FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 dec 2014, 00:41

Benko
Duljević Husejnović Stevanović
Cimirot Stojčev
M E H O
Bandović

Klupa : Krste :mrgreen:

Odbrana ne treba. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 dec 2014, 00:42

LOGICNO, cim Kecap potpise zelim i ove igrace u nasoj ekipi!

http://www.transfermarkt.de/brian-senf/ ... eler/91910" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/murat-tarta ... eler/41290" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/aivar-annis ... eler/38126" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/jan-maslo/p ... eler/41372" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 dec 2014, 01:24

@Sabinho dobar si :thumbup: :rol: :rol: :rol:
@Benko svaka ti cast na ovo napisano gore :thumbup: , samo nastavi.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 dec 2014, 09:58

Benko , kao prvo SVAKA CAST NA OVA 2 posta...jer trebalo je vremena da se ovo nadje. Drugo , vidi se koliko smo daleko otisli ispred nk-fk (ne znaju ni oni) malenih.
i ono najvaznije , sto nam vise otvaraju oci sve se vise vidi da smo na pravom putu...pa ih molim ovom prilikom da pokusaju ponovo sa svojim lazima i glupostima , ko zna , mozda jednom i upali :urnebes: :urnebes: :urnebes: :crazy:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 dec 2014, 10:01

joksimovic je napisao/la:
FairBet je napisao/la:Ako svi budu igrali kao Sloboda mi necemo 17 bodova skupiti.
Taktika sa samo jednin defanzivnim veznim igracem je suluda.[/quot

Daaajte, molim vas jedno bar iiime dovedite.Ono što ste na Tušnju pokazali, je za četvrto mjesto Premijer lige.
Čujemo se na proljeće.

....ako ne bankrotirate do proljeca ( cuj cujemo se na proljece :clap: :clap: :clap: )

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 dec 2014, 10:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:a sta ovog Kecapa spominju da bi mogao doci a protic u pazar :?:
nadam se da nije istina, Kecap i nije nesto, mogao je onda vala i Todor ostati ako je tako
U svakom slucaju je bolji od Purica.
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 dec 2014, 11:03

PL BiH -1 je napisao/la: Kako ce lijepo biti slusati izgovore pa eto samo 11 kola je bilo nije se mogao Zeljo stici. Ali zato smo financijski stabilni, najjaci smo, titula je nasa iduce godine itd.
:lol:
kako je samo fascinantno citati ovog PL :shock:
champions1921 je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:Bitno je da ste vi to u stanju, kao naravno i ispoštovati stavke ugovora , posebno one finansijske prirode. ;)
A VI postujete pa vam vjerovatno zbog toga neki igraci otpisuju dijelove dugova a neki kao npr. bivsi kapiten podnose tuzbe da bi naplatili potrazivanja..
da, jesmo :cool:
Buu je napisao/la:Ok nije brkati hobit nego je bogati brkati hobit :ugeek:
Kako cu iskesirati 80 mil funti kad nemam 2 KM u dzepu :? **** mi se za Cardiff. Nebrinem se za sarajevo naprotiv ja bi volio da ulozi u sarajevo da jos veci cirkus od vas napravi.
:clap: :clap: :clap: napravio cirkus, i jos pravi...
sonik24 je napisao/la:Cardiff nije u Engleskoj uopšte, al nećemo sad o tome. Ko nebi volio da neko ulozi lovu u njegov klub, heh, al sve ovo oko Tana mi izgleda prdimahovina, bas njega interesuje neki nas klub koji ce se ganjati po Obarskoj, Trebinju, Lukavici (uz duzno postovanje), pored jednog Cardiffa i mnogo jacih ekipa kojima treba finansijska inekcija. Sve i da ga interesuje, koje ce to zvucno pojacanje doci da se ganja po vec navedenim stadionima, neko zvucnije ime, osim mozda neko za solidnu lovu, al na zalasku karijere.
evo i mi se pitamo ....
vincenttan je napisao/la:na TVOJU zalost jeste :)
slika
:clap: :bow: :tokralju:
PehariSuTu je napisao/la:
Head je napisao/la:Znaci slijedi sedmica za pamecenje.Divno. 8-)
Bespotrebna euforija koja priliči samo pitarskom mentalitetu.Šta će to biti,biće još jedna u nizu preskonferencija,bez kojih dino ne može,na kojoj će se naći neki šatro tanovi savjetnici i kao potpisaće se neki ugovor.Nisu dino i njegova družina glupi,znaju oni šta rade i znaju koja bi bruka bila i podyebavanje sa raznih strana na račun fks ukoliko se ne bi "finalizirao"ugovor o saradnji sa tanom.Tako će da kupe navijače i završe trakavicu oko tana "uspješno",iako od tanovih para naravno neće biti ništa,već će se i dalje spominjati ulaganje u omladinski pogon i izgradnja nekih kampova.Sve ovo će trajati do kraja sezone kad ističe jedini pravi ugovor a to je ona reklama na dresu za koju se dobila neka sića ali i ogromna medijska pažnja i tada će "iznenada doći do nekih nesuglasica sa tanom i razlaza".
Ovo vam je istina sve ostalo je ubleha treba to što prije shvatiti.Naravno sad opletite po meni i pozovite administratore da me banuju i očiste vašu temu ;)
selimagić ublehaš :arrow:
SarajlijaTM je napisao/la:Nase zelje su ispunjene, biti iznad drugog mjesta i to je to...

Da hocete vise zavrsiti taj potpis, vas 10tak ubi obije teme raznim supljacima...
:zviz: :zviz: jes jes drugi :rol:
sonik24 je napisao/la:slike, avatari, nicknames, o Tanu, heh, sve me to podsjeca na Blekića, dok je vodio klub, Blek Stena, ovo-ono.
ubleha..jašta :mrgreen:
Head je napisao/la:Danas ce se desiti nesto fino,osjecam to :-P
vidi ovoga, vječito prvi ima info :urnebes: :urnebes: :urnebes:

poslije kad zavrsim nesto, opet nastavljamo :mrgreen:

NEMA NISTA OD KECAPA sta vam je ... jos nsite naucili da ne citate slinana

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 dec 2014, 11:10

Nek' si malo dusmane podsjetio. :)
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 dec 2014, 12:09

Danas je rodjendan jednom od nasih bivsih igraca. :)

Emire Obuca neka je sa srecom, uvijek ces ostati u srcima hordi. :salut:
04.10.2009 !!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 dec 2014, 13:00

Sretno Cipeliću legendo.
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 dec 2014, 13:45

Benko,kralju. Joj sto ih lik isfura,sve redom.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sto bi reko Arsla...ma bjAzi,bjAzi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 dec 2014, 14:17

@Benko kada god ufatiš vremena nastavi s ovim trendom da sve navijaće FKS podsjećaš dokle su dušmani spremni ići sa svojim lažima i kompleksima kada je svetinja u pitanju. :thumbup:
SRETAN BROJ - 1725

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 dec 2014, 14:46

evo de nastavak :thumbup:
sta je ovo tisina... hladno... :kafa:

HzVisoko
Kontakt:

Post Postao/la HzVisoko » 11 dec 2014, 15:16

Imal kakvih novosti ljudiiiii ....:D..Mahala izgleda spava :tralala: :tralala:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 dec 2014, 15:35

Head je napisao/la:Danas ce se desiti nesto fino,osjecam to :-P
:cool: :cool:
moustapha je napisao/la:Osjecas na Facebooku. :mrgreen:
Dino Selimović je napisao/la: feeling blessed
Bogu hvala, danas ćemo pričati o nečem drugom @FK_Sarajevo
selimagić se tada osjecao blessed, bas kao mi danas :mrgreen:
Hordas Doboj je napisao/la:Gotovo 8-)
Historijski dan za Bordo klub: Vincent Tan preuzima FK Sarajevo!
Upravni odbor i direktor FK Sarajevo su uspješno okončali pregovore s malezijskim milijarderom Vincentom Tanom, saznajemo od izvora bliskih timu s Koševa.
H doboj uzeo oficijelni muštuluk :mrgreen: :clap:
likusa je napisao/la:Nisu ,a to ces i vidjeti ;) Zaboravljas stvar da ce djete koje igra u Sarajevu vise dati sebe za igru i klub nego neko kome dajes veliku platu..To nikad nemoj zaboravit ;)
ispostavilo se, nije tacno...
moustapha je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Očekujem da igrači Sarajeva uskoro promjene boju dresova, naravno u plavu. :lol:
Neki vjerovatno i hoce. Prije svega Mahir Karić ili Ermin Huseinbasic. :mrgreen:
dobar dobar :D
Burberry46 je napisao/la:FK Sarajevo će nakon dugo vremena imati odblokirane račune, vraćene dugove stare nekoliko godina i potpuno stabilnu finansijsku situaciju.

ovo mi se najvise svidja 8-)
muzika za naše uši :zviz:
Saurman je napisao/la:

Ako je neko mislio da će Tan skršiti milione u Sarajevo grdno se prevario, on je samo uzeo klub koji će mu biti poligon za pravljenje igrača koji će ići prema Cardiffu.
dva akademika su dosla na temu FKS da razmjene mišljenja :hmmmm:
Ozren je napisao/la:Selimovic konacno dosao do cilja!
Od samog dolaska na celo tima sa koseva pokusavao je da proda klub kako bi sebi obezbjedio buducnost. Lutao je po turskoj godinama u nadi da nadje nekog "levata" koji ce dati pare.

Pitari nemojte zaboraviti rijeci "babe Atifa" (Vincent Tana), "Interesuju me klubovi koji mi mogu donijeti novac"!

Mislim da je ovo jos jedna losa privatizacija, nova prevara!
slika
ma šta nam to kažeš :urnebes:
moustapha je napisao/la:slika
:clap: :clap: :clap: :clap:
diplomatija je napisao/la:Klasična pitarska euforija, po nekoliko puta godišnje, šteta sto nema kakvog turnira sad da krenete sa osvajanjem titula, pehara i diploma haha
:shh:
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 11 dec 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 dec 2014, 16:17

Jel danas trebala biti press konferencija?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 dec 2014, 17:52

Ubio ih je Benko sa ovom istinom ko Kuduz -Bademu. Fakat kad se covjek sjeti svih gadosti,lazi...ubleha sto su pisali mjesecima , dodjeti da povratis. A sve to su radili od nemoci , jada i cemera...i onda kada mi neko kaze , mojne ih...fuj vanago. A nije ih stid opet doci i filozofirati sa svojim gadostima.
BENKO SVAKA CAST..POPISO SI H

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 dec 2014, 18:11

Zbog ovog volim brata Benku, uvijek ga otrese po malenim sa Grbavice! :D I onda sto sam ja primjetio na ovom forumu odmah krenu sa pricom o ratu i tako to.. Cudna neka ekipa.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 dec 2014, 18:54

Nadam se da cemo i mi ici slicnim putem kao ovi Azeri, ovaj Karabeg :D...zadnjih par godina su se poceli vrtiti u kvalifikacijama kako za LP tako i za EL, par puta su i oni izbacivali 'jace' klubove ali bi pokleknuli na samom pragu dok konacno ove godine nisu usli u grupnu fazu i evo ih sad na korak do prolaza dalje u grupi sa Interom,Dniprom i St.Etienom...ugl hocu da kazem ne trebaju nama toliko zvucna imena kao Misimovic i slicni (mada naravno ako mozemo dovesti sto da ne) nego jednostavno treba imati konstantu,ne mijenjati previse igraca svake godine nego dovoditi samo ciljano pojacanja, pa onda biti na vrhu u domacem takmicenju pa tek onda u evropi se necemu visem nadati...ne treba ocekivati preko noci sad grupne faze,treba malo i strpljenja ali zato onog dana kad 'ubodemo' tu grupnu fazu na konju smo, time dizes i rejting kluba i finansijski si jos jaci pa si privlacniji mnogim igracima i sebi time otvaras put da prakticno svake godine ulazis u grupe bez problema
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 dec 2014, 18:57

Treba ti pet skupih Brazilaca kao sto oni imaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, Samba71 i 16 gostiju.