Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ja mislim da ce se Juka pojavit i iz inata razvalit na Evropskom. Uostalom, on nigdje nije pomenuo da nece igrati, cak naprotiv. Jasno je rekao da ne zeli imati nikakvog kontakta sa ljudima iz Saveza i ne vidim da bi to moglo praviti problem. Po meni je dosta vaznije da se produzi saradnja sa Ivanovicem za Evropsko, Juka ce igrati 100%.
Kakvo je zlo onaj konakovic, dabogda mu se sjeme zatrlo (izvinjavam se, al morao sam ovako napisat) Kolko je stete ucinio nasoj kosarci, i opet dobije priliku da unistava ispocetka.
Pretpostavljam da to misliš zbog ovog dijela:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dakle mozemo halilit EP
To se odnosilo na njegov odlazak iz kampa pred prošle kvalifikacije, a ne na njegov oproštaj od reprezentacije kao što se na prvi pogled čini."Nisam ni prvi, a ni posljednji koji je napustio reprezentaciju iz ovih ili onih razloga."
Igraće Juka!"Za moju Bosnu i Hercegovinu i moj narod meni je čast igrati i predstavljati je kako ona zaslužuje."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
sta su to slagali iz saveza po pitanju NurkicaAko ga zele u repki, neka se decku javno izvinu za sve sto su javno lagali o njemu i kraj price.
I opet nije precizirao da li će iigrati ili neće 
-
bordobijeli
- Kontakt:
prvo tacno ne znam sta je bilo ,odnosno niko nije tacno ni pojasnio sta se zapravo desilo sve su neka nagadjanja .ja nisam ni na jednoj strani samo mi je zelja da igramo u najjacem sastavu na EP ali ocito da je jula uvrijedjen i ne zeli igrati sto i kako to ne znam ali mislim da bi trebao preci preko toga i igrati za raju za drzavni dres ni za haruna,duska ,konakovica ili ne znam ti koga odnosno ne znam ni radi cega je napustio pripreme .aleksandar_veliki je napisao/la:Pusti tu pricu, njega pojedinci kojima bas i nemam namjeru ime spominjati mogu pljuvati, a on im se treba sageti, popusiti ga i doci radi raje, koja mu i sada ebe od do jer pobogu on je pakas jer nece da igra. Ne ide to tako. Ako ga zele u repki, neka se decku javno izvinu za sve sto su javno lagali o njemu i kraj price. Amerikanci mogu dolaziti i odlaziti kad hoce, a na nasem (tudje **** je sladje od naseg) se trenira strogoca. Cudno...bordobijeli je napisao/la:meni je ovo djecije od nurkica ,zar je sad bitno koje krivdodji jarane odigraj evropsko pokazi ko si sta si
.mema od price nista nije bitno koje kriv bitna je reprezentacija i ljudi koji vole reprezentaciju a sigurno da nismo isti tim s nurkicem i bez njeg .
mirzatele je napisao/la:I opet nije precizirao da li će iigrati ili neće
Clutch je napisao/la:Igraće Juka!"Za moju Bosnu i Hercegovinu i moj narod meni je čast igrati i predstavljati je kako ona zaslužuje."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@aleksandar_veliki
Nisam ni sumnjao u SS.ba nikada, nego sam danas prije na drugom portalu vidio nego ovdje članak pa sam samo kopirao, ali mi je drago vidjeti da ste pozvali Nurkića da i on iznese svoje mišljenje.
Ko je bolje upoznat sa stanjem u KK Bosni zna ko je i šta je Konaković svaka druga priča je suvišna gdje on prste ima tu neće na dobro.
Nisam ni sumnjao u SS.ba nikada, nego sam danas prije na drugom portalu vidio nego ovdje članak pa sam samo kopirao, ali mi je drago vidjeti da ste pozvali Nurkića da i on iznese svoje mišljenje.
Ko je bolje upoznat sa stanjem u KK Bosni zna ko je i šta je Konaković svaka druga priča je suvišna gdje on prste ima tu neće na dobro.
a ovo: "Nisam ni prvi, a ni posljednji koji je napustio reprezentaciju iz ovih ili onih razloga" ? 
Pa objasnio sam već.mirzatele je napisao/la:a ovo: "Nisam ni prvi, a ni posljednji koji je napustio reprezentaciju iz ovih ili onih razloga" ?
Mislio je na svoj odlazak pred prošle kvalifikacije, a ne na njegov oproštaj od reprezentacije.
Možda se tako na prvi pogled čini, ali pročitaj još jednom pa ćeš vidjeti da je u ovom kontekstu to rekao. Mogao je to novinar i malo jasnije napisati ali eto. Uglavnom, Juka i dalje želi igrati bez obzira šta onaj gov.nar izjavljuje!
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 11 dec 2014, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
dobro to su slagali jer kako ce biti u kontaktu sa nekim ko sa njima ne zeliDanas su javno slagali bh. narod da su u kontaktu s Nurkicem. Treba li jos sta?
ma samo se vrtimo u krug sa ovom pricom jer savez kaze jedno Juka se javi kaze drugo pfffffffff neka se yebu svi neka to izglade da sto bolje prođemo na E.P to je najvaznije
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 11 dec 2014, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Koji si ti lik. Pa ti sa tom tvojom pricom si 100 puta gori od ovih koje kao napadas. Je li ovaj igra za reprezentaciju koju kao voli ili za pojedince. Svi oni koji igraju ili neigraju zbog nekoliko ljudi dabogda nikad neigrali za ovu drzavu. Ovdje se radi o tome ili jesi ili nisi. Raja uvijek navija i igra a papci zugaju iz coska.aleksandar_veliki je napisao/la:Pusti tu pricu, njega pojedinci kojima bas i nemam namjeru ime spominjati mogu pljuvati, a on im se treba sageti, popusiti ga i doci radi raje, koja mu i sada ebe od do jer pobogu on je pakas jer nece da igra. Ne ide to tako. Ako ga zele u repki, neka se decku javno izvinu za sve sto su javno lagali o njemu i kraj price. Amerikanci mogu dolaziti i odlaziti kad hoce, a na nasem (tudje **** je sladje od naseg) se trenira strogoca. Cudno...bordobijeli je napisao/la:meni je ovo djecije od nurkica ,zar je sad bitno koje krivdodji jarane odigraj evropsko pokazi ko si sta si
.mema od price nista nije bitno koje kriv bitna je reprezentacija i ljudi koji vole reprezentaciju a sigurno da nismo isti tim s nurkicem i bez njeg .
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:a ovo: "Nisam ni prvi, a ni posljednji koji je napustio reprezentaciju iz ovih ili onih razloga" ?
Napustao je i Mirza u Jukinim godinama nakon sukoba sa Mensurom Bajramovicem. Nadam se da ce ovo sa Jukom ispasti dobro. Neka je on u dobrom odnosu sa saigracima i selektorom, a sa savezom.. pa nadam se da ga to nece sprijeciti da igra mada bi najbolje bilo da se i to izgladi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a moze li neko tacno reci sta se desilo pa je nurkic otisao
on je rekao da je povreda al mislim da to nije u pitanju znamo da nisu ni znali gdje je par dana pa su trazili da dodje na pregled pa je on odbio ,a onda je poslao neke nalaze iz Zagreba ,onda su ga ovi kroz medije optuzili znam da je tako nesto bilo .cudno mi je da nikad ni DUsko ,mahmutovic ,konakovic ,nurkic nisu tacno rekli se desilo .
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa ne znam bas aco da si upravu kroz ove presice harun i dino su kazali da zele nurkica u reprezentaciji naravno da bude onaj pravi i mislim da je sasvim logicno da svako zeli imati takvog igraca u svom timu i za njih je bolje da napravimo bolji rezultat na EP a to cemo puno lakse s jukom nego bez njeg ,tako da mislim da oni ce sve uraditi da on bude dio tima na EP .imam osjecaj da oni cekaju da on kaze da zeli da igra ep da ce se to sve izgladiti medjutim on stalno se vraca na tu pricu kako je neko drugi kriv sto je on napustio kvalifikacije za ep ,te mi neke stvari nisu bas jasne on je se izgleda uvrijedio sto su oni otkrili preko medija optuzili da je napustio reprezentaciju i da se nije javljao.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja uopšte ne mrzim nurkica cak sta vise veoma mi je drag igrac vrhunska klasa ali ce mi pasti u ocima ako nebude igrao EP slazem se da je mnogo nelogicnosti oko njegovog odlaska iz reprezentacije ,da li je Dusko trazio maksimalno zlaganje na treninzima a njemu puno bilo poslije igranja za u 20 pa napustio ,ili je stvarno imao povredu pa nije mogao igrati ali ne znam zasto je odbi da ga pregledaju nasi doktori ili je sad tu nesto trece ovo je sve nagadjanje ,valjda ce se sve izgladiti do ep .ja ne znam zasto niko Duska nije pitao uvezi Nurkica i zasto je naputio pripreme mislim da se prvo treba javiti selektoru ako napustas pripreme , sad kad je dzeko bio povrijedjen svi su Susica pitali da li je spreman hoceli moci igrati niko nije pitao generalnog sekretara i predsjednika .aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam, svaka medalja ima dvije strane price. Meni kao nekom ko nije toliko u tome nije jasno zbog cega bi neki momak koji je pa mozda i rizikovao ugovor u NBA dosao da igra na nekom nevaznom juniorskom prvenstvu B-divizije, pa onda onako iz cista mira napustio pripreme A selekcije i nikom se nije javio. Nigdje veze, zar ne? Tu ima neceg mnogo veceg i u takvoj situaciju se logicno stavljam na stranu tog decka jer koliko toliko poznajem rad ili nerad ovog drugog u toj prici. Onda ovo danas, cemu laganje, cemu lazete da ste u kontaktu s deckom, kad iz prve ruke znam da ga nikada nisu nazvali, pa pitali ga sta je, u cemu je problem, pa daj da sjednemo i vidimo. Mozda je pogrijesio, mlad je, ali stvari se ne rjesavaju na nacin na koji oni to rade. Pokusavaju od decka napraviti drzavnog neprijatelja. I na kraju kroz vlasite medije u pricu uvlace i njegovog agenta. Cemu to. Ako im je cilj da pola ljubitelja kosarke u nasoj zemlji zamrzi Nurkica, cini mi se da su uspjeli...bordobijeli je napisao/la:pa ne znam bas aco da si upravu kroz ove presice harun i dino su kazali da zele nurkica u reprezentaciji naravno da bude onaj pravi i mislim da je sasvim logicno da svako zeli imati takvog igraca u svom timu i za njih je bolje da napravimo bolji rezultat na EP a to cemo puno lakse s jukom nego bez njeg ,tako da mislim da oni ce sve uraditi da on bude dio tima na EP .imam osjecaj da oni cekaju da on kaze da zeli da igra ep da ce se to sve izgladiti medjutim on stalno se vraca na tu pricu kako je neko drugi kriv sto je on napustio kvalifikacije za ep ,te mi neke stvari nisu bas jasne on je se izgleda uvrijedio sto su oni otkrili preko medija optuzili da je napustio reprezentaciju i da se nije javljao.
Igrati za domovinu svojih predaka, djedova, oceva i cijelog naroda je najveca cast, sreca i ponos svakog sportiste. Nijednom sportisti ne smije biti prepreka ili izgovor Savez i ljudi u Savezu, oni su tu danas, sutra ih mozda nema, ali igranje i doprinos reprezentaciji odnosno svojoj domovini ostaje trajno upamcen i to je ono najvaznije.
Ako si zdrav i imas poziv selektora onda nemas izbora nego odazvati se, odazivas se Bosni i Hercegovini, a ne selektoru, Harunu, Konakovicu i slicnima.
Ako si zdrav i imas poziv selektora onda nemas izbora nego odazvati se, odazivas se Bosni i Hercegovini, a ne selektoru, Harunu, Konakovicu i slicnima.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
sundancekid
- Kontakt:
Talenat si, vrhunski si igrac, majstor si, niko ti to ne osporava, ostajemo svi budni do 3-4 ujutro da te gledamo, svrsavamo kad god kos zabijes, ali brate mili - de malo se spusti, primiri i sa izjavama u medijima, i sa tom pricom protiv saveza i slicno. Odes sa priprema svojevoljno, sve i da si u pravu, ima procedura koja se mora i treba ispostovati, a ne samo - dignes sidro i odes...i onda pricas na savez?!! Ajde da si neki stariji igrac sa kreditom, ali pobogu, pa kako ce se mladim igracima takvo nesto dozvoljavat i odobravat?? Ako je stvarno povreda u pitanju pa nece te reprezentativni doktori tjerat da igras povrijedjen, i nisi ni prvi ni zadnji igrac sa povredama u reprezentaciji! Bio je i bice i vecih mangupa od tebe, koji su prolazili procedure normalne. Meni puno vjerovatnije zvuci ova varijanta da je Dusko najveci mangup od svih (i to mi je strasno drago, jer sam svojim ocima gledo kako naruzi i Mirzu vise puta!) pa da ne dozvoljava nikome da bude na pripremama ako ne daje svoj maksimum - pa se to Juki odbilo od glavu, a on to malo previse tragicno shvatio, i digo sidro....
Treba razgranicit neke stvari da ne dodje do zabune. S jedne strane, svi ga volimo, niko mu ne spori kvalitet, majstor je, zelimo ga u reprezentaciji, ali s druge strane - sve iako je savez nesto usro, opet mu ponasanje nije ok. Ni ponasanje, ni izjave, ni to da kao mladi igrac uzima za pravo sebi vise nego sto bi smio. Imamo masu igraca u reprezntaciji, svima su relacije sa savezom uredu, Mirza kao najbolji igrac moze uvijek da se odazove, a ti sad nesto kenjas i dramis..ne ide..
A nama ostaje da se nadamo da ce se to sredit mozda Mirzinim posredovanjem i slicno jer bi ogromna steta bila da nije tu...
Treba razgranicit neke stvari da ne dodje do zabune. S jedne strane, svi ga volimo, niko mu ne spori kvalitet, majstor je, zelimo ga u reprezentaciji, ali s druge strane - sve iako je savez nesto usro, opet mu ponasanje nije ok. Ni ponasanje, ni izjave, ni to da kao mladi igrac uzima za pravo sebi vise nego sto bi smio. Imamo masu igraca u reprezntaciji, svima su relacije sa savezom uredu, Mirza kao najbolji igrac moze uvijek da se odazove, a ti sad nesto kenjas i dramis..ne ide..
A nama ostaje da se nadamo da ce se to sredit mozda Mirzinim posredovanjem i slicno jer bi ogromna steta bila da nije tu...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
5 min, 1 p, 5 reb
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Juka od samog pocetka si pokazao patriotizam gdje se odbio janeze a nisi morao kao Preldzic, Begic i tvoj komso Alen Omic, nadam se da ces i sada biti iznad saveza i slinavih pokusaja da te srozaju.
Mlad si, i ako si pogrijesio neka si, svi su u tvojim godinama pravili pogreske, ali ispravi je tako sto ces doci da igras i pokazati moralnoj nakazi iz saveza da grijesi, sada nije sve kao u KK Bosni jer imamo covjeka koji ima obraz a zove se Harun Mahmutovic. Sa njim to mozes izgladiti a ostale ne zarezuj ni 2 posto.
Mlad si, i ako si pogrijesio neka si, svi su u tvojim godinama pravili pogreske, ali ispravi je tako sto ces doci da igras i pokazati moralnoj nakazi iz saveza da grijesi, sada nije sve kao u KK Bosni jer imamo covjeka koji ima obraz a zove se Harun Mahmutovic. Sa njim to mozes izgladiti a ostale ne zarezuj ni 2 posto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 5 gostiju.