:16

Harrison je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Manje-više je javna tajna da Barbarez neće biti selektor, vjerujem da to svi znamo pa upravo zbog toga i ne razumijem čemu toliko pljuvanje po njemu od strane pojedinih ovih dana, ali uredu.
Ko pljuje po njemu? Na koji nacin pljuju? Ko su ti pojedini? Jesu li forumasi? Ako jesu citiraj neko "pljuvanje" i ako ustanovimo da je "popljuvan" kao sto kazes ja cu mu prvi ponuditi maramicu.
Ma naprimjer za mene jeste vid pljuvanja kada neko iznosi optužujuće teze bez konkretnih dokaza, bazirane na pričama rekla-kazala, vidio peti, čuo deseti, kao što se ovdje pisalo, da je pravio puč pri prethodnom izboru za selektora, da je bio u talu sa ovim ili onim dok je bio igrač, da je propao u životu zato što igra poker itd. Kada se takve stvari iznose bez ičega što ih potkrijepljuje onda ne vidim šta je to, ako nije diskreditiranje i pljuvanje. Ako te baš zanima pretraži temu, pa ćeš vidjeti i sam.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 dec 2014, 00:17

Kolko Amar plaća po postu da ubjeđujemo ostale da je on vrhunski stručnjak sa veoma uspješnom internacionalnom karijerom i da ima program na podmlađivanju tima,uvođenje discipline, podizanju atmosfere i morala među igračima kao i dobar odnos sa novinarima?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 11 dec 2014, 00:21

Probisvjet je napisao/la: Mislim da je ovo oko Amara samo parodija, cisti vic. Njega niko ne uzima za ozbiljno.
Sta ce on ba pored Barbe.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Cuj sta ce Ammar pored Barbe.
Barbarez je legenda al je u trenerskom poslu amater za Ammara.
Cak nam nije poznato ni koju taktiku igra,a poredit ga sa najtrofejnijim trenerom domace lige.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 11 dec 2014, 00:24

xaves je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:
nije ivica propali trener, vec ovi iz susiceve generacije sto se spominju kao potencijalni selektori

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 11 dec 2014, 00:27

Počeli klanovi se stvarat ili ti ga čopori nismo mi ništa bolji od životinja čak i gori
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 11 dec 2014, 00:30

BigDaddy je napisao/la:
xaves je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la: ma koji vise ivica osim. on jeste ljudska velicina, al mu je kao treneru faking sturm graz bio krajnji domet. a njegovog sina da i ne spominjemo. dajte nam barbu, bolje i on da se uci na reprezentaciji nego da gledamo nekog od ovih drugih propalih trenera koji bi pred penziju jos koji dinar da zarade. bar sam siguran da barba ne bi prodavao igrace preko repke
nije ivica propali trener, vec ovi iz susiceve generacije sto se spominju kao potencijalni selektori
Ne vidim ni po cemu je Barbarez bolji od Amara u ovom trenutku. Potpuno sam neutralan sto se tice zelje ili sarajeva pa samo trazim logicno objasnjenje

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 11 dec 2014, 00:49

Sramota je da se ovdje vrijeđa i Ivica Osim najcjenjeniji bosanski fudbalski stručnjak svih vremena,veći i od Vahe.Osima se poštuje kao najvećeg u regiji,to će svaki poznavatelj fudbalskih prilika reći i u Hrvatskoj i u Srbiji.
Ovaj narod zaslužuje za selektora čovjeka koji za 10 godina nakon okončanja igračke karijere nije bio trener niti u jednom klubu niti reprezentaciji,lik uopće nije trener ali je želja 95 % navijača. :crazy:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 dec 2014, 00:49

Harrison je napisao/la:Amar Osim selektor BiH :njanjanja: :njanjanja:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Dobar ti taj!

Znas li jos koji :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 dec 2014, 00:50

adisice je napisao/la:Počeli klanovi se stvarat ili ti ga čopori nismo mi ništa bolji od životinja čak i gori
Darvine smiri se, sve je to normalno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 dec 2014, 00:51

Od ovih kandidata koji su preostali Amar je, bez konkurencije, najbolji (pretpostavljajuci da Rajevac nije kandidat)!
Al bez konkurencije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la JoseMourinho » 11 dec 2014, 00:51

Sutra očekujte objavu da je Amar izabran za trenera, sjedio večeras sa čovjekom iz saveza kaže sve se vec zna (većina razgovora je kaže bila samo za medije), trebao Faruk al nešto su bas protiv njega iz RS-a (ne reče zašto) pa et rekli su da ce amar dobit njihove glasove ;)
slika slika[\spoiler]

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 dec 2014, 00:55

neroazzuro je napisao/la:Od ovih kandidata koji su preostali Amar je, bez konkurencije, najbolji (pretpostavljajuci da Rajevac nije kandidat)!
Al bez konkurencije.
Za koju ekipu? Pretpostavljam da aludiras na neku ekipu sa bozicnog turnira :?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 dec 2014, 01:09

:urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 dec 2014, 01:13

JoseMourinho je napisao/la:Sutra očekujte objavu da je Amar izabran za trenera, sjedio večeras sa čovjekom iz saveza kaže sve se vec zna (većina razgovora je kaže bila samo za medije), trebao Faruk al nešto su bas protiv njega iz RS-a (ne reče zašto) pa et rekli su da ce amar dobit njihove glasove ;)
slika slika[\spoiler]
Sjedio si ti na mojoj Čmalji :urnebes: a nisi od podne mrdno od tastaure,Izađi makar na balkon uzmi malo zraka.(Čovijek iz saveza inače tvoj dobar prijatelj :guz: )

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 11 dec 2014, 02:09

Vezano za ovu pricu oko "iskusnog" Barbareza i njegovog preuzimanja reprezentacije, nadjoh na netu sta misli i kako razmislja legenda Reala Raul Gonzales Blanco:

Former Spanish national team captain and Real Madrid striker Raul Gonzalez Blanco said he hopes to gain experience for a future of coaching as he was officially presented on Tuesday by the New York Cosmos, having signed a multi-year contract earlier this month for the club's 2015 North American Soccer League campaign.

"I had always wanted to have a family experience in the United States and I think this project has everything," Raul said at his news conference. "What I wanted to do was to keep playing. I feel like I still have more to give but I also wanted an experience where I could also help train players. This seemed like the perfect place.

"Everyone always said go to Real Madrid, go to Real Madrid, but I feel like that will come, that I need to gain experience first. You don't just go to Real Madrid to coach without experience. It is not the same playing as it is training, so I am excited to do this here," he said, singling out the efforts of Cosmos manager Giovanni Savarese. "I feel as though the level of soccer in the United States is going to improve, soccer is evolving here."

Cijeli tekst je ovdje

http://www.espnfc.com/north-american-so ... experience" onclick="window.open(this.href);return false;

Covjek ima obraza pa nece da se vrati bez iskustva u klub u kojem je postao legenda, a o reprezentaciji ne razmislja.
That's all Folks...

Nemam ja nista protiv Sergeja, cak naprotiv, gotivan mi je lik i mjesto mu je u strucnom stabu, ali samo kao pomocnik.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.