BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Mirza BASIC [1] - Jacob KAHOUN 6-2 6-2
Sutra igra protiv Martins Podzusa (Latvia, 640.)
Sutra igra protiv Martins Podzusa (Latvia, 640.)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je 8. alternativa za AO. Možda odustane 8 igrača pa uđe u MD. Tako blizu a tako daleko 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne vidim ko bi mogao odustati. Haas se vraća, jedino je Almagro sumnjiv. Kvale nam ne ginu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To se, po meni, moze citati i kao sesta alternativa jer ispred njega su Ward i jos jedan Francuz koji ce po onoj 'ja tebi ti meni' organizatora GS, vjerovatno dobiti WC jer ce se tesko dohvatiti MD drugacije. Ward hoce garant jer Englezi nikako da nadju igraca da ikoliko lici na tenisera pored Andy M.Unofficialpage je napisao/la:Damir je 8. alternativa za AO. Možda odustane 8 igrača pa uđe u MD. Tako blizu a tako daleko
Svejedno, nema nista od MD a i bolje da se zagrije kroz kvale pa makar dobaci do glavnih terena. Predvidjam mu trece kolo kvala ili izboren MD i poraz u prvom kolu. Naravno, volio bih da ne bude tako, ali nesto nemam povjerenja u njega kao prosle godine.
Ward neće, garant
Wimbledon nije uključen u politiku "ti meni, ja tebi"...ostala tri GSa jesu
Setkic izgubio 4-6, 4-6
Mirza gubi 2-4 prvi set.
Mirza gubi 2-4 prvi set.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Glup si Mirza, monogo si glup.
Dodjes do 5-3 nakon 1-3 i onda bez prbolema se raspadnes i izgubis 4 gema. Psiha nula
Dodjes do 5-3 nakon 1-3 i onda bez prbolema se raspadnes i izgubis 4 gema. Psiha nula
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Poraz Mirze 3-6 5-7.
Sramota
Sramota
Eto zavrsio je 5-7, poraz u drugom kolu, osvojio je citav poen. Fantasticno!
Idi odmaraj crko si.
Idi odmaraj crko si.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Kakva sramota, dragi Mirza, idi kuci, ne sramoti se. Cak mu je opaki Rus dao sadaku pa razgulio kuci na ovom turniru a on ne moze ni Poljaka preskociti.
najbolje što mu se moglo desiti ovdje, sad na trening

To sam zaboravio za Wimbledon, ali ako pogledas sta je britanska kruna Australcima, Ward je tu u prvom safu za WC jer i nije vise bas vreca za nabijanje, popravio se. De Schepper bi takodjer mogao dobiti.shminka je napisao/la:Ward neće, garant![]()
Ma jest, ali ima jos 4 WC i one se daju valjda igracima blizu Top 100, koji imaju sta ponuditi a ne iz Top 300, da brukaju i sebe i organizatora. Uzgred, ne vjerujem da ce Janko biti u stanju igrati, Almagro je blizu otkaza a uvijek jos neko od 'sitih' igraca otkaze da ne riskira pa ce se cut biti oko 105 mjesta, pretpostavljam. Damira ce fakat kostati MD samo jedna pobjeda s onih f...ing ch u oktobru.hamzaTM87 je napisao/la:Pouille je dobio francuski WC
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 13 dec 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa Kudla je već dobio američku, Pouille francusku, zatim jedan ide iz onog playoffa australijskih igrača, zatim Kokkinakis i Saville će sigurno pokupiti,a vjerovatno i Millman. Imaš onda i Duckwortha, a od ovih mlađih i Jordan Thompson. Bar Australci trenutno kome od mladih igrača imaju dati WC. I ako se ne varam jedan ide za pobjednika onog azijskog play offaBiki je napisao/la:Ma jest, ali ima jos 6 WC i one se daju valjda igracima blizu Top 100, koji imaju sta ponuditi a ne iz Top 300, da brukaju i sebe i organizatora. Uzgred, ne vjerujem da ce Janko biti u stanju igrati, Almagro je blizu otkaza a uvijek jos neko od 'sitih' igraca otkaze da ne riskira pa ce se cut biti oko 105 mjesta, pretpostavljam. Damira ce fakat kostati MD samo jedna pobjeda s onih f...ing ch u oktobru.hamzaTM87 je napisao/la:Pouille je dobio francuski WC
ZELJEZNICAR 1921!
Baska su 4 'ja tebi ti meni', govorim za cetiri druge WC a nece garant sve otici Australcima, ali nije bitno. Vaznije da se od sutra na tour vraca Jasmina Tinjic (Ankara, kvale , 50000 pa istanbul, 'desetka'). Idemo, Mimi!hamzaTM87 je napisao/la:Pa Kudla je već dobio američku, Pouille francusku, zatim jedan ide iz onog playoffa australijskih igrača, zatim Kokkinakis i Saville će sigurno pokupiti,a vjerovatno i Millman. Imaš onda i Duckwortha, a od ovih mlađih i Jordan Thompson. Bar Australci trenutno kome od mladih igrača imaju dati WC. I ako se ne varam jedan ide za pobjednika onog azijskog play offaBiki je napisao/la:Ma jest, ali ima jos 6 WC i one se daju valjda igracima blizu Top 100, koji imaju sta ponuditi a ne iz Top 300, da brukaju i sebe i organizatora. Uzgred, ne vjerujem da ce Janko biti u stanju igrati, Almagro je blizu otkaza a uvijek jos neko od 'sitih' igraca otkaze da ne riskira pa ce se cut biti oko 105 mjesta, pretpostavljam. Damira ce fakat kostati MD samo jedna pobjeda s onih f...ing ch u oktobru.hamzaTM87 je napisao/la:Pouille je dobio francuski WC
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 13 dec 2014, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
otkud ti 10 WCova
mladi australski igrači će dobiti ostale, čak i ako ne dobiju oni...dobit će neke velike nade svjetskog tenisa...Zverev, Kozlov ili neki drugi...kakav Ward crni
mladi australski igrači će dobiti ostale, čak i ako ne dobiju oni...dobit će neke velike nade svjetskog tenisa...Zverev, Kozlov ili neki drugi...kakav Ward crni
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidjećete kad Damir dobije. Aaaajmo biti pozitivni 
Izgleda da Mirza ostaje bez kvala za AO, trenutno je 271. na ranTing
listi. Morao je osvojiti, barem, jedan od ova tri futures turnira.
Po svemu sudeći ove ćemo godine imati na AO tri igrača u kvalama, Damir, Aldin i Tomo. Ja sam mišljnja da će jednu od WC dobiti i Omar, osvajač juniorkog USO. Među najvećim talentima kod njih ali ne zadugo, kad bi za nas zaigrao. Kad bi se savez potrudio da privoli ovog malog da za nas zaigra.
Izgleda da Mirza ostaje bez kvala za AO, trenutno je 271. na ranTing
Po svemu sudeći ove ćemo godine imati na AO tri igrača u kvalama, Damir, Aldin i Tomo. Ja sam mišljnja da će jednu od WC dobiti i Omar, osvajač juniorkog USO. Među najvećim talentima kod njih ali ne zadugo, kad bi za nas zaigrao. Kad bi se savez potrudio da privoli ovog malog da za nas zaigra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tako je ranTing.Unofficialpage je napisao/la:Vidjećete kad Damir dobije. Aaaajmo biti pozitivni
Izgleda da Mirza ostaje bez kvala za AO, trenutno je 271. na ranTinglisti. Morao je osvojiti, barem, jedan od ova tri futures turnira.
Bolje i da ne ide u Australiju, nego prvi mjesec odvoji za trening, ionako nista ne moze napraviti na sporom betonu.
U Februaru ima i par dvoranskih Ch i indoor ATP turnira.
U Februaru ima i par dvoranskih Ch i indoor ATP turnira.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.