Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

blueskull
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la blueskull » 12 dec 2014, 13:51

blueskull je napisao/la:Decaci veceras trpamo na Westbrook-a preko 25p.
Sretno!!!! ;) :)

Sinoc lagano :lol: :lol: a za veceras Lyon - Caen konacan ishod 1
Sigurica dana!!
Sretno ;) :)
"Believe me Maria I like it loud"

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 dec 2014, 14:29

zgmiky je napisao/la:Skijanje, Are (Ž) veleslalom, probati Tina Maze pobjednica 8.00, Tina Maze vodeća nakon 1.vožnje 7.00 :D

Tina je za ovu sezonu posebno vježbala slalom, inače odlično vozi sve četiri discipline a u veleslalomu je upisala najviše pobjeda, nekad najdraža joj disciplina no u zadnje vrijeme više se posvećuje drugim disciplinama pa je ovu svoju nekad prvu malo zapustila, možda je baš danas njezin dan, a kako je nakon ove sezone odlučila uzeti pauzu jer želi roditi sigurno da će htjeti uzeti veliki kristalni globus (trenutno je vodeća) i iako je tek sami početak sezone mislim da može uzeti ovu utrku barem prvi lauf, teško ali moguće pa na marku,dvije probati
Pobjednica Tina Maze :D bravo Tina!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 12 dec 2014, 14:40

Bravo miky :clap: Ajmo sad Ligety :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 12 dec 2014, 14:42

:crazy:
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 12 dec 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 dec 2014, 14:47

jozinho je napisao/la:
Willy je napisao/la:slika
Sergio Rodriguez of Real Madrid will miss the Euroleague game against Dinamo Sassari.
The Spanish superstar will be out also in Liga Endesa against Bilbao due to groin strain.
Facundo Campazzo is back after missing time with a sprained ankle.
Tu se trpa na Sergio Llulla.. vise od 11,5

HuljevIvica
Kontakt:

Post Postao/la HuljevIvica » 12 dec 2014, 15:09

Ljiljani87 je napisao/la:Hoffenheim-Frakfurt X (3.20), 3.5 over (2.05), r. 2:2 (9.00), 1/x (12.00)
:urnebes:

Ovo je prijedlog dijeteta od 14 godina. :damn: Ode tema u klinac.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 12 dec 2014, 15:22

HuljevIvica je napisao/la:
Ljiljani87 je napisao/la:Hoffenheim-Frakfurt X (3.20), 3.5 over (2.05), r. 2:2 (9.00), 1/x (12.00)

Ovo je prijedlog dijete od 14 godina. :damn: Ode tema u klinac.

ok, neću ovo odigrati.Sad možeš mi ti čika HuljevIvica, dona, aldin ili ipak ado19211 predložit neki par da odigram?
1921 !
05.06.1998

HuljevIvica
Kontakt:

Post Postao/la HuljevIvica » 12 dec 2014, 15:23

Ljiljani87 je napisao/la:
HuljevIvica je napisao/la:

Ovo je prijedlog dijete od 14 godina. :damn: Ode tema u klinac.

ok, neću ovo odigrati.Sad možeš mi ti čika HuljevIvica, dona, aldin ili ipak ado19211 predložit neki par da odigram?
asharak tisu ba, dijete drago dosao iz skole i zagadujes temu glupostima. Pusti ove ozbiljnije ljude da predlazu, oni koji znaju, uhvati se buraz skole. ;)

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 12 dec 2014, 15:32

Logan D.(-13,5+)-DSas-ReaM 1,85 više
Sassariu se u zadnjem susretu u prvenstvu ozljedio Sanders i rotacija na vanjskim pozicijama je sužena što znači više minuta i šuteva za Logana ,jer Sanders je prosječno trošio oko 15 lopti za 27 minuta.Logan je u zadnje vrijeme podigao razinu svoje igre i u zadnja 2 susreta zabijao po 17 koševa i večeras jenostavno mora preko ove granice ako Sassari želi pružiti nekakav otpor s obzirom da se očekuje kiša koševa s obe strane.

Jankun. P.(-9,5+)-UniK-Žal 1,85 manje
Žalgiris stiže kompletan kod Uniksa s kojim se bori za 3.mjesto u grupi,dolaskom novog trenera Uniks je napokon počeo igrati u skaldu sa svojim mogućnostima i podigli su obranu na veći nivo.Primaju oko 70-tak poena u domaćim susretima što znači manje mogućnsti da Jankunas prebaci ovu granicu ,jer je on na domaćim susretima Žalgirisa zabija preko 12 koševa dok je s druge strane u gostima na 6,8 koševa s tim da je jedino kod Sassaria uspio zabiti više od 9 poena.

Dinamo Sassari-Real Madrid 1,20 2
Kao što sam već napisao Sassari je dodatno oslabljen,ali i bez toga njegove šanse su minimalne da uopće ozbiljnije zaprijete Realu koji se bori s Efesom za 1. mjesto u grupi.Mislio sam odigrati i hendikep na Real,ali kladionica ne dopušta kombiniranje s igračima iz tog susreta,pa sam se odlučio ipak za Logana i pobjedu Reala koji je po meni sigrniji od hendikepa.

Sretno nam.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 12 dec 2014, 15:39

18:00 Zadar - Split

Crveni karton - DA
Penal - DA

Ako ima gdje da se odigra, odigrajte.. Kvote su oko 3 sigurno. Oko 20:00 mi se mozete zahvalit :lol:

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 12 dec 2014, 16:18

Hrvatska - Nizozemska

Oprezno danas sa ovim parom, jer ni jednima ni drugima ne treba, tj. situacija će ostati ista i za Hrvatice(ispadaju) i Holanđanke(prenose 3 boda u drugi krug). Hrvatska je razočarala u prva dva susreta, ciljali su na visoko, čak polufinale, a nakon dva poraza ostale su čak i bez drugog kruga, kad se uzme u obzir da su domaćini, onda je ovo mislim veliko poniženje, jer su eto imale i domaćinstvo, tu je Penezić i još nekolike solidne igračice, ali ispostavilo se da nešto unutar tima ne štima. Čitao sam po hrvatskim portalima, ostavke pljušte na sve strane, selektor će nakon ove utakmice podnjeti ostavku, neke igračice su rekle da se opraštaju od reprezentacije, među njima je i ona najbolja, Penezić. Budućnost hrvatskog ženskog rukometa je mislim na niskim granama.

S druge strane, Holanđanke su dobile u prvom kolu Njemice i onda neriješile sa Šveđankama. Ova današnja utakmica za njih je bezznačajna, jer kojim slučajem i da dobiju večeras Hrvatice, opet bi u drugi krug prenijele samo 3 boda, jer kako znamo u drugi krug se ne prenose bodovi (ne)osvojeni protiv posljedneplasirane ekipe, u ovom slučaju Hrvatske. Mislim da će Holađanke danas odigrati neku revijalnu utakmicu, odmaraće se, igrat će sa 50% svojih mogućnosti, možda čak i sa drugim timom, jer mislima su već u drugom krugu i logično je da će se čuvati za to.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 12 dec 2014, 16:19

rukomet Srbija Slovačka (P.P.) x2 3.10, 2 4.20

Ovo je borba za treće mjesto u grupi i prolazak dalje. Srbija se obrukala protiv Francuske, u prvom poluvremenu dala samo 3 gola. Najbolja igračica Andrea Lekić je nedovoljno oporavljena nakon povrede. Slovačka je dosad više pokazala, jedno vrijeme vodile su protiv Francuskinja.

Ko isprati srećno nam. :)
Zadnja izmjena: Willy, dana/u 12 dec 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 12 dec 2014, 16:21

Hoffenheim - Eintracht F. 6+

Almeria - Real Madrid 6+

kv 30

dvije izgledne golijade, sad dali ce bas doc do 6? ali isplati se probat ovako povezano
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 12 dec 2014, 16:24

Zip je napisao/la:
jozinho je napisao/la:
Willy je napisao/la:slika
Sergio Rodriguez of Real Madrid will miss the Euroleague game against Dinamo Sassari.
The Spanish superstar will be out also in Liga Endesa against Bilbao due to groin strain.
Facundo Campazzo is back after missing time with a sprained ankle.
Tu se trpa na Sergio Llulla.. vise od 11,5
Koliko puta me Lull ljuljno...

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 12 dec 2014, 16:28

laxzg je napisao/la:Hoffenheim - Eintracht F. 6+

Almeria - Real Madrid 6+

kv 30

dvije izgledne golijade, sad dali ce bas doc do 6? ali isplati se probat ovako povezano
Almeria uvijek protiv ekipa iz vrha odigra dobro cak ih i pobjede, Reala nece sigurno, ali nece ovo Real zavrsiti kako smo navikli od njih sa nekih 5 golova.
Mislim da ce to biti neka pobjeda Reala od 0:2,1:3,0:3...

Ovo je samo moje mišljenje i ništa više.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 12 dec 2014, 16:38

pozdravljam.. javim se večeras glede sutrašnjeg snookera, ima dosta parova, a primjetio sam i neke lijepe kvote. do tada malo razbibrige:

Saudijska Arabija:

Al-Ittihad FC - Al Shabab 1/2 @34.00

Svak može odvojit marku dvije pa pokušat. Danas je već odigran jedan prijelaz, za sat vremena bi mogao i drugi. Gadno mi smrde. Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 12 dec 2014, 17:15

Moze li Lull over :?:
X

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 12 dec 2014, 17:25

dr.van nostrand je napisao/la:San Marino – Reggiana 2 1,90

najgori tim lige sa jednom pobjeodm docekuje vrlo dobru Reggianu.
San Marino bi bio ubjedlj. zadnji da nije bilo -8 bodova za Pro Piacenzu, 7 nizanih poraza, skoro pa sigurno ekipa su koja ispada u nizi rang... 1,90 je prava vrijednost za ovo, sve iznad 1,70 je dobra kvota a tek 1,90, sta reci???
Nije Reggiana uvjerljiva vani, ali su napokon uvezali nekoliko dobrih partija, dobili u gostima a sad im je protivnik najlosija ekipe lige... po ovom koefu bez mnogo razmisljanja...
Cesto te ispratim, i sa ovim sam mislio medjutim majmuni iz premiere su uklonili ovaj par, dok su svi ostali iz ove B gupe tu. :oops:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 12 dec 2014, 17:29

unavita je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:San Marino – Reggiana 2 1,90

najgori tim lige sa jednom pobjeodm docekuje vrlo dobru Reggianu.
San Marino bi bio ubjedlj. zadnji da nije bilo -8 bodova za Pro Piacenzu, 7 nizanih poraza, skoro pa sigurno ekipa su koja ispada u nizi rang... 1,90 je prava vrijednost za ovo, sve iznad 1,70 je dobra kvota a tek 1,90, sta reci???
Nije Reggiana uvjerljiva vani, ali su napokon uvezali nekoliko dobrih partija, dobili u gostima a sad im je protivnik najlosija ekipe lige... po ovom koefu bez mnogo razmisljanja...
Cesto te ispratim, i sa ovim sam mislio medjutim majmuni iz premiere su uklonili ovaj par, dok su svi ostali iz ove B gupe tu. :oops:
Ako mislis na Premier kladionicu kvota na 2 je 1,65 ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.