Doktorski nema štaWilly je napisao/la:21:23Willy je napisao/la:rukomet Srbija Slovačka (P.P.) x2 3.10, 2 4.20
Ovo je borba za treće mjesto u grupi i prolazak dalje. Srbija se obrukala protiv Francuske, u prvom poluvremenu dala samo 3 gola. Najbolja igračica Andrea Lekić je nedovoljno oporavljena nakon povrede. Slovačka je dosad više pokazala, jedno vrijeme vodile su protiv Francuskinja.
Ko isprati srećno nam.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Pricaj ti sta hoces... Ispa ovo zanimljivoHuljevIvica je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:Hoffenheim-Frakfurt X (3.20), 3.5 over (2.05), r. 2:2 (9.00), 1/x (12.00)![]()
Ovo je prijedlog dijeteta od 14 godina.Ode tema u klinac.
10 min do kraja a stoji sve kako treba, hladno Ljiljan
X
@huljevivica ado1921 aldin i kako već ne .. svakom loncu poklopac 
Slovacka rutinski, dubljevic 16 i valencia je pokrila hendikep od 6,5, hvala imshakalll je napisao/la:Slazem se, ja sam odigrao kontra hendikep od 3,5 kvota je vec pala na 1,65, uz to sam jos dodao dubljevica preko 13,5 i kontra hendikpep na valenciu, veceras im je biti ili ne biti a kvalitetom su sigurno bolji.Willy je napisao/la:rukomet Srbija Slovačka (P.P.) x2 3.10, 2 4.20
Ovo je borba za treće mjesto u grupi i prolazak dalje. Srbija se obrukala protiv Francuske, u prvom poluvremenu dala samo 3 gola. Najbolja igračica Andrea Lekić je nedovoljno oporavljena nakon povrede. Slovačka je dosad više pokazala, jedno vrijeme vodile su protiv Francuskinja.
Ko isprati srećno nam.
1946
-
HuljevIvica
- Kontakt:
Ma djecija prognoza, smijesno. Cirkus od teme samo prave. Ali petak danas nema sutra skole, pa moramo citati gluposti.Zamora je napisao/la:Pricaj ti sta hoces... Ispa ovo zanimljivoHuljevIvica je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:Hoffenheim-Frakfurt X (3.20), 3.5 over (2.05), r. 2:2 (9.00), 1/x (12.00)![]()
kako god...
Ima li NBA analiticara? Mogu li Gasol i Noah da zaustave Aldrige-a?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Veceras Big Al under 20p.blueskull je napisao/la:blueskull je napisao/la:Decaci veceras trpamo na Westbrook-a preko 25p.
Sretno!!!!![]()
Sinoc lagano![]()
a za veceras Lyon - Caen konacan ishod 1
Sigurica dana!!
Sretno![]()
Sretno!!
"Believe me Maria I like it loud"
Noah ne igra večeras. Čuvat če ga Gibson, koji je također dobar odbrambeni igrač, mada ako Aldrigea krene, mogao bi u over vrlo lako.
Imaš boljih opcija, što se tiče NBA igrača.
Imaš boljih opcija, što se tiče NBA igrača.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ovo je prijedlog dijeteta od 14 godina.
Pricaj ti sta hoces... Ispa ovo zanimljivo
Ma djecija prognoza, smijesno. Cirkus od teme samo prave. Ali petak danas nema sutra skole, pa moramo citati gluposti.[/quote]
Huljev,vjerovatno ti ja mogu biti otac(to ti kazem da nikog ne podcjenjujes) ,a tom djecaku kako ti kazes je falilo 3 minute da mu prodje prognoza.Ja licno pogledam sve prognoze i odigram svaku dvadesetu.Na svakom forumu koji pratim uvijek se pojavi neki mudrac.Niko te ne tjera da igras bilo koji par,jer svako ima pravo da igra i postavi sta hoce.pozdrav
- harisbokii
- Kontakt:

Sta raditi ?
Z1 @2.50
0-1 @4.30
Ostavi kako jesteharisbokii je napisao/la:
Sta raditi ?
Z1 @2.50
0-1 @4.30
X
-
HuljevIvica
- Kontakt:
Pricaj ti sta hoces... Ispa ovo zanimljivomiki1212 je napisao/la:![]()
Ma djecija prognoza, smijesno. Cirkus od teme samo prave. Ali petak danas nema sutra skole, pa moramo citati gluposti.[/quote]
Huljev,vjerovatno ti ja mogu biti otac(to ti kazem da nikog ne podcjenjujes) ,a tom djecaku kako ti kazes je falilo 3 minute da mu prodje prognoza.Ja licno pogledam sve prognoze i odigram svaku dvadesetu.Na svakom forumu koji pratim uvijek se pojavi neki mudrac.Niko te ne tjera da igras bilo koji par,jer svako ima pravo da igra i postavi sta hoce.pozdrav
Ma kakav ti. Ne citiraj vise ne kvari ljudima temu, rekao sam svoje i razguli.
Huljev,izvini vidim da si najpametniji,tako da ti vise necu nista reci. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocel favoriti uspjeti izgurati pobjede veceras?Toronto - Indiana 1
Memphis - Charlotte 1
Minnesota - Oklahoma 2
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- zlatnakoka
- Kontakt:

Dugo cu zaliti za ovim.. Moerman u zadnjoj odluci prec i na 10 ostane a sassari sve ok do cetvrte cetvrtine i onda ih ovi siluju
SPY je napisao/la:
![]()
Rutinski!SPY je napisao/la:SPY je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
almeria je zadnjih par kola igrala dosta otvoreno, na puno golova, pa sam moro probat. steta, malo je falilo. Casillas obrani penal, a kod svaba 26 udaraca na golharisbokii je napisao/la:Almeria uvijek protiv ekipa iz vrha odigra dobro cak ih i pobjede, Reala nece sigurno, ali nece ovo Real zavrsiti kako smo navikli od njih sa nekih 5 golova.laxzg je napisao/la:Hoffenheim - Eintracht F. 6+
Almeria - Real Madrid 6+
kv 30
dvije izgledne golijade, sad dali ce bas doc do 6? ali isplati se probat ovako povezano
Mislim da ce to biti neka pobjeda Reala od 0:2,1:3,0:3...
Ovo je samo moje mišljenje i ništa više.
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Ja sam dansa odigrao Lowry over 24,5( sada vidim da je svugdje po 22,5)
Davis over 25,5
Bosh over 21,5
Jeferson Under 20,5
Davis over 25,5
Bosh over 21,5
Jeferson Under 20,5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.