Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Astren
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Astren » 11 dec 2014, 13:02

Kako ce ba on stati ispred Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Asmira, Lulica, Vede,..
Sta ce Amar njima reci ba? kuknjava
E ovi su najjači kad ovako razmišljaju. Stalno Amaru spotičavajući autoritet.

Nisam za Amara, glasao sam za prije njega sam za Barbu, Mešu pa i Prosinečkog..

Evo da pitam, eto ako Amar nema ovim igračkim veličinama šta reći, šta im je to Safet Sušić mogao reći pa da to izazove pozor
Zadnja izmjena: Astren, dana/u 11 dec 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2014, 13:03

voltron30 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sto se Jacques Santini izgubio iz kombinacija? Trebalo se koliko znam i sa njim razgovarati bio je spreman doci u Sarajevo.
I ti goalgetter počeo k'o ova djeca. Pa ko će ti doći od ovih stranaca za lovu koja im se nudi? To su samo ubleha priče, od Vahe, Magatha do tog Francuza. Kreneš od sebe, vidiš slobodno radno mjesto, zaintersuješ se, popričaš s poslodavcom, al' kad ti ponudi mizernu platu kurtoazno se pozdraviš i odeš. To je cijela istina sa gore nabrojanim kandidatima.

Da su u Savezu sposobni ljudi, nakon SP su mogli birati selektora, jer je onom (ne želim mu više ni ime spominjati) ugovor istekao, svu tu lovu što sada njemu plaćaju, mogli su uložiti u dovođenje jačeg imena na klupu reprezentacije, uz naravno još ponekog sponzora. Sada bi imali mnogo zdraviju atmosferu i vjerovatno bi bili na prvom ili drugom mjestu u grupi. To je to što nas ukopava godinama i ukopavat će i narednih godina, NESPOSOBNOST!!
Pa nece ni Hadzibegic imati manje od Susica. 50000 mjesecno uz 5000 za remi, 10000 pobjeda. To ti je bolja plata nego kod velike vecine trenera u Francuskoj ligi odakle je Santini.

Primjera radi Safet je imao platu manju od samo nekih 5-6 trenera iz Serie A. Tako ce i Hadzibegic ili Osim..

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la JoseMourinho » 11 dec 2014, 13:05

Neće toliku platu imat novi selektor ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 dec 2014, 13:07

arelinho je napisao/la:Vec se zna da je Hadzibegic selektor,ali steta nece Amar samo radi vas iz Tuzle.
On ako bi bio selektor vi bi ga sanjali.Sanjas kako repka igra,a ono Amar na klupi :lol: :lol: Nocne more bi bile svaku noc
Meni opet zao vas tzv. Sarajlija (cast pravim Sarajlijama), ovih Sandzaklijama i Hercegovcima sto se se skotrljali preko sedam gora i sedam mora u Sarajevo :cool:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 dec 2014, 13:11

slika
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 11 dec 2014, 13:12

1. Da li bi iko usao u avion znajuci da niko od pilota nema ni minute iskustva stvarnog letenja i da su tek dosli sa simulatora?
2. Ne daj Boze da iko od nas mora na operaciju pod noz znajuci da je hirurg tek diplomirani student kojem je to prva operacija u zivotu i da nema pored sebe iskusnijeg hirurga barem da nadgleda tok operacije, da li bi iko normalan potpisao da ga se operise?
3. Otvorio si veliku firmu, ulozio sve svoje znanje, trud i novac i stalo ti je da firma uspije da li bi primio nekoga da bude direktor koji nema ni minute iskustva u upravljanju firmi pa taman i da ti je brat rodjeni?
4. Imas dijete/bebu i moras ga nekome ostaviti na cuvanje na duzi period, da li bi povjerio cuvanje nekome koji se prvi put susrece ili radi sa bebama ili malom dijecom ili iskusnim zenama/majkama?
5. Trebas neke popravke u stanu/kuci da li bi zvao nekog ko se prvi put susrece sa takvim stvarima ili bi trazio iskusne majstore?
6. Neko te tuzio za nesto, da li bi uzeo za advokata mladog covjeka koji je tek zavrsio advokaturu ili bi trazio iskusnog advokata da te spasi ćuze? (pod uslovom da mozes platiti)
7. Da li bi nesto kupio na ulici od ulicnih prodavaca ili bi to isto kupio u poznatoj radnji za istu cijenu?
8. Trebas instrukcije iz necega, da li bi uzeo nekoga ko je tek sazvakao materiju ili nekog iskusnijeg instruktora?
9. Zelis da polozis svoju ustedjevinu u neku banku, da li ces odabrati neku novu koja se tek otvorila ili ces ipak ukazati povjerenje nekoj od provjerenih banaka?
10. Biras selektora najpopularnijeg sporta svoje domovine gdje su 8 miliona ociju uperene u tih 11 igraca na terenu gdje se pomno prati svaki dodir sa loptom, gdje se svaki primljeni gol dozivljava kao nacionalna tragedija, a svaki postignuti euoforicno slavi i u nebitnim utakmicama, da li bi odabrao selektora covjeka bez minute jedne iskustva ili bi dao priliku nekome ko se vec bavio tim poslom?

Jasno je da aludiram na Barbareza i savrseno dobro znam da se u zivotu za bilo sta mora od necega poceti, ali imaju stepenice koje vode ka vrhu i ako se one sve predju onda je uspijeh na vrhu siguran.
Barbarez mi je bio drag kao igrac, a i kao covjek ali red bi bio neki da prvo vodi neki klub ili da bude pomocnik selektoru pa tek onda kandidatura za selektora.

Lako je Klinsmanu bilo uzeti da vodi Njemacku kad u reprezentaciji ima 7 igraca Bayerna koji svaki dan igraju i treniraju zajedno, znaju svoje pozicije, znaju svoje zadatke i oni bi sami da igraju kao u Bayernu i bez selektora dosli do 1/2 finala SP.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 11 dec 2014, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 dec 2014, 13:13

FliX je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Vec se zna da je Hadzibegic selektor,ali steta nece Amar samo radi vas iz Tuzle.
On ako bi bio selektor vi bi ga sanjali.Sanjas kako repka igra,a ono Amar na klupi :lol: :lol: Nocne more bi bile svaku noc
Meni opet zao vas tzv. Sarajlija (cast pravim Sarajlijama), ovim Sandzaklijama i Hercegovcima sto se se skotrljali preko sedam gora i sedam mora :cool:
Ti ces meni reci da ja nisam pravi Sarajlija :lol: :lol: :lol:
Niti sam sandzaklija niti hercegovac vec sam pravi Sarajlija.Rodjen u Sarajevu,a i roditelji moji su rodjeni u Sarajevu ti nasao nesto pricati poklopi se.

Iako ne podrzavam Faruka dacu mu podrsku i valjda uspijemo otici na EP. :bih:

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 11 dec 2014, 13:14

Mislim da se skracuje spisak na 3-4 imena i to je sve.
trebali bi ostati,Hadzibegic,Barbarez i Amaw ili Mesa,ako bud e nacionalni kljuc onda onaj Rajevac da ostane.
zivi bili pa vidjeli, ali danas necemo dobiti selektora.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 11 dec 2014, 13:14

nece biti ni faruk a ni amar selektori...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 dec 2014, 13:16

FliX je napisao/la:
Meni opet zao vas tzv. Sarajlija (cast pravim Sarajlijama), ovih Sandzaklijama i Hercegovcima sto se se skotrljali preko sedam gora i sedam mora u Sarajevo :cool:
A ti tuzlak, aj reci istinu nemoj se stidjeti odakle si hahah

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 dec 2014, 13:21

blackmundir je napisao/la:nece biti ni faruk a ni amar selektori...
Da nece mozda Barbarez. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 dec 2014, 13:21

slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 dec 2014, 13:29

Zbog cega je obrisan moj post u kojem kazem da Vas sve pozdravlja F.H :)
1946

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 dec 2014, 13:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
Head je napisao/la:Zbog cega je obrisan moj post u kojem kazem da Vas sve pozdravlja F.H :)
Ovaj put necu brisati, ali za pocetak ces 24 sata do Banovica.
:lol:
:lol: :bih:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 dec 2014, 13:41

Head je napisao/la:Zbog cega je obrisan moj post u kojem kazem da Vas sve pozdravlja F.H :)
Nema potrebe za agresivom Aleksandre.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 dec 2014, 13:42

Hordas Doboj je napisao/la:
Nema potrebe za agresivom Aleksandre.
znate da je zeljovac,sta drugo ocekivat...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 dec 2014, 13:45

Uranili su danas sa tom sjednicom, mora da planiraju raspredati nadugo i naširoko. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 dec 2014, 13:50

Nevjerovatno koliko komisija, odbora i pizdarija ima u ovom savezu. Ok je pricat sa dosta kandidata, ali zasto trosit vrijeme na tamo nekog Okuku i njemu slicne? I treba savez trazit kandidate koje oni zele, a ne da neko salje aplikacije kao da ce za konobara. Prosienckog smo izgubili zbog toga sto smo bili spori. A najzanimljiviji je kandidat bio osim Vahe.

Vjerujem da bi pola ljudi iz saveza mogli otjerat, a da se ne primjeti nikakav negativan efekt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 dec 2014, 14:18

budzak je napisao/la:Mislim da se skracuje spisak na 3-4 imena i to je sve.
trebali bi ostati,Hadzibegic,Barbarez i Amaw ili Mesa,ako bud e nacionalni kljuc onda onaj Rajevac da ostane.
To je to.
Licno mislim da ce biti Barbarez, ali eto da vidimo. :zviz:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 dec 2014, 14:24

Nisam baš pratio desavanja ovih dana, kako to da je sada Sergej jedan od glavnih favorita, samo želja ili zasnovano na nečemu konkretnom?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.