FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Viršle" su bile jedna od prekretnica u upravljanju FKS, tada se vidjelo ko je za ovo danasnje sarajevo a ko podmeće nogu u njegovom radu. Istina, to nije bilo na obraz imidžu FKS, ali su i igrači tada pretjerivali u svojim izjavama jer nije baš da je takva situacija bila. Da, bilo je loše, kasnile su plate, ali su ga ukakili da valja.
Poslije toga, pocele su da se desavaju neke pozitivnije svari u FKS, da se ide jednim novim putem.
Meni je iskreno drago sto smo klub u kojem se NISTA , ali NISTA, ne gura pod tepih i sto se sve zna i o svemu govori, sto znamo reci u lice sto ne moze da se radi u nasem klubu a sta moze. I zbog toga i jesmu tu gdje jesmo jer niko nije iznad kluba i sto je svima u klubu u interesu rezultat i rast FKS a ne privatni i lični interes.
Poslije toga, pocele su da se desavaju neke pozitivnije svari u FKS, da se ide jednim novim putem.
Meni je iskreno drago sto smo klub u kojem se NISTA , ali NISTA, ne gura pod tepih i sto se sve zna i o svemu govori, sto znamo reci u lice sto ne moze da se radi u nasem klubu a sta moze. I zbog toga i jesmu tu gdje jesmo jer niko nije iznad kluba i sto je svima u klubu u interesu rezultat i rast FKS a ne privatni i lični interes.
Ja bio volio gledati Sarajevo 6 utakmica u Evropi, jer titula ii to dupla nece doci u pitanje. Imamo strasan tim i sa Kodrom smo jos jaci za klasu od svih klubova. Zato dovoditi igrace koji mogu odigrati taj play-off na nivou i napokon nekog izbacit.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kako pod navodnike stavi te ''Viršle'', ko da je to kodno ime neke afere ili velike prekretnice. Nešto kao Bostonska čajanka, Arapsko proljeće, Jogurt revolucija, Watergate ili tako nešto.
Nije valjda da si ostao bez argumenata, pa pises gluposti!Caeruleus je napisao/la:Kako pod navodnike stavi te ''Viršle'', ko da je to kodno ime neke afere ili velike prekretnice. Nešto kao Bostonska čajanka, Arapsko proljeće, Jogurt revolucija, Watergate ili tako nešto.
- Evolution87
- Kontakt:

jos ima nade
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da nije bilo virsli, da se guralo pod tepih, da se neki nisu bunili otvoreno, transparentno, sada ovo ne bi imali. Mozemo zahvaliti organizatorima na tadašnjoj press konferenciji, mediijima koji su jedva cekali da napisu i objave sve moguce u to vrijeme, a sada sute i prave se kao da se nista ne desava jer su u raznim talovima (misleci na ostale klubove i saveze).
Zadnja izmjena: skile, dana/u 12 dec 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
- bordoakapitar
Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve si objasnio, skidam ti kapu !skile je napisao/la:Da nije bilo virsli, da se guralo pod tepih, da se neki nisu bunili otvoreno, transparentno, da se nije guralo pod tepih kao kod nekih, sada ovo ne bi imali. Mozemo zahvaliti organizatorima na tadašnjoj press konferenciji, mediijima koji su jedva cekali da napisu i objave sve moguce u to vrijeme, a sada sute i prave se kao da se nista ne desava jer su u raznim talovima (misleci na ostale klubove i saveze).
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!
Moj grad, moj klub!
Šta ti imaš protiv Širokog Brijega kralju? Krajnje sam iskreno pitao u čemu je fora oko tih viršli pošto vidim često ispod komentara na klix-u se spominju viršle od strane navijača Željezničara. Evo sada sam dobio obrazloženje oko te vrlo tužne pričebordoakapitar je napisao/la:Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
-
fcsforever
- Kontakt:
Dobio si objasnjenje , a shvati kako hoces (hebe nam se)...sad razguli jer nisi interesantan.
-
fcsforever
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:
jos ima nade
Mislim da su Said i Stevanovic u ovoj prici najrealnije opcije. Nisam ni Misketa prekrizio ali ne treba uopste o tome pricati. I sa ovom 2-com , ...sa Stojcevom , Bilbijom i Velkoskim...imamo BETON EKIPU. Naravno , prioritet je golman koji bi se trebao rijesiti za 10 dana maximalno
- bordoakapitar
Nemam nista protiv Listice, ali imam protiv jednoumlja. Tvoj prvi post se cinio normalnim, ali vec u sljedecem si pokazao pravo lice i nemoj iskoristavati korektnost nekih ljudi koji su ti fino pokusali objasniti...Caeruleus je napisao/la:Šta ti imaš protiv Širokog Brijega kralju? Krajnje sam iskreno pitao u čemu je fora oko tih viršli pošto vidim često ispod komentara na klix-u se spominju viršle od strane navijača Željezničara. Evo sada sam dobio obrazloženje oko te vrlo tužne pričebordoakapitar je napisao/la:Tako podlo i hinjski si se uvukao ovdje i onda u punim kapacitetom pokazao koliko si pokvaren i bezobrazan! Kao da si iz Listice a ne iz Mostara i uopste ti ne vjerujem... Znam da tesko podnosis ovo sto se desava u sarajevu pa te donekle i razumijem, ali skupljaj snagu jer PRAVO TEK DOLAZI!!!Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Ne daj Boze vise da dozivimo ono sto nam se u proslosti desavalo, da nam najbolje igrace uzimaju za sicu klubovi iz bivse Juge.Samo kad se sjetim Saida i prelaska u Dinamo.Sad se za pojacanja utrkujemo sa ekipama iz LŠ.
Sto se tice sadasnjeg igrackog kadra mislim da imamo strasnu ekipu za ovu ligu.Ja bi volio da se jos pojacamo golmanom i stoperom,i to bi bilo to.Mislim da nam bekovi nisu nesto specijalno ali mogu proci u ovoj ligi.
Sto se tice sadasnjeg igrackog kadra mislim da imamo strasnu ekipu za ovu ligu.Ja bi volio da se jos pojacamo golmanom i stoperom,i to bi bilo to.Mislim da nam bekovi nisu nesto specijalno ali mogu proci u ovoj ligi.
Sredinom januara ocekujte bordo week. Ide klub jace i ludje, prije je bio bordo day a sad je bordo week, druzenje sa igracima i jos puno toga. 
1946
je li se to misli naa Sarajevo Holiday Market, ili ce biti u klubu nesto pravljeno... mozes li otprilike pojasniti kako bi trebalo da izgleda ???Head je napisao/la:Sredinom januara ocekujte bordo week. Ide klub jace i ludje, prije je bio bordo day a sad je bordo week, druzenje sa igracima i jos puno toga.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BP 1946, UNFKS i FKS zajedno organizuju bordo week. Uskoro će se znati više. 
Afera virsla je najveca bruka kluba od njegovog postojanja, i dobro izrezirana farsa od strane legende Fazlagica, zeta Varesanovica, potpomognuti sa Baljkom, Meradnovicem, Alihodzicem. A kod igraca je lobirao Alen Avdic da se izadje u javnost sa onim bljuvotinama. Sve je dobro bilo izrezirano da se BP zauvijek otjeraju od kluba, jer vec tada su Baljak i kompanija znali da im se sprema vjecna noga iz kluba, i afera virsla je trebala biti njihov as iz rukava. Medjutim hvala Bogu istrajali smo u toj borbi i danas imamo ovo sto imamo.
Trebamo se pocesto sjetiti virsle cisto da nam se opet ne bi desilo nesto slicno.
Ne treba nikad biti slijepi sljedbeik bilo koga, i uvijek treba kritikovati i traziti obrazlozenja i da nam se polazu rauni.
Head de podjeli sa nama te info koje imas, a ako je bas nesto tajno moze i na p.m.
Trebamo se pocesto sjetiti virsle cisto da nam se opet ne bi desilo nesto slicno.
Ne treba nikad biti slijepi sljedbeik bilo koga, i uvijek treba kritikovati i traziti obrazlozenja i da nam se polazu rauni.
Head de podjeli sa nama te info koje imas, a ako je bas nesto tajno moze i na p.m.
- molotovljev
-
fcsforever
- Kontakt:
Dzanelemi je napisao/la:Afera virsla je najveca bruka kluba od njegovog postojanja, i dobro izrezirana farsa od strane legende Fazlagica, zeta Varesanovica, potpomognuti sa Baljkom, Meradnovicem, Alihodzicem. A kod igraca je lobirao Alen Avdic da se izadje u javnost sa onim bljuvotinama. Sve je dobro bilo izrezirano da se BP zauvijek otjeraju od kluba, jer vec tada su Baljak i kompanija znali da im se sprema vjecna noga iz kluba, i afera virsla je trebala biti njihov as iz rukava. Medjutim hvala Bogu istrajali smo u toj borbi i danas imamo ovo sto imamo.
Dzanelmi @aferim za ovaj post , ja sam u BP od prvih dana...znam kako smo ih preglasavali na skupstini i koje smo imali probleme sa njima. A ova imena koja spominjes...ma , sve tacno milion %.......eto jbg mi odosmo (u odnosu na druge klubove u ovoj ligi) 6 miliona svjetlosnih godina , naprijed a imamo par zainteresovanih prvoligasa koji bi da se posavjetuju sa nama i da krenu ili bar pokusaju...istim stopama. Nekima cemo i pomoci a nekima necemo ,neka se snalaze kako znaju i umiju...ne zasluzuju pomoc
-
lafomamone
- Kontakt:
Da, paradoxalno, ali Baljak i kompanija su u stvari bili na mnoge nacine progresivni za nas klub i dobrim dijelom, ''zahvaljujuci'' upravo njima, mi trenutno zivimo san koji su godinama sanjale generacije, san koji mnogi ne smiju niti da sanjaju
Trenutno korisnika/ca: SamoIzrekno i 7 gostiju.