FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 23:09

ronaldo9 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Ma nasi su idioti zasto ne ugovore kakvu posudbu ima igraca koji bi dosli mozda iz Dinama ili takvih klubova :roll:
Ma nije ni to rješenje, nego moramo iskoristiti vlastiti bazen, zašto bi mi razvijali igrače drugim klubovima a onih prodavali, naša djeca,
Hmm upravu si ali ne bi skodilo imati rezervu, dugu klupu :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 23:21

To stoji, ili eventualno napraviti ugovor da igrač po nekoj cijeni ako zadovolji postaje igrač Slobode, ali mislim da ima talenata u našoj avliji, pa ni Bekrića nismo primjetili

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 24 mar 2010, 23:30

Frutek je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Svaka cast na danasnjoj pobjedi protiv malenih,sretno u grcevitoj borbi za opstanak ;)
Haj ako se Sarajevo raspadne mozete im igrace pokupit :lol: za kompenzaciju i ´45
...hahhaahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sto smo vam mi zanimljivi?komsija,ima jos dosta da se igra,pa vi nam dolazite jesi li to zaboravio kako je bilo na sugavici...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 23:35

ronaldo9 je napisao/la:To stoji, ili eventualno napraviti ugovor da igrač po nekoj cijeni ako zadovolji postaje igrač Slobode, ali mislim da ima talenata u našoj avliji, pa ni Bekrića nismo primjetili
Jeboga od svih silnih direktora i ostalih kuraca palaca moze jedan obilazit utakmice bratstva, Buducnosti, Gradine, Slavena itd...
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 23:40

upravo tako, uzeti jednog skauta, pa Zrinjski je imao skauta za Bugojno pa jesi vido šta bi sa Smajićem, od anonimusa postao najbolji igrač lige

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 mar 2010, 23:46

Sve je to ok,

ali ne mogu da vjerujem, da nemate niti jednu jedinu sliku sa utakmice...

Baš me zanima jeL se išta napravilo od tog stadiona, trebali su radovi u julu početi i završiti se za 11 mjeseci i 20 dana... :roll:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 23:47

ronaldo9 je napisao/la:upravo tako, uzeti jednog skauta, pa Zrinjski je imao skauta za Bugojno pa jesi vido šta bi sa Smajićem, od anonimusa postao najbolji igrač lige
Ne kontam sta uprava radi ima tu bivsih fudbalera pa nisu glupi makar su igrat znali njih poslat i oni bi najbolje procjenili il Bucu postavit za skauta 8-)

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 23:51

Ma nema sistema, tek kad bude privatizacija klubova, onda će se valjda nešto promjeniti, i UEFA zahtjeva veći broj igrača iz omladinskog podmlatka, a ako iz Slobode nemaju da plate skauta i plate mu gorivo do Gračanice, Živinica i sl, pa skupiti ćemo mi

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 23:58

ronaldo9 je napisao/la:Ma nema sistema, tek kad bude privatizacija klubova, onda će se valjda nešto promjeniti, i UEFA zahtjeva veći broj igrača iz omladinskog podmlatka, a ako iz Slobode nemaju da plate skauta i plate mu gorivo do Gračanice, Živinica i sl, pa skupiti ćemo mi

Kolko je karta do Živinica tamo i nazad 5 KM i ulaznica 3 i 1KM sok i 1KM košpe :lol: :lol: :lol:

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 25 mar 2010, 00:03

Skupiti ćemo za dvije kesice košpi i za olovku i svesku, a nekad i za dva soka

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 00:27

Čujemo da je današnja utakmica bila napeta do samog kraja. Čestitali bismo igračima oba tima na fer i korektnoj borbi. Od samog početka se vidjelo da gosti iz Sarajeva nisu došli u Tuzlu da se brane, nego su odmah krenuli pesnicama. Krajnji rezultat ove utakmice je glasio 4:1 (on aggregate) za Slobodu. Ne može se reći nezasluženo. Činilo se da su i gosti iz Sarajeva, na kraju, bili zadovoljni ovim rezultatom, mada ni oni nisu bili bez šansi. Najveću šansu su propustili kad su odlučili da se žale. Da nisu, mogli su dostojanstveno nastaviti hod do kraja sezone. Ovako, ostaće mrlja na obrazu, ožiljak u srcu i podsmijeh u komentarima drugih, no sve je to dio ove predivne igre - fudbala. U nastavku sezone, i jednoj i drugoj ekipi želimo puno sreće.
A đe da znam?!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 00:32

AYAN je napisao/la:Sve je to ok,

Baš me zanima jeL se išta napravilo od tog stadiona, trebali su radovi u julu početi i završiti se za 11 mjeseci i 20 dana... :roll:
:shock: :shock: :D :D
ja uvijek oplacem na tvoje mudre komentare...MOLIM TE...nedaj se smesti i nastavi pisati na ovoj temi :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 25 mar 2010, 00:37

Raz_ba je napisao/la:Čujemo da je današnja utakmica bila napeta do samog kraja. Čestitali bismo igračima oba tima na fer i korektnoj borbi. Od samog početka se vidjelo da gosti iz Sarajeva nisu došli u Tuzlu da se brane, nego su odmah krenuli pesnicama. Krajnji rezultat ove utakmice je glasio 4:1 (on aggregate) za Slobodu. Ne može se reći nezasluženo. Činilo se da su i gosti iz Sarajeva, na kraju, bili zadovoljni ovim rezultatom, mada ni oni nisu bili bez šansi. Najveću šansu su propustili kad su odlučili da se žale. Da nisu, mogli su dostojanstveno nastaviti hod do kraja sezone. Ovako, ostaće mrlja na obrazu, ožiljak u srcu i podsmijeh u komentarima drugih, no sve je to dio ove predivne igre - fudbala. U nastavku sezone, i jednoj i drugoj ekipi želimo puno sreće.
Nemas frke ostace podsmjesi kad ispadnete;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2010, 00:45

slani grad je napisao/la:

ja uvijek oplacem na tvoje mudre komentare...MOLIM TE...nedaj se smesti i nastavi pisati na ovoj temi :lol: :lol:
to mi napiši na PP, ukoliko se obraćaš meni lično, obzirom da to nije vezano za FK Slobodu Tuzla.

A ukoliko nemaš sliku sa utakmice ili od tribine koja se gradi... onda tišu-mišu. ;)
Željo i samo Željo...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 00:56

AYAN je napisao/la:
slani grad je napisao/la:

to mi napiši na PP, ukoliko se obraćaš meni lično, obzirom da to nije vezano za FK Slobodu Tuzla.

A ukoliko nemaš sliku sa utakmice ili od tribine koja se gradi... onda tišu-mišu. ;)
evo da ti nebi pisao na PP jer je vezano za Slobodu :roll: ...slika sa utakmice nema,stadion se ne gradi...jel bolje
:D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2010, 01:09

slani grad je napisao/la:evo da ti nebi pisao na PP jer je vezano za Slobodu :roll: ...slika sa utakmice nema,stadion se ne gradi...jel bolje :D
Šteta ako se stadion ne gradi.

A ti si prepotentan....ja inače ne volim da komuniciram sa ljudima na čijem se ponašanju primjeti ta osobina.

Zato druže, kad sljedeći put vidiš da sam ja nešto napisao, nemoj ni čitat da nebi oplakao... a i ja ću tako biti pošteđen tvojih citata.

end/
Željo i samo Željo...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 01:20

AYAN je napisao/la:
slani grad je napisao/la:evo da ti nebi pisao na PP jer je vezano za Slobodu :roll: ...slika sa utakmice nema,stadion se ne gradi...jel bolje :D
Šteta ako se stadion ne gradi.

A ti si prepotentan....ja inače ne volim da komuniciram sa ljudima na čijem se ponašanju primjeti ta osobina.

Zato druže, kad sljedeći put vidiš da sam ja nešto napisao, nemoj ni čitat da nebi oplakao... a i ja ću tako biti pošteđen tvojih citata.

end/
i ja isto ne mogu normalno komunicirat sa nekim ko se podcijenjivacki odnosi prema mom klubu i gradu..pitas gluposti...kao da je neko duzan OVDJE da kaci slike stadiona i slike sa utakmica :? ...i kakvo ti je to pitanje odnosno konstatacija...NE MOGU DA VJERUJEM DA NEMA NIJEDNA SLIKA SA UTAKMICE :roll: ..znas...postoji jos web portala osim ovog foruma gdje ima brdo slika sa utakmice i slika stadiona :? :? ..zato oplacem,kontas :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 10:52

Tuzlainfo komentar: FK Sarajevo izbubilo bodove, dostojanstvo i oreol velikog kluba
Četvrtak, 25 Mart 2010 10:37
Piše: Nedim ĆUDIĆ

Slučaj "Gavarić" je okončan, za Slobodu na najbolji mogući način. Sarajlije su poražene sa ukupnim rezulatom 4-1 u dvije utakmice, od kojih se za konačnu tabelu uzima ova jučerašnja. Odahnuli su u redovima "crveno-crnih".

Redom svi od predsjednika do sekretara, koji bi bio najveći krivac da se Takmičarska i Apelaciona komisija nisu čvrsto držale Pravilnika i da nisu odoljele jakim pritiscima koji su dolazili iz sarajevskih centara moći. Ili da su kojim slučajem igrači Slobode jučer primili gol iz jedne od tri dobre šanse Sarajeva.

Upravo je PRITISAK iz glavnog grada ove države, riječ koja najbolje opisuje proteklih mjesec dana trakavice u trouglu Sarajevo – Sloboda – Olimpik. Pucali su sa Koševa iz raznih oružja po Slobodi, njenim vodećim ljudima, Tuzli, Nogometnom savezu... Nisu birali sredstva da dođu do tri boda, koja bi im prema njihovim računicama obezbjedila titulu, a Slobodu prvi put nakon četiri decenije najvjerovatnije gurnula iz elitnog nogometnog ranga.

Bez imalo dostojanstva, stida i zaboravljenog fair playa, pripadnici bordo boje su se mobilisali, ne bi li već izgubljenu utakmicu dobili za zelenim stolom. Ne, o ponavljanju utakmice, pa ukoliko je bilo neregularnosti i drugoj prilici za pobjedu, niko nije htio pričati. Samo su željeli tri boda, koja su im trebali donijeti "njihovi" ljudi u NSBIH-u.

Tako smo bili svjedoci sportskih emisija TV stanica čiji se signal emituje na teritoriji cijele BiH, u kojima pojedine kolege samo što još nisu oblačile dres sa reklamom "Aure", otvoreno braneći stavove Sarajeva. Nije nedostajalo niti naručenih tekstova u nekoliko novina i portala koji su prije svake sjednice Takmičarske i Apelacione komisije, već unaprijed dodjeljivale bodove Sarajevu. Bilo je toliko niskih udaraca, združenih snaga oko prvih ljudi Sarajeva i Olimpika, koje je teško zamisliti i u pričama koje su daleko od sporta.

Pritisci i sve o čemu smo pričali, na kraju klubu sa Koševa ipak nisu donijeli toliko željene bodove iz "tamo neke" Tuzle. Tako je u cijeloj priči, zahvaljujući odlukama njegovih čelnih ljudi, višestruki gubitnik samo FK Sarajevo.

A, sve je moglo biti drugačije da su bordo taboru nakon što je utvrđeno da je Gavarić nastupio greškom adminsitracije Olimpika, odmah pristali na drugu utakmicu, bez folklora koji je pratio njihovu kampanju u proteklim sedmicama. Jučer bi bili ispraćeni aplauzom kako kod utakmica da završila.

Ovako, nakon drugog poraza u dvije utakmice u očima ovdašnjih ljubitelja nogometne igre izgubili su dostajanstvo, nestao im je oreol velikog kluba na ovim prostorima, čiji će se simpatizeri za nekoliko godina svesti na one koji žive na prostoru od Ilidže do Kobilje glave. Na drugoj strani su dobili podsmjehe drugih klubova i vječne neprijatelje u ljubiteljima "crveno-crne" boje.

Tražili ste, gledajte...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 mar 2010, 11:14

slika
slika
Evo sta se napravilo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 11:56

Svaka cast za onaj komentar koji je postavio SLANI GRAD,svaku rijec potpisujem .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.