Isto mi je tako, trgnulo me u onom momentu da je Bico, a stvarno je gadno izgledalo. Steta i za Süle-a, stvarno je dobar igrac, ne gine mu pauza od 6 mjeseci ili cak i vise.soccerfan je napisao/la:Suti kako me je presjeklo. Nisam vidio faul kad je bio samo vidim fraer sa slicnom frizurom i bradom ko Bico lezi i izgleda ozbiljna povreda. Ja konto Ermin. Tacno me stomak odma zabolio.Goalgetter je napisao/la:Velika steta za Süle-a, izgleda da se radi o teskoj povredi koljena. Mislim da mu prijeti jako duga pauza. Bicakcic odsad lider odbrane Hoffenheima.![]()
Bgm zao mi momka. Izgleda da su ligamenti otisli
![]()
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
I meni ga je zao. Gadno je ono pravo izgledalo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Seferović pogađa za 2:2
Ajax ?
Ajax ?

Kakav je Ermin?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobar bio. Mozda kod drugog gola je mogao malo bolje reagovati, ali solidna partija.FaraonTM je napisao/la:Kakav je Ermin?

Hajde dobro je, samo nek' ostane u formi zbog repke da ne gledam više onog Šunjićasoccerfan je napisao/la:Dobar bio. Mozda kod drugog gola je mogao malo bolje reagovati, ali solidna partija.FaraonTM je napisao/la:Kakav je Ermin?![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Danas im se drugi stoper najvjerovatnije halalio sa ligamentima, tako da ce Ermin morati preuzeti odgovornost i bice minuta za njega. Bolno je pravo izgledalo. Zato su i primili 2 gola jer se odbrana fakticki na terenu uigravala. Elem pobjedili su sto je najvaznije. Nadam se da ce se Süle brzo oporaviti, ali Boga mi nimalo nije lijepo izgledalo.FaraonTM je napisao/la:Hajde dobro je, samo nek' ostane u formi zbog repke da ne gledam više onog Šunjićasoccerfan je napisao/la:Dobar bio. Mozda kod drugog gola je mogao malo bolje reagovati, ali solidna partija.FaraonTM je napisao/la:Kakav je Ermin?![]()
Znam jarane ovo mu je vec 6 gol ove sezone a debitantska mu je sezona. Mislim da je sve i jednu igrao od pocetka u prvih 11Sheyi je napisao/la:Seferović pogađa za 2:2
Ajax ?

Vidio sam to, jer sam gledao samo prvih 15-ak minuta...soccerfan je napisao/la:
Danas im se drugi stoper najvjerovatnije halalio sa ligamentima, tako da ce Ermin morati preuzeti odgovornost i bice minuta za njega. Bolno je pravo izgledalo. Zato su i primili 2 gola jer se odbrana fakticki na terenu uigravala. Elem pobjedili su sto je najvaznije. Nadam se da ce se Süle brzo oporaviti, ali Boga mi nimalo nije lijepo izgledalo.
Loše baš

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ermin bi bio starter i da se ovaj nije povrijedio to je samo par neznalica ovdje tvrdilo poslje dvije neodigrane utakmice drugacije. I od te dvije jednu nije igrao zbog povrede.soccerfan je napisao/la: Danas im se drugi stoper najvjerovatnije halalio sa ligamentima, tako da ce Ermin morati preuzeti odgovornost i bice minuta za njega.
Bitno je da Bico igra, od Mujdze izgleda nema nista, Bicakcic je mozda i najbolje rjesenje na desnom beku
U pravu si. Ovdje se razapinje za svaku greskicu ko da nijedan stoper nikad gresku ne napravi.Ajax je napisao/la:Ermin bi bio starter i da se ovaj nije povrijedio to je samo par neznalica ovdje tvrdilo poslje dvije neodigrane utakmice drugacije. I od te dvije jednu nije igrao zbog povrede.soccerfan je napisao/la: Danas im se drugi stoper najvjerovatnije halalio sa ligamentima, tako da ce Ermin morati preuzeti odgovornost i bice minuta za njega.
Neka Ermin igra sa njim ZUkanovicem i SPahicem imali bi stabilnu odbranu koja igra redovno u klubovima sto je vrlo vazno jos kada bi se vratio KOlasinac
Uvredio si Avdiu.mirzatele je napisao/la:Bitno je da Bico igra, od Mujdze izgleda nema nista, Bicakcic je mozda i najbolje rjesenje na desnom beku
Pravda za Avdiu!
Allegri je gospodin!
Mujdža neće zakazat' u repki, on mi je najmanja briga, samo nek' je zdrav 

Pa u tom i jeste problem,sto nakon Malomude nikako da bude zdrav.Chinaglia je napisao/la:Mujdža neće zakazat' u repki, on mi je najmanja briga, samo nek' je zdrav
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bičo ko beton,do sad bez greške 

najjaci u timu Hoffa zasad
bez obzira na golove Salihovića
Bičakčić bez greške odigrao prvo poluvrijeme i vrlo kvalitetno

Beton. Gdje su sad kruticari. Mozda se nadaju kiksu Bice pa cekajulet3 je napisao/la:najjaci u timu Hoffa zasadbez obzira na golove Salihovića

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.