Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
njemu javljaju da ne igra James a onda on postavlja na rotoworld
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
LloriS je napisao/la:Javi mu se onda ako si musterijaBMWspeed je napisao/la:ako momak dobro pogada u cemu je problem neka salje
vec jesam momak mi je poslo 5 puta po 4 para i sve je pogodio svaka cast na ZNANJU

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
E majko moja kad ima levata nek čovjek onda i zaradjuje, ako već hoćete tako eV da se i ja ponudim svaku noć 3 para isto petaka

Čuj dobio INFO da James ne igra yebem ti život to on ko dojavu hahahaha

covjek vam je poslo privatne poruke vi to niste morali odmah razglasit po forumu vec prvihvatit il odbit i gotovo
To je to, ovaj sto je kupovao ili je njegov drugi profil sto je moguce, cuj svaka cast na ZNANJUJoseMourinho je napisao/la:E majko moja kad ima levata nek čovjek onda i zaradjuje, ako već hoćete tako eV da se i ja ponudim svaku noć 3 para isto petaka![]()
![]()

Dakle nba i euroleague i naravno kineska kosarka koju pratim vec dugoJoseMourinho je napisao/la:E majko moja kad ima levata nek čovjek onda i zaradjuje, ako već hoćete tako eV da se i ja ponudim svaku noć 3 para isto petaka![]()
![]()

jesil znao da james ne igra ako si tolki poznavalac kosarke men direktno stizu vijesti da znas ako budes zainteresovan javi se
Sreca pa sam reko Bihac da sam reko austrija ili njemacka dojava bi kostala 10eura ovako je "samo" 5km
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Meni sad krivo ako već ima toliki levata pa et nek svaku noć mi uleti jedan dosta petaka da odigram staGuarin14 je napisao/la:To je to, ovaj sto je kupovao ili je njegov drugi profil sto je moguce, cuj svaka cast na ZNANJUJoseMourinho je napisao/la:E majko moja kad ima levata nek čovjek onda i zaradjuje, ako već hoćete tako eV da se i ja ponudim svaku noć 3 para isto petaka![]()
![]()
Čuj dobio INFO da James ne igra yebem ti život to on ko dojavu hahahaha:lol: ili je svijet otisao u qrc, treceg nema..

Al čuj dobio on INFO James ne igra i to još ranije svi mi znali al et on dolazi sa ekskluzivom i hendikepom koji mu mama ne bi dala a ne kladionice hahah

SPY je napisao/la:
hajde poseri ga jednom
Napokon

Na drugom listicu po koša za oklahomu i fail..

Ti si onaj sto preko privatnih trazis da ti ljudi uplacuju na wwin i sto kada pogodi jedan par pise to na u 45 postova, a kada fulis ili prepravljas postove ili se usutis i jos imas obraza traziti pare ljudima, ako hoces pisi na temi, nekad se pogodi, nekad ne, ali nemoj prepravljati postove i traziti pare..Guarin14 je napisao/la:tkopelima je napisao/la:VIP SINGLE NBA INFO: OklahomC(h-4,5)-Clevelan (12.12.02:00) H1 1,85
-------------------------------------------------------
Evo ko je budan jedan nocni tip. Vijest je objavljena prije 10-ak minuta zvanicno a to je da Lebron James (najbolji igrac Clevlenda) nece nastupiti zbog povrede koljena. Marion će se preseliti na SF dok će Irving igrati PG a Dellavedova SG. Da ne duzim s analizom jer je vec kasno pa da se stigne uplatiti, bez Jamesa Clevelend nema puno sanse. U Oklahomu se vratio Durant, Westrbrook u zivotnoj formi, Ibaka pod kosem odlican i ovaj mec bi trebao ici samo u jednom smjeru a to je pobjeda Oklahome
sretnooo
Gdje si nasao ovaj hendikep po ovolikoj kvoti ? Koja to kladionica i dalje drzi ovo ?
Kao sto sam napisao na drugoj temi, izostankom Jamesa, otvara se dodatni prostor i jos vise suteva Loveu i Irvingu tako da bi obojica trebala u over veceras 3,42[/quote]
Eto momci vidite svi kako pogadjam, sljedeci par ako hocete javite se u PP da vam javim na koji cete racun uplacivati minimalno 5 KM

Skijanje, Are (Ž) veleslalom, probati Tina Maze pobjednica 8.00, Tina Maze vodeća nakon 1.vožnje 7.00
Tina je za ovu sezonu posebno vježbala slalom, inače odlično vozi sve četiri discipline a u veleslalomu je upisala najviše pobjeda, nekad najdraža joj disciplina no u zadnje vrijeme više se posvećuje drugim disciplinama pa je ovu svoju nekad prvu malo zapustila, možda je baš danas njezin dan, a kako je nakon ove sezone odlučila uzeti pauzu jer želi roditi sigurno da će htjeti uzeti veliki kristalni globus (trenutno je vodeća) i iako je tek sami početak sezone mislim da može uzeti ovu utrku barem prvi lauf, teško ali moguće pa na marku,dvije probati

Tina je za ovu sezonu posebno vježbala slalom, inače odlično vozi sve četiri discipline a u veleslalomu je upisala najviše pobjeda, nekad najdraža joj disciplina no u zadnje vrijeme više se posvećuje drugim disciplinama pa je ovu svoju nekad prvu malo zapustila, možda je baš danas njezin dan, a kako je nakon ove sezone odlučila uzeti pauzu jer želi roditi sigurno da će htjeti uzeti veliki kristalni globus (trenutno je vodeća) i iako je tek sami početak sezone mislim da može uzeti ovu utrku barem prvi lauf, teško ali moguće pa na marku,dvije probati
želiš li nešto reklamirati obrati se na [email protected]tkopelima je napisao/la:jel iko za ovo znao ..tkopelima je napisao/la:VIP SINGLE NBA INFO: OklahomC(h-4,5)-Clevelan (12.12.02:00) H1 1,85
-------------------------------------------------------
Evo ko je budan jedan nocni tip. Vijest je objavljena prije 10-ak minuta zvanicno a to je da Lebron James (najbolji igrac Clevlenda) nece nastupiti zbog povrede koljena. Marion će se preseliti na SF dok će Irving igrati PG a Dellavedova SG. Da ne duzim s analizom jer je vec kasno pa da se stigne uplatiti, bez Jamesa Clevelend nema puno sanse. U Oklahomu se vratio Durant, Westrbrook u zivotnoj formi, Ibaka pod kosem odlican i ovaj mec bi trebao ici samo u jednom smjeru a to je pobjeda Oklahome
sretnooo
vidite kako stigne vijest u pravi cas za vas dalje informacija ako zelite pisite privatnu poruku ...hvala
forum nije mjesto za ovakve stvari.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
GFCO Ajaccio-A.J. Auxerre x2 1,52
Niort-Sochaux x2 1,77
k.2,69
ovdje vidim finu vrijednost na dvoznake, Ajaccio ima skroman kadar, danas imaju i nekoliko suspendovanih.
2 na Sochaux je preko 4, i to na ekipu koja je vani bez poraza, x2 po ovom koefu...
Niort-Sochaux x2 1,77
k.2,69
ovdje vidim finu vrijednost na dvoznake, Ajaccio ima skroman kadar, danas imaju i nekoliko suspendovanih.
2 na Sochaux je preko 4, i to na ekipu koja je vani bez poraza, x2 po ovom koefu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Da li Fener moze do pobjede fina kvota na 1 ?
Ako hoces da mene poslusas bolje nemoj igrat 1 na njih, turci su namazani svim bojama moj ti je savjet igraj zx2arelinho je napisao/la:Da li Fener moze do pobjede fina kvota na 1 ?

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
203.5/Jiangsu Zhongtian - Beijing over
Sichuan - Chongqing tip:2
175.5/Bayi Army - Shanghai over
prvi par je definitivno najizgledniji za over danas kod kineza,za nadati se da ce i jiangsu ubaciti nekih 95 koseva sto bi trebalo biti dovoljno s obzirom na njihovog protivnika koji bi trebao ici preko 110
drugi par je moja omiljena ekipa za igrati Chonging dragonsi koji su jako raspolozeni pucacki iako dosta slabu odbranu igraju,gubili su protiv puno jacih ekipa u samoj zavrsnici tokom pocetka sezone,s obzirom na kvotu nadam se napokon i njihovoj pobjedi a sichuan je idealna prilika za to,konbinovacu ih na vise tiketa a u sistemu moze i 2/2,najizglednija opcija i najrealnija je da ce dati preko 107 koseva ili kontrahendikep -8.5+
Treci par,ono sto igram protiv sebe a to je da su dvije jako tvrde ekipa,posebno shangai koji igra najtvrdje u kini i najmrtvija ekipa Bayi,ali 175 granica mami za odigrati preko cisto na srecu...
sretno svima
Sichuan - Chongqing tip:2
175.5/Bayi Army - Shanghai over
prvi par je definitivno najizgledniji za over danas kod kineza,za nadati se da ce i jiangsu ubaciti nekih 95 koseva sto bi trebalo biti dovoljno s obzirom na njihovog protivnika koji bi trebao ici preko 110
drugi par je moja omiljena ekipa za igrati Chonging dragonsi koji su jako raspolozeni pucacki iako dosta slabu odbranu igraju,gubili su protiv puno jacih ekipa u samoj zavrsnici tokom pocetka sezone,s obzirom na kvotu nadam se napokon i njihovoj pobjedi a sichuan je idealna prilika za to,konbinovacu ih na vise tiketa a u sistemu moze i 2/2,najizglednija opcija i najrealnija je da ce dati preko 107 koseva ili kontrahendikep -8.5+
Treci par,ono sto igram protiv sebe a to je da su dvije jako tvrde ekipa,posebno shangai koji igra najtvrdje u kini i najmrtvija ekipa Bayi,ali 175 granica mami za odigrati preko cisto na srecu...
sretno svima
1921
- dr.van nostrand
- Kontakt:
San Marino – Reggiana 2 1,90
najgori tim lige sa jednom pobjeodm docekuje vrlo dobru Reggianu.
San Marino bi bio ubjedlj. zadnji da nije bilo -8 bodova za Pro Piacenzu, 7 nizanih poraza, skoro pa sigurno ekipa su koja ispada u nizi rang... 1,90 je prava vrijednost za ovo, sve iznad 1,70 je dobra kvota a tek 1,90, sta reci???
Nije Reggiana uvjerljiva vani, ali su napokon uvezali nekoliko dobrih partija, dobili u gostima a sad im je protivnik najlosija ekipe lige... po ovom koefu bez mnogo razmisljanja...
najgori tim lige sa jednom pobjeodm docekuje vrlo dobru Reggianu.
San Marino bi bio ubjedlj. zadnji da nije bilo -8 bodova za Pro Piacenzu, 7 nizanih poraza, skoro pa sigurno ekipa su koja ispada u nizi rang... 1,90 je prava vrijednost za ovo, sve iznad 1,70 je dobra kvota a tek 1,90, sta reci???
Nije Reggiana uvjerljiva vani, ali su napokon uvezali nekoliko dobrih partija, dobili u gostima a sad im je protivnik najlosija ekipe lige... po ovom koefu bez mnogo razmisljanja...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Sergio Rodriguez of Real Madrid will miss the Euroleague game against Dinamo Sassari.Willy je napisao/la:
The Spanish superstar will be out also in Liga Endesa against Bilbao due to groin strain.
Facundo Campazzo is back after missing time with a sprained ankle.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nije dobro puno furati, ali jednostavno mnogo toga se da primjetiti kao nesto sto te privlaci i sto ti je HOT...
Jong PSV Eindhoven-Almere City DNB 2 1,48
Almere sa pobjedom bio bio pobjednik ovog drugog perioda, sto zanci da bi igrali play off za ulazak u Eredivisie.
http://www.dodaj.rs/f/1x/ua/2cE69PjS/p2.png" onclick="window.open(this.href);return false;
PSV je sinoc igrao utakmicu EL, bilo je tu momaka koji igraju za ovaj drugi tim tako da nece biti veceras u najjacem sastavu.
Almere ima finu priliku za dobar rezultat... njihovi konkurenti NEC i Roda se upravo veceras sastaju u Kerkradeu a NEC ionako pobjednik 1. perioda.
Almere odlucuje sam o svojoj sudbini...
http://www.dodaj.rs/f/3N/3i/2lrG8jTw/bouw.png" onclick="window.open(this.href);return false;
u slucaju X, ulog nazad.
Creteil-Arles Avign. 2+ 1,34
Arles zadnji prima cesto golove (2 najcesce, poneki i zabiju), Creteil-Lusitanos sve svoje utakmice igra sa 2-3-4 gola... najefikasnija su ekipa Ligue 2, padaju golovi na njihovim susretima.
k.1,98
Jong PSV Eindhoven-Almere City DNB 2 1,48
Almere sa pobjedom bio bio pobjednik ovog drugog perioda, sto zanci da bi igrali play off za ulazak u Eredivisie.
http://www.dodaj.rs/f/1x/ua/2cE69PjS/p2.png" onclick="window.open(this.href);return false;
PSV je sinoc igrao utakmicu EL, bilo je tu momaka koji igraju za ovaj drugi tim tako da nece biti veceras u najjacem sastavu.
Almere ima finu priliku za dobar rezultat... njihovi konkurenti NEC i Roda se upravo veceras sastaju u Kerkradeu a NEC ionako pobjednik 1. perioda.
Almere odlucuje sam o svojoj sudbini...
http://www.dodaj.rs/f/3N/3i/2lrG8jTw/bouw.png" onclick="window.open(this.href);return false;
u slucaju X, ulog nazad.
Creteil-Arles Avign. 2+ 1,34
Arles zadnji prima cesto golove (2 najcesce, poneki i zabiju), Creteil-Lusitanos sve svoje utakmice igra sa 2-3-4 gola... najefikasnija su ekipa Ligue 2, padaju golovi na njihovim susretima.
k.1,98
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.