HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Melo15 » 24 mar 2010, 12:41

to onaj crnac sto zna nas jezik?? :lol: :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 mar 2010, 14:00

Ipsa i target , pozdrav i vama ;)
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 24 mar 2010, 14:02

Kad je utakmica protiv slobode, u koliko sati?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 mar 2010, 14:36

šampioni je napisao/la:Kad je utakmica protiv slobode, u koliko sati?
20:00
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 mar 2010, 19:46

Kevin je napisao/la:e da nam je sad još Morbana u ekipi.. :lol: :lol:

pade mi na pamet nesto...
sto se sjeti bas morbana :D :D bas slucajno ili...???
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:03

kksiroki je napisao/la:Ipsa i target , pozdrav i vama ;)

Prijatelju drago mi je da si se vratio sto jest jest , jbga uvijek si bio najrealniji i ocekujem te u revansu kada bude Siroki gostovao u Tuzli Pozdrav p.S nadam se dobroj tekmi i ako ste jedno 50 puta jaci 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 mar 2010, 23:10

Barney Stinson je napisao/la:

Zelje i pozdravi. :D Mada, niije sad da bi pravio neku prevagu. Meni pade na pamet automatski onaj sto je sa njim igrao tad, Braswell ja mislim, eto moze. ;D
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 mar 2010, 00:02

a da vratimo Sarliju :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 mar 2010, 00:08

Sta se smijes, i sad bi dominirao. :D
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 mar 2010, 00:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta se smijes, i sad bi dominirao. :D
sto jest jest bio je kralj.....ali bi mi onda doveli Guzu, sta cete onda :D :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2010, 08:09

Barney Stinson je napisao/la:

naisao na sliku sa utakmicom protiv Zrinjskog prosle godine pa on na njoj..pa eto..

:lol: :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2010, 09:22

Još jedna NLB sezona je za nama

Momčad s Pecare u zadnjem kolu NLB lige poražena je u Beogradu od Partizana. Izabranici Duška Vujoševića od početka su bili favoriti, a to su na terenu i pokazali jer su već u prvoj četvrtini ostvarili značajniju razliku i zaustavili Široki na samo 7 koševa, a postigli 27.

Nakon prve četvrtine Širokobriježani uspostavljaju bolju igru i, iako je do kraja Partizan vodio i na kraju slavio, igrači Širokog su dobro odigrali i smanjili na konačnih 80:69.

Možemo slobodno reći da je ovo bila dobra sezona za momčad s Pecare. Ostvaren je vrlo dobar rezultat od 11 pobjeda što je donijelo 10 mjesto na ljestvici, playmaker Širokog Chester Mason najkorisniji je igrač lige sa prosjekom valorizacije od 19.96. Ches, kako ga zovu njegovi suigrači, je i najbolji skakač lige što je jako zanimljivo ako uzmemo u obzir da je visok 184cm, Mason je u 25 odigranih utakmica imao prosjek od 8.08 skokova.

Nije ovo kraj lijepih vijesti i ostvarenja u ovoj ligi što se tiče ovog igrača. Chester Mason je ostvario i prvi triple-double učinak u povijesti NLB lige, bilo je to u izgubljenoj utakmici od Heliosa na Pecari kada je ubacio 12 koševa, imao 11 skokova i 10 asistencija. Pored ovog, u utakmici sa Cedevitom, Mason je ostvario drugi najbolji index korisnosti u povijesti lige, bio je najbolji u pobjedi nad momčadi iz Zagreba što mu je donijelo ukupno valorizaciju 57. Mason je i peti asistent lige sa prosjekom od 4.64 asistencija po utakmici.

Osim Masona u redovima Širokog ima i drugih igrača koji predvode ljestvice u pojedinim kategorijama. Svakako, vrijedi istaknuti mladog centra Planinića koji ima najbolji postotak za 2 poena (73.47%).

Kapetan momčadi sa Pecare, Šime Špralja, našao se na trećem mjestu najboljih šutera za tri poena(45.24%),a Hrvoje Puljko na drugom mjestu po učinku sa linije slobodnih bacanja(92.54%).

Siniša Štemberger, povratnik u momčad Širokog, drugi je na ljestvici najboljih strijelaca NLB lige u povijesti ovog natjecanja sa ukupno 1836 postignutih koševa u 172 odigrane utakmice, a najbolji je tricaš u povijesti lige.

Momčad Širokog na klupi su vodila dva trenera, ako se to tako može reći, jer je Hrvoja Vlašića koji je napustio kormilo nakon ispadanja iz Kupa BiH na klupi naslijedio njegov do tadašnji pomoćnik Ivan Velić, a vrlo kratko na klupi je „sjedio“ Danijel Jusup koji je nakon nekih desetak dana prešao u Zadar pa njegov angažman i nije od nekog značaja i spomena.

Nakon Jadranske lige slijede izazovi u bh ligi. Ove godine za razliku od prošle igra se Liga 6 dok se finalna serija igra na 3 utakmice. Cilj Širokog je poznat od početka sezone, a to je osvajanje prvenstva i ponovno natjecanje u Jadranskoj ligi i iduće sezone. Kako momčad Ivana Velića igra, kojim žarom, željom i borbenošću su odigrali u regionalnom natjecanju, s pravom se možemo nadati najvišem cilju u bh prvenstvu.

Zato, na kraju, momcima poželimo puno sreće i neka naslov ostane na Pecari!
http://www.hkksiroki.com

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 mar 2010, 11:18

TaRgEt_ je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ipsa i target , pozdrav i vama ;)

Prijatelju drago mi je da si se vratio sto jest jest , jbga uvijek si bio najrealniji i ocekujem te u revansu kada bude Siroki gostovao u Tuzli Pozdrav p.S nadam se dobroj tekmi i ako ste jedno 50 puta jaci 8-)
Za Tuzlu nisam baš siguran iako mi je u Mejdanu uvijek bilo ugodni i kad sam bio 2 puta oba smo pobijedili , što se subotnje tekme tiče jedno je ja mislim sigurno a to da će biti cca. 2000 ljudi drugo da će Sloboda doći kao i uvijek maksimalno motivirana protiv NLB-ligaša . Mislim da našim igračima nakon kupa (Čapljine) ne treba upozorenje što ih čeka u ligi 6 , dobro je da se prvo kolo igra doma zbog prilagodbe na domaće suđenje koje će sigurno biti drugačije u odnosu na NLB ne misli puno lošije nego jednostavno drugi kriterij suđenja . Što se same utakmice protiv Slobode (ti naravno pilaš naopako sa 50 puta jači a tamo se nadaš iznenađenje kao prošle godine :) ) uz pravi pristup mislim da ne bi trebalo biti problema , velika stvar za Široki je mogućnost rotiranja svih igrača što će u ovom paklenom ritmu subota-srijeda biti jako bitan faktor .

E sad što se same lige 6 tiče naravno da svatko u polufinalu vidi ŠB-BOS-IGO s tim da ja Čapljinu vidim kao 4 ekipu iako naravno da nebi bilo iznenađanje da tu budu SLO-ZRI , e sad tko ima najviše šansi za titulu po meni ne navijački nego realno Široki (2 godine ista ekipa,odlična atmosfera unutar ekipe, izmirene plaće , pobjednički mentalitet , i naravno sama kvaliteta ekipe ) iako sve kreće iz početka malo je prilika za popravni svaka tekma je odlučujuća a u međusobnima će također jako bitna biti koš razlika , drugi kandidat po meni naravno Bosna (veliki plus izboren opstanak i on će dati dodatna krila , dobar roster i naravno IME koliko god to možda zvučalo glupo ) treća je Igokea (dovedena cijela nova petorka , igrači statistički izgledaju jako zanimljivo i postoji veliko iskustvo , ali objektivno prekasno sastavljena ekipa , mislim da će ih gore biti jako teško bilo kome dobiti ) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 mar 2010, 11:42

kk široki neno ce se sada zaljubiti u tebe radi avatara :D :D
a u subotu na utakmici ocekujem istu posjetu kao i u nlb ligi, jer ljudi vole kosarku jos je termin predobar malo na utakmicu pa negdje u grad...
19 - ђ - 11

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 mar 2010, 12:08

Barney Stinson je napisao/la:kk široki neno ce se sada zaljubiti u tebe radi avatara :D :D
a u subotu na utakmici ocekujem istu posjetu kao i u nlb ligi, jer ljudi vole kosarku jos je termin predobar malo na utakmicu pa negdje u grad...
Mislim da ljudi jedva čekaju ovo našu ligu , a nešto mi baš nije drago što smo mi kao eto neki favoriti jer uvijek smo bili najjači kad smo bili donji . A što možemo ja i neno kad nam je DULE drag :mrgreen: . Nego za ove Bosnaše ima li Zetra malu dvoranu jer nismo mi navikli s vama igrati u SA u ovakvim velikim prostorima :shock: .

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 mar 2010, 12:12

na nema tu favorita krece se sa nule e sad po ovogodisnjim rezultatima jesmo favoriti ali tu je trener da im to malo objasni i pojasni a vjerujem da i hoce... a i vecina ovih igraca je lani bila ovdje i igrala zavrsnicu prvenstva i znaju sto ih ceka...
19 - ђ - 11

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 25 mar 2010, 12:17

kksiroki je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:kk široki neno ce se sada zaljubiti u tebe radi avatara :D :D
Mislim da ljudi jedva čekaju ovo našu ligu , a nešto mi baš nije drago što smo mi kao eto neki favoriti jer uvijek smo bili najjači kad smo bili donji . A što možemo ja i neno kad nam je DULE drag :mrgreen: . Nego za ove Bosnaše ima li Zetra malu dvoranu jer nismo mi navikli s vama igrati u SA u ovakvim velikim prostorima :shock: .
ma ovo ti je isto kao mala dvorana, oni su to nekako napravili da se koristi otprilike trecina dvorane, nemoze vise od 5 000 ljudi stati kad je sve puno. A mozda za siroki naprave da parket bude na sredini :mrgreen: :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 mar 2010, 12:41

kksiroki je napisao/la:
ma zna covjek sta valja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...problem je kad neno kaze da postuje vujosevica, a kada to drugi rade primjera na temi partizana poslije velikih uspjeha nikom nista....onda je sve uredu.....zetra nema malu dvoranu, ono je pregradjena....@kksiroki, jesi li ti bio slucajno na utakmici bosna - cibona kada je vrbanc ti dao majicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 mar 2010, 12:57

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
ma zna covjek sta valja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...problem je kad neno kaze da postuje vujosevica, a kada to drugi rade primjera na temi partizana poslije velikih uspjeha nikom nista....onda je sve uredu.....zetra nema malu dvoranu, ono je pregradjena....@kksiroki, jesi li ti bio slucajno na utakmici bosna - cibona kada je vrbanc ti dao majicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Nisam , ja ti dođem samo na KKB-ŠB u malu pod koš imaš me na par slika iz prošle lige 8 :mrgreen: :mrgreen: ,
a tko to tebi pokušava osporiti pravo na poštivanje DV-a nek se :oops: jer u sportskom pogledu veća faca se odavno nije pojavila od njega , sad ako je on prgav,bezobrazan........je druga stvar ali tko prati košarku zna da je KING .
Nego daj malo kako se tebi čini da bi mogla proći ova borba za titulu ove godine , oćete na su 3 u finalu otrest 8-) ili će se ipak peta igrati :shock:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 mar 2010, 13:16

ah cuj realno siroki ima najvecu dubinu i sirinu.....mason, stembo, hrvoje, sime, ivan, pa mladi planinic, pa sada longin.....vrlo bitno je ovo trece kolo gdje se sastaju bosna i siroki...ako siroki tu dobije jedno 10 - 15 razlike sto je realno onda idu sigurno ka tituli....ja se bojim igokee, jer ovaj sistem sa kamaranjem igraca mora jednostavno jednom da uspije.....djikanovic, blanchard, massie, butler, djerasimovic....bice gusto.....nego bas nesto mi je neku noc naumpalo po meni najbolje finale onda siroki - borac, cini mi se u pet utakmica da je zavrseno 3-2 za siroki...tada su za borac igrali cini mi se feliks, kukic, aleksic, scekic, a za siroki pinjuh, vujanovic, zadravec, erjavec......o ovoj ligi cemo da pisemo jos ima vremena dok se zagrije....a cuj za duleta, ja to ne krijem da postujem covjeka samo vecini to smeta, sto ja nisam kriv.....za mene je covjek koji svoj posao radi na vrhunskom nivou i koji uvijek zna sta hoce i moze.....a ovo naravno da cemo da vas u tri utakmice da pometemo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....bice stvarno fino finale ako budu igrali bosna siroki, jos kad bi bilo u pet utakmica.....al' tu ce dosta da zavisi od umora.....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.