Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
konkretno, od njih trojice, na kojeg ti najviše miriše, tebi, ne portalima? 

Osim ili Meša, najviše me vuče na njih dvojicu ali eto vidjet ćemo 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni sve od otkaza Susicu mirise na Hadzibegica. Jedan momciluk kojem vjerujem i koji je dosta puta bio u pravu je isto tako najavio. Nije sad Hadzija katastrofa, ali nekako najdosadniji izbor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo nam dode ko biranje najmanje od tri zla.Elegant je napisao/la:Hadzibegic, Bazdarevic i Osim ... neko od ova tri.
Jedan portal je napisao da je to Bazdarevic, pa cemo vidjeti.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
haman cemo mi dobiti safeta poslije safeta.... ovi ublehasi u savezu se ne razlikuju od usketa, sulje, ilje i mije... samo su ovi malo obrazovaniji i elokventniji... sve ostalo je isto... lista kandidata je skandalozna... nijednog od ovih delegata nijedan klub osim ovih kvazi klubova u premijerligi i hnl-u ne bi za trenera...pa oni i ne pamte kad su imali zadnju ponudu da preuzmu neki klub... a ozbiljan klub nisu nikad ni trenirali... rajevca i pored uspjeha s ghanom niko ozbiljan ne zeli, osim katara, bahreina, a mozda i kuvajta... to dovoljno govori o kvalitetu i reputaciji... otprilike kao kad bi neko tvrdio da je pape dobar trener, jer je odveo BiH na SP.... osim mladji je nakon silnih uspjeha zavrsio u kancelariji glumeci menadzera kluba... najtrofejniji bh trener nema bolju ponudu od mjesta menadzera u maticnom klubu... baka sliskovic je trener za osrednji klub premijer lige, za vise sigurno ne... cuj trenir'o tiranu... hao jes nou... mehmed bazdarevic i faruk hadzibegic su treneri koji nikad nisu imali ponudu nekog ozbiljnijeg kluba, pa cak ni kad su imali kakve takve uspjehe... trenirali su davljenike ili klubove u kojima su ostavili trag kao igraci, pa su iz tog razloga zasjeli na klupu... avanture po bliskom istoku se ne racunaju... safet susic ima respektabilniju trenersku karijeru od njih dvojice, a znamo dobro kakav je safet trener... igor stimac je trener za osrednji klub u hnl-u.. zamalo da ne ukopa susjede, a sad mu treba dati priliku da ukopa nas... sergej barbarez nije trener... vise puta se nudio klubovima po njemackoj, a angazmana ni na vidiku... cak ga niko nikad nije spomenuo kao kandidata, pa makar i u trecoj njemackoj ligi... on je bivsi igrac s trenerskom diplomom iz jablanice, a te diplome dijele mesetari koje svi kritikujemo vec 15, 16 godina...
nama treba strucan trener, a ne neko ko ce dizat atmosferu... atmosfera nama nikad nije bila problem, vec trenersko umijece selektora... ali kako ce nesposoban insan prepoznat' i izabrat' sposobnog... on bira slicnog sebi, tako da ovakav uzi izbor uopste ne iznenadjuje imajuci u vidu strucnost i reputaciju likova u savezu...
plasman na EURO mozemo zaboraviti s bilo kojim od ovih delegata, a SP u rusiji cemo da gledamo na malim ekranima, a neko i na velikim...
nama treba strucan trener, a ne neko ko ce dizat atmosferu... atmosfera nama nikad nije bila problem, vec trenersko umijece selektora... ali kako ce nesposoban insan prepoznat' i izabrat' sposobnog... on bira slicnog sebi, tako da ovakav uzi izbor uopste ne iznenadjuje imajuci u vidu strucnost i reputaciju likova u savezu...
plasman na EURO mozemo zaboraviti s bilo kojim od ovih delegata, a SP u rusiji cemo da gledamo na malim ekranima, a neko i na velikim...

- Goalgetter
- Kontakt:
Baku za selektora mlade repke. 

-
- Kontakt:
hadzibegic
I ko god bude, nadam se da ce samo dobit ugovor do kraja ovih kvalifikacija. Nista dalje od toga. Ako se dokaze, moze se pricat o produzenju. Jer ni jedan od ovih imena ne zasluzuje neko ekstra povjerenje. Svaki se mora dokazat.
@Goalgetter: Dobar prijedlog.
@Goalgetter: Dobar prijedlog.

Sergej ili Osim. Niko treći me ne zanima, ali to ne znači da ga neću podržavati. Izuzmemo li Rajevca i Štimca...
Neka se Baka izjasni kao Srbin. Danas mu dadose ime Bakir, moze onda i Branislav.Head je napisao/la:Selektor U21 ce biti srbin.

- plavipatriota
- Kontakt:
volio bih baš da ima neka anketica da vidimo šta forumaši misle KO ĆE BITI IZABRAN, a ne koga oni podržavaju, jer evo onaj kojeg ja podržavam, ne mislim da će izabran biti..
Borče.Cartman je napisao/la:Neka se Baka izjasni kao Srbin. Danas mu dadose ime Bakir, moze onda i Branislav.Head je napisao/la:Selektor U21 ce biti srbin.

1946
Emir Hadžihafizbegović: "Ja mislim da je Ivica Osim Skypeom vodio ekipu mi bi bili u četvrtfinalu!"

Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D
Samo da nam selektor opet ne bude komentator Tulic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa imas naketu gore na vrhu zar nisi glasao do sad, to ti je isto.plavipatriota je napisao/la:volio bih baš da ima neka anketica da vidimo šta forumaši misle KO ĆE BITI IZABRAN, a ne koga oni podržavaju, jer evo onaj kojeg ja podržavam, ne mislim da će izabran biti..
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 12 dec 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Head je napisao/la:Borče.Cartman je napisao/la:Neka se Baka izjasni kao Srbin. Danas mu dadose ime Bakir, moze onda i Branislav.Head je napisao/la:Selektor U21 ce biti srbin.

Dokazano fudbalsko ime.

Nego jesu ovi Hrvati digli ruke od svega i priznali poraz? Niti predlazu selektore, niti se nesto svadjaju. Kleknuli.

Ma hrvati dominiraju u ovim mladjim selekcijama, ove bosanske hrvate usmjeravaju susjedima, tipicno.
1946
Imaju li Sejdic-Finci svog kandidata? 

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- DonCorleone
- Kontakt:
Meč između ekipa Lille OSC i Wolfsburga u okviru grupe H posmatrao je i bivši trener “Vukova” Felix Magath, prenosi novinska agencija Patria.
Mediji nisu propustili priliku da se osvrnu na njegovu kandidaturu za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Sve prisutne novinare je zanimalo zašto Magath nije preuzeo vodstvo reprezentacije Bosne i Hercegovine na šta je on poručio kako nije osoba koja radi stvari na pola.
- Bosna i Hercegovina ima dobre igrače, jedne od boljih u Evropi - istakao je Felix i dodao kako bi trebali da se kvalifikuju na svaku veliku fudbalsku smotru.
- Ja sam želio da vodim te igrače po prvenstvima i možda od njih napravim prvake - uz osmijeh je poručio nekadašnji trener “Vukova”.
Na kraju dodaje kako su čelnici Fudbalskog savez Bosne i Hercegovine zadovoljni borbom za drugo mjesto, a to nije to, prenosi Patria, piše „nogolopta.com“.
Interesantno, cuj zadovoljni borbom za drugo mjesto. To je upravo ono sto je Sajo od prvog dana ponavljao, famozno drugo mjesto. Ovaj hoce da bude prvi, a oni mu ne daju
.
Mediji nisu propustili priliku da se osvrnu na njegovu kandidaturu za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Sve prisutne novinare je zanimalo zašto Magath nije preuzeo vodstvo reprezentacije Bosne i Hercegovine na šta je on poručio kako nije osoba koja radi stvari na pola.
- Bosna i Hercegovina ima dobre igrače, jedne od boljih u Evropi - istakao je Felix i dodao kako bi trebali da se kvalifikuju na svaku veliku fudbalsku smotru.
- Ja sam želio da vodim te igrače po prvenstvima i možda od njih napravim prvake - uz osmijeh je poručio nekadašnji trener “Vukova”.
Na kraju dodaje kako su čelnici Fudbalskog savez Bosne i Hercegovine zadovoljni borbom za drugo mjesto, a to nije to, prenosi Patria, piše „nogolopta.com“.
Interesantno, cuj zadovoljni borbom za drugo mjesto. To je upravo ono sto je Sajo od prvog dana ponavljao, famozno drugo mjesto. Ovaj hoce da bude prvi, a oni mu ne daju

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.