Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nbbbbbba
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nbbbbbba » 11 dec 2014, 13:33

bojler je napisao/la:Evo ljudi nesto od mene utakmice u 18:00 i 19:00

Gladbah 1 Gladbah je imo nekih problema izaso je iz krize traze da osigraju mjesto u evropi i lakseg protivnika po izjavi trenera Zurich ima dosta ozlijeda
Gavranović, Raphael Koch, Djimsiti, Rikan, Yapi, Kukeli, Nef, Schonbachler(?), Rodriguez(?)
Nafurani su da dobiju al mogu samo dobit **** u usta da izvinete

Karabah inter 1X ( mada trebo bi bit hladno 1 ) da se osiguram sa ovim X inter 90% sastava ostalo kuci dolaze mladi koji ce grist na terenu al ne mogu vise grist od ovih ljudi + igraju kuci u najgorem slucaju X

Villareal 2 imaju dosta izostanaka domacini se orjentisali na ligu evropa tu i tamo al villareal drzi sve u svojim rukama tako da nece propustit ovu priliku trener izjavio da cvrsto idu na pobjedu i da ce sami sebi tom pobjedom odlucit sudbinu

Torino daje go , kopenhagen izvodi malo kombinovanog sastava al torino u svakom slucaju moze do gola dovoljan mu je i X koji ce vjerujem ostvarit uz pomoc datog gola , Trener kopenhagena izjavio da zeli pomoc kolegama iz helsinskog da prodju tako da je torino daje go sasvim realno

Kvota 3 na jedno 10 km fina zarada :D

"Trener kopenhagena izjavio da zeli pomoc kolegama iz helsinskog da prodju tako da je torino daje go sasvim realno "
ne kontam valjda ako im zeli pomoc pobjedice torino a ne davat bodove :crazy: :crazy:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 dec 2014, 13:35

nbbbbbba je napisao/la:

Gladbah 1 Gladbah je imo nekih problema izaso je iz krize traze da osigraju mjesto u evropi i lakseg protivnika po izjavi trenera Zurich ima dosta ozlijeda
Gavranović, Raphael Koch, Djimsiti, Rikan, Yapi, Kukeli, Nef, Schonbachler(?), Rodriguez(?)

Karabah inter 1X ( mada trebo bi bit hladno 1 ) da se osiguram sa ovim X inter 90% sastava ostalo kuci dolaze mladi koji ce grist na terenu al ne mogu vise grist od ovih ljudi + igraju kuci u najgorem slucaju X

Villareal 2 imaju dosta izostanaka domacini se orjentisali na ligu evropa tu i tamo al villareal drzi sve u svojim rukama tako da nece propustit ovu priliku trener izjavio da cvrsto idu na pobjedu i da ce sami sebi tom pobjedom odlucit sudbinu

Torino daje go , kopenhagen izvodi malo kombinovanog sastava al torino u svakom slucaju moze do gola dovoljan mu je i X koji ce vjerujem ostvarit uz pomoc datog gola , Trener kopenhagena izjavio da zeli pomoc kolegama iz helsinskog da prodju tako da je torino daje go sasvim realno

"Trener kopenhagena izjavio da zeli pomoc kolegama iz helsinskog da prodju tako da je torino daje go sasvim realno "
ne kontam valjda ako im zeli pomoc pobjedice torino a ne davat bodove :crazy: :crazy:
Čovjek vjerovatno misli na to pošto će Kopenhagenh "htjeti pomoći Helsinkiju" da će napasti Torino pa možda im dati gol, a i samim tim Torino će morati ući ozbiljnije u meč i pokušati pobijediti tj. dati neki gol. :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 dec 2014, 13:37

GNK Dinamo Zagreb-Celtic FC 1 2,10

Ugl slabe ekipe kada igraju rastereceno i bez pritiska protiv jacih, ostvare dobar rezultat.
Kad je na njima pritisak i imeperativ pobjede, naravno slijedi kiks, sindrom i odlika malih.
Celtic je vec osigurao plasman, Dinamo se digao sa serijom dobrih rezultata i sigurno da preostale dvije ut. (Celtic i S Belupo) zele odraditi maximalno. Tako i najavljuju :mrgreen:
Pogotovo protiv Celtic, ipak je rijec o koeficijentu, eu utakmici, cuvanju i spasavanu obraza...
Celtic dolazi rasterecen i poprilicno oslabljen, Dinamo je bio u Glasagowu ravnopravan ali su na kraju izgubili utakmicu.
Kod kuce (pred 500 ili 2000 ljudi) su domaci ipak u prednosti i mislim da su znacajnije blizi pobjedi od oslabljenog Celtica.

http://www.theguardian.com/football/201 ... opa-league" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 11 dec 2014, 13:41

FaraonTM je napisao/la:
kockar je napisao/la:Nije tacno listice igras po ulogu od 1km najmanje a tolko mozes i stavit na racun.
Ma ok nebitno kontao sam da nije fiksna uplata, ono recimo 10 KM pa kad uđem u kladžu da se ne izofiram :mrgreen:
Nemaj straha, znaju oni da ćemo im doći ponovo i ponovo... :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 dec 2014, 13:45

kockar je napisao/la:Nije tacno listice igras po ulogu od 1km najmanje a tolko mozes i stavit na racun.
E onda je moguce posto nikad ispod 2 KM nisam uplacivao na racun

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 dec 2014, 13:45

dr.van nostrand je napisao/la:GNK Dinamo Zagreb-Celtic FC 1 2,10

Ugl slabe ekipe kada igraju rastereceno i bez pritiska protiv jacih, ostvare dobar rezultat.
Kad je na njima pritisak i imeperativ pobjede, naravno slijedi kiks, sindrom i odlika malih.
Celtic je vec osigurao plasman, Dinamo se digao sa serijom dobrih rezultata i sigurno da preostale dvije ut. (Celtic i S Belupo) zele odraditi maximalno. Tako i najavljuju :mrgreen:
Pogotovo protiv Celtic, ipak je rijec o koeficijentu, eu utakmici, cuvanju i spasavanu obraza...
Celtic dolazi rasterecen i poprilicno oslabljen, Dinamo je bio u Glasagowu ravnopravan ali su na kraju izgubili utakmicu.
Kod kuce (pred 500 ili 2000 ljudi) su domaci ipak u prednosti i mislim da su znacajnije blizi pobjedi od oslabljenog Celtica.

http://www.theguardian.com/football/201 ... opa-league" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bi lično zaobiš´o klubove tipa Dinama i Steaue gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 dec 2014, 13:49

Heller je napisao/la:Ja bi lično zaobiš´o klubove tipa Dinama i Steaue gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća.
http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... bjedu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

naravno ne treba im pretjerano vjerovati, ali u ovakvim ut. kad igras rastereceno a ima GNK igraca koji znaju igrat, mislim da ce dobiti. Da im treba pobjeda za prolaz, ma kakvi :urnebes: , ali ovako, yes. ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 11 dec 2014, 13:55

dr.van nostrand je napisao/la:GNK Dinamo Zagreb-Celtic FC 1 2,10

Ma sve jeste ali pobjeda Dinama nije, a i taj par samo u nekom ludom sistemu

HuljevIvica
Kontakt:

Post Postao/la HuljevIvica » 11 dec 2014, 13:58

Znaci da je 1 Dinamo siguran ko vrata. Cim ima strucnjaka da znaju, zategnut keca, ide ko mlijeko ..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 dec 2014, 14:01

Kako si to sad protumacio siguran kao vrata :?
Odigraj koliko mislis da imaju sanse, sacekaj sastave veceras, potrazi po netu i procitaj sve i svasta prije nego li odigras.
silver & black

HuljevIvica
Kontakt:

Post Postao/la HuljevIvica » 11 dec 2014, 14:04

dr.van nostrand je napisao/la:Kako si to sad protumacio siguran kao vrata :?
Odigraj koliko mislis da imaju sanse, sacekaj sastave veceras, potrazi po netu i procitaj sve i svasta prije nego li odigras.
Pa kazem zbog ovih sto znaju sta ce zaobici, a niko marke ne dobije. Zato pratim keca na Dinama :thumbup:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 11 dec 2014, 14:05

nbbbbbba je napisao/la:

Igraju u kombinovanom sastavu i napadaju to ostavlja jako puno prostora za kontra napade a i igra se otvorena utakmica sto je jos veca sansa da torino daje go

HuljevIvica
Kontakt:

Post Postao/la HuljevIvica » 11 dec 2014, 14:14

HAHAHHAAH, ovaj je prekuco. To bojler :urnebes:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 11 dec 2014, 14:44

Hokej, Rusija KHL:

Ekaterinburg-St.Petersburg 1X

Iako bi po tabeli gosti trebali biti veliki favoriti, St. Petersburg je u zadnje vrijeme očajan u gostima, zadnjih 5 izgubili, dok domaći imaju zadnje dvije pobjede, te su poprilično dobri kući..
Mislim da je kvota 1.55 preniska za St. Petersburg, a kvota 1X je 2.27 što je poprilično izazovno s obzirom na formu ekipa..
Hrabriji mogu probati odigrati konačnog pobjednika na domaćina, kvota je veća od 3, a oni najhrabriji čistog keca :D

Utakmica vam je za 15 min, pa ko ima marku koju na online računu može probati :D

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 11 dec 2014, 14:46

plavipatriota je napisao/la:Hokej, Rusija KHL:

Ekaterinburg-St.Petersburg 1X

Iako bi po tabeli gosti trebali biti veliki favoriti, St. Petersburg je u zadnje vrijeme očajan u gostima, zadnjih 5 izgubili, dok domaći imaju zadnje dvije pobjede, te su poprilično dobri kući..
Mislim da je kvota 1.55 preniska za St. Petersburg, a kvota 1X je 2.27 što je poprilično izazovno s obzirom na formu ekipa..
Hrabriji mogu probati odigrati konačnog pobjednika na domaćina, kvota je veća od 3, a oni najhrabriji čistog keca :D

Utakmica vam je za 15 min, pa ko ima marku koju na online računu može probati :D
a mi najnajhrabriji 1u 1 :njanjanja:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 11 dec 2014, 14:47

Volero Zurich Ž - Eczacibasi Ž
11.12.2014 20:00

1 @ 3.00

Zahvalite mi se kad završi. :mrgreen: :mrgreen:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 11 dec 2014, 14:51

GazijaKalesija je napisao/la:Volero Zurich Ž - Eczacibasi Ž
11.12.2014 20:00

1 @ 3.00

Zahvalite mi se kad završi. :mrgreen: :mrgreen:
zbog cega razlozi neki info ???

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 dec 2014, 14:52

InatSilanBosanski je napisao/la:Griffin B. 25.5 1 1.60
Boj.Bogdanović 10.5 1 1.85

Anthony C. 26.5 1 1.85
Bosh C. 21.5 2 1.85

Evo ga, pokusaj vađenja opet..........
InatSilanBosanski je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Bosh, Jefferson i Dirk su mi noćas najizgledniji. Ne znam za kog da se odlučim iskreno. :hmmmmm:

Još mi se sviđa Paul više, Lawson više, West više.
Ne bi preporučio Lawsona over igrat ;)
Odose mi sve pare, sad malo odmorit :D

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 11 dec 2014, 15:19

ubi St. Petersburg, moraju formu popravljat danas..

a da sam odigrao na njih, hladno bi završio il x il bi ih otresli domaćini.. :sick: :sick: :puke: :puke: :puke:

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 11 dec 2014, 15:32

Cedevita - Maccabi Tel Aviv 155,5 manje

Cedevita zadnjih 10 utakmica kuci samo 2 isla u over poena,dok Maccabi zadnjih 10 u gostima isto 2 išao preko.
Veceras vazna utakmica za cedevitu jer u slucaju pobijede u zadnjem kolu protiv Albe bi odlucivali o plasmanu u top 16. Vjerujem da ce Cedevita stisnuti u odbrani i strpljivim punim napadima pokusavati doci do poena,Inace Maccabi ce veceras igrati u suzenom rosteru od 7-8 igraca jer im fale Haynes, Pnini i Maric
Zadnja izmjena: adis30, dana/u 11 dec 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.