Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 dec 2014, 23:33

FaraonTM je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Spahic ubjedljivo najbolji pojedinac po WhoScored, dobio ocjenu 9.1.
Spaha ocekivano dominise. Gdje su sad kriticari ??
Sad će oni doći i reći kako je otjerao Salihamidžića iz reprezentacije, uzeo Misketu kapitensku i napravio penal u kvalifikacijama za Euro 2008 :D
ne zaboravi Nigeriju :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2014, 23:36

Papastathopoulos je napisao/la: ne zaboravi Nigeriju :D
Dodat će je oni ne sekiraj se :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 dec 2014, 00:29

dobro je izblokiro onog u kontri ja sam mislio nece stic jer znam da je u godinama

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 dec 2014, 00:32

zgembo89 je napisao/la:dobro je izblokiro onog u kontri ja sam mislio nece stic jer znam da je u godinama
Je li ono Papdopoulosova rezerva zavrsila tekmu kao kapiten ?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 dec 2014, 00:41

Spahic je ove sezone pokazao ogroman kvalitet i vjerovatno zacudio 95% forumasa sa izvanrednim partijama. Moze se komotno reci da je tezak ili los karakter, ali kvalitet na terenu govori za sebe. Od mene ima iz tog razloga ogromno postovanje. Stekao je veliko postovanje u Njemackoj za ovako kratak period usavrsavajuci svoj zanat sa pune 34 godine :thumbup: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 10 dec 2014, 01:16

Batko je napisao/la:Faul nije bio i ne bi ga nijedan normalan sudija svirao.....Pokusao je da se gradi umjesto da izbije loptu....U principu preslikana situacija iz Pariza.....Spahic je uviejk igrao sa previse rizika, nazlost taj rizik nas je mnogo kostao u vise navrata...
Ali nas je taj rizik spasio visestruko vise puta, i smijem reci da je Spahic najvise zasluzan kao igrac i kapiten, kako na terenu tako i van terena zbog historijskog plasmana u BRAZIL NA SP. Ali smo mi stoka, koja nista drugo ne vidi osim onoga sto zeli da vidi.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 dec 2014, 01:39

Problem je sto mi nemamo izgradjenog jos jednog stopera pribliznog kvaliteta koji bi pokrivao te lucidne poteze Spahica i povremene slabe partije

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 dec 2014, 02:15

Spahic je nas najbolji stoper otkako postoji reprezentacija, i drzava..jedno vrijeme je sam drzao odbranu, igrao sa antitalentiranim Pandzom i krpio rupe.
Evidentno je da je jako bitna karika, i da treba vratiti kapitensku traku dok se ponovo ne oprosti..(ostaje nejasnoca zasto se Teletu zavidovickom odazvao nakon svega).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 dec 2014, 02:20

velez_mostar je napisao/la:Spahic je nas najbolji stoper otkako postoji reprezentacija, i drzava..jedno vrijeme je sam drzao odbranu, igrao sa antitalentiranim Pandzom i krpio rupe.
Evidentno je da je jako bitna karika, i da treba vratiti kapitensku traku dok se ponovo ne oprosti..(ostaje nejasnoca zasto se Teletu zavidovickom odazvao nakon svega).

Odazvao se jer je spaha lukav,on je doso bio da odigraju igru Safetu iza ledja i to su majstorski uradili. doso je sa ciljem da odstrane lopova iz repke i treba mu se zahvalit na tome ! Ipak spaha je uvjek gledo dobro repki a ne kao onaj francuz,koji vidimo je pun ponuda evropskih velesila :D ,to govori o njegovoj strucnosti. Spaha daje odgovore na terenu gdje je najvaznije :salut: ,vodja Bayer-a :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2014, 02:27

Prvu stvar koju novi selektor treba uradit je da vrati kapitensku traku na ruku Emira Spahica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2014, 02:43

Cartman je napisao/la:Prvu stvar koju novi selektor treba uradit je da vrati kapitensku traku na ruku Emira Spahica.
Realno, nije mi Džeko za kapitena nikako :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 dec 2014, 09:30

velez_mostar je napisao/la:Spahic je nas najbolji stoper otkako postoji reprezentacija, i drzava..jedno vrijeme je sam drzao odbranu, igrao sa antitalentiranim Pandzom i krpio rupe.

Najbolji stoperski par. :thumbup: :bih: :opaopa:
slika
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 dec 2014, 17:26

"Bivši kapiten i povratnik u reprezentaciju BiH Emir Spahić ove sezone pruža odlične partije u timu Bayera sa kojim se plasirao u osminu finala Lige prvaka.

Bayer je grupnu fazu okončao kao drugoplasirani ispred Zenita i Benfice, a iza Monaca.

Spahić je bio ponajbolji igrač Bayera u mečevima Lige prvaka, a to pokazuje i činjenica da je prema ocjenama portala “Whoscored.com” uvršten u idealnu postavu grupne faze Lige prvaka.

Zajedno sa Spahićem u najboljih jedanaest našli su se još i Stoyanov (Ludogorets), Srna (Shakthtar), Sokratis (B. Dortmund), Sandro (Porto), Messi (Barcelona), Koke (A. Madrid), Brahimi (Porto), Hazard (Chelsea), Adriano (Shakhtar) i Benzema (R. Madrid).

Tim je skrojen tako što se u obzir uzimala sveukupna prosječna ocjena nastupa u grupnoj fazi."

Bravo Spaha! :bih:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 dec 2014, 18:15

FaraonTM je napisao/la:"Bivši kapiten i povratnik u reprezentaciju BiH Emir Spahić ove sezone pruža odlične partije u timu Bayera sa kojim se plasirao u osminu finala Lige prvaka.

Bayer je grupnu fazu okončao kao drugoplasirani ispred Zenita i Benfice, a iza Monaca.

Spahić je bio ponajbolji igrač Bayera u mečevima Lige prvaka, a to pokazuje i činjenica da je prema ocjenama portala “Whoscored.com” uvršten u idealnu postavu grupne faze Lige prvaka.

Zajedno sa Spahićem u najboljih jedanaest našli su se još i Stoyanov (Ludogorets), Srna (Shakthtar), Sokratis (B. Dortmund), Sandro (Porto), Messi (Barcelona), Koke (A. Madrid), Brahimi (Porto), Hazard (Chelsea), Adriano (Shakhtar) i Benzema (R. Madrid).

Tim je skrojen tako što se u obzir uzimala sveukupna prosječna ocjena nastupa u grupnoj fazi."

Bravo Spaha! :bih:
Dokaz :bih: :bih: :bih:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 dec 2014, 18:18

Dzaba sve, Emenike ga izdominiro u najvažnijoj tekmi karijere gdje sa loptom nije mogao bazen pogoditi a kamoli našeg igrača!!!!

Sent from Angelina's bed

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 dec 2014, 18:54

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 dec 2014, 18:55

Ma bolji je Sunjic. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rios

Post Postao/la Rios » 11 dec 2014, 19:08

Bravo Spaha :clap: :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 dec 2014, 19:12

Fascinantno je vidjeti takvu formu i takav nivo igre sa 34 godine, to je za svaki respekt. Čestitke Spaha. :)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 dec 2014, 19:27

Boli,boli

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Imajednabrigada, Kenonan, Meshko91 i 21 gost.