Nisam ni ocekivao neki zreliji odgovor od tebe, gluposti na sve strane.
emir79 je napisao/la:Tebi dzaba pisati, opet ne kontas. Pa sto ta "cuda od dijece" ne igraju za svoje odabrane A selekcije?
Vec sam pisao u eventualnoj ulozi Halilovica u reprezentaciji, pa cu ti samo c/p ako vec nisi bio u stanju sam procitat. „koje bi bilo tu da se kaparise, treniralo s najboljim, a onda i dobilo par minuta u prijateljskim“. – DAKLE ONO STO VEC IMA U HRVATSKOJ, al jbg nisi ti kriv sto to ne mozes skontat, jednostavno nedostatak inteligencije.
emir79 je napisao/la:Sa takvim pristupom cete srati i sledjecem selektoru nase A reprezentacije. Bas bi im recimo Vaha trcao na noge.
Da, „srati“ cemo, jer mislimo da je to jedini nacin da dobijemo velike talente, koji nisu otpadak u svojoj trenutnoj reprezentaciji. I to sve dok nasa reprezentacija ima igrace koji su tu da popune broj, bez znacajnog fudbalskog potencijala, kakvi su Vrsajevic i Hadzic.
emir79 je napisao/la:Zbog ovakvih guranja ove dijecurlije u A selekciju nase mladje kategorije i jesu za qrac. Dok su susjedi i komsije miljama ispred nas. Kod njih se zna red, sta i kako, zato im mladje selekcije redovno idu na zavrsnice.
Svakvih tvojih gluposti sam procitao, al sad si bas izdominirao. Ja sam kriv sto Jagodic nema rezultate, jer trazim od Susica da razgovora s Halilovicem? Gospodine.
emir79 je napisao/la:Bas se vidi iz tvog pisanja koliko Bosnjo moze biti ogranicen i ne kapira jednostavne stvari .
S obzirom od koga dolazi, ovo mi je veliki kompliment, bio bih zabrinut da si me pohvalio. Toliko od mene.