Elem..Želji želim da dovede Đelmića ako bi im mnogo značio i još ponekoga dobrog..širokom šimunića..nek se svi pokriju koliko su dugi i malo preko..i nek se liga smanji..što prije..
Mi smo na pravom putu..Bog dao zravlja.
MOSA RAJVOSA!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Poznat je plan priprema fudbalera Sarajeva za proljetni dio sezone u kojem će Bordo tim jurišati na duplu krunu.
Skoro sve je isplanirano - poznati su termini putovanja, a preostalo je još da se dogovore prijateljske utakmice - ukupno sedam koliko bi igrači osvajača Kupa BiH trebali odigrati.
Prvi dio priprema, Sarajevo će odraditi u Čitluku. Prozivka će biti održana na stadionu Koševo sredinom januara, a ekspedicija će put Hercegovine krenuti 21. ili 22. januara ovisno o vremenskim prilikama u glavnome gradu.
Nakon sedmodnevnih bazičnih priprema u Čitluku, slijedi povratak u Sarajevo i putovanje za Antalyiju, na glavi dio priprema za nastavak sezone. U Turskoj bi se trebali zadržati dvije sedmice.
Slijedi povratak u Sarajevo i završni dio priprema u Čitluku gdje će biti odigrana i generalna proba pred duel sa Zvijezdom, prvo proljetno iskušenje Bordo tima.
Recimo još i to da još uvijek nisu poznata imena protivnika u pripremama. Vodstvo kluba uskoro će krenuti ''u pregovore'', a očekuje se da će to biti neki do vrhunskih evropskih timova koji će se u Turskoj pripremati u isto vrijeme kada i Bordo tim.

Brz oporavak ti zelim. Da nam budes ziv i zdrav.sekac je napisao/la:Da vas pozdravim sve
Drage prijatelje
Trenutno sam u bolnici nadam se brzom izlasku. Pozdrav od mene vas Sekac!
hilmo je napisao/la:Samir Radovac:
”Nadam se da ću produžiti ugovor. Imam ambicije da osvojim titulu sa Sarajevom, a sada imamo jednu prednost u odnosu na rivale. Dolaze nam svi protivnici koju su u vrhu na Koševo i mislim da imamo nade da osvojimo titulu.”
Nadamo se i mi Samire, ne znam šta se toliko odugovlači.
Ah vidi vidi ko je posjetio Bordo kućicu![]()
![]()
![]()
potpisujem od A do Ž!cobefks je napisao/la:Sto mene ovo nervira... cuj nadam se? Pa sta cekas covjece? Sarajevo ti dalo sve, sa 18 godina imas 50 nastupa u prvom timu, igras evropu redovno i opet se nadas nesto??? Samo se ti nadaj, neka ti HT scout odlucuje o karijeri.
Treba da kazes kao iz topa, Sarajevo me je stvorilo, naravno da cu produziti.
Ne znam stvarno sta je eto problem, pa se on nada...? Vjerujem 100% da mu je klub ponudio jako dobre uslove.
joker90 je napisao/la:potpisujem od A do Ž!cobefks je napisao/la:Sto mene ovo nervira... cuj nadam se? Pa sta cekas covjece? Sarajevo ti dalo sve, sa 18 godina imas 50 nastupa u prvom timu, igras evropu redovno i opet se nadas nesto??? Samo se ti nadaj, neka ti HT scout odlucuje o karijeri.
Treba da kazes kao iz topa, Sarajevo me je stvorilo, naravno da cu produziti.
Ne znam stvarno sta je eto problem, pa se on nada...? Vjerujem 100% da mu je klub ponudio jako dobre uslove.![]()
Dobar potez svaka cast. Stvara se pravo mocan klub. Mada Partizan nije igracki ni sada nesto puno jaci od Sarajeva. Samo su poznatije ime i bolje kotiraju. Zvezda ne vidim da jaca od Sarajeva isto igracki ako jesu to je nesto malo. On imaju nesto skuplje igrace samo to ja zato jer su imali bolje rezultate u zadnjih pet godina. Za dvije, tri godine tim Sarajeva nece biti nesto jeftiniji od njihovog.Head je napisao/la:Sedmog februara igramo sa Partizanom u Antaliji.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], Napapijri, nedimmmm1337 i 26 gostiju.