Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
Eh baš me zločesti genije ranije o tome pitao oko trejda Batuma, i ja pitao buraza , pošto se on više bavi blazers news . Kaže mi da nema ništa oko toga ,jedino što viktor hoće out . Al ko zna opet , mada ja Batuma ne bih dirao
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
kao da mi dajes vidala za strootmana. par godina stariji, bolja statistika i vjerovatno golem ofanzivni upgrade u odnosu na mog igraca, ali srce kaze NEIlCapitano je napisao/la:Paše li vam Batum za Greena?

ma dobro, claver koliko ne igra i nece se primjetiti taj njegov odlazak ali batum ako ode bojim se da bi se dosta narusila i atmosfera u ekipi, kao i balans na parketu jer nikola je stvarno poseban igrac. drago mi je da od toga nema nistaChrisBoyd je napisao/la:Eh baš me zločesti genije ranije o tome pitao oko trejda Batuma, i ja pitao buraza , pošto se on više bavi blazers news . Kaže mi da nema ništa oko toga ,jedino što viktor hoće out . Al ko zna opet , mada ja Batuma ne bih dirao

dobismo NY jutros. opet za neutralne zanimljiva i za moje zivce pogubna tekma

sad pročitah ovo od @targeta, joj kad bi došao Tele
ne znam kako bih preživio tekme u tim kasnim satima, al' kako god, nekad live, nekad repriza 

-
ako mirza dodje majke ce da stucaju diljem trail blazers fransize
dobismo detroit na misice ako je vjerovati komentarima jer nisam gledao tekmu.
utakmicu je obiljezio (ko drugi nego) lamarcus sa novim double doubleom i tricom kojom je pretekao portera na listi najboljih strijelaca portlanda svih vremena. prvi je, naravno, drexler i njega tesko da ce uhvatiti ali i ovo je svakako golem poduhvat

dobismo detroit na misice ako je vjerovati komentarima jer nisam gledao tekmu.
utakmicu je obiljezio (ko drugi nego) lamarcus sa novim double doubleom i tricom kojom je pretekao portera na listi najboljih strijelaca portlanda svih vremena. prvi je, naravno, drexler i njega tesko da ce uhvatiti ali i ovo je svakako golem poduhvat

-
[youtube][/youtube]
“So I heard around my locker room that you have the Splash Brothers so what do you think about Damian and Wes being the Rain Brothers? Live in Portland, it rains. It’s not too hot, but just think about it for me… When you’re making it rain you’re really making the 3. So just think about it. Rain Brothers.”

“So I heard around my locker room that you have the Splash Brothers so what do you think about Damian and Wes being the Rain Brothers? Live in Portland, it rains. It’s not too hot, but just think about it for me… When you’re making it rain you’re really making the 3. So just think about it. Rain Brothers.”

od 28 poena u prvoj cetvrtini LMA 21
profesorski
profesorski

-

ocekivana pobjeda nad spursima koji su dosli bez pola ekipe uz dominaciju lamarcusa i lillarda (a koga drugog). nazalost rolo se povrijedio i bice out oko 4 sedmice

bie zanimljivo sta ce stotts izvesti.As a result of this injury we're going to get a better look at Freeland, Robinson, and Meyers Leonard...or if we don't, we can assume the opportunities to view them this season will be rare. Freeland has excelled in short minutes. It'll be interesting to see if he can expand his role. Also interesting: How will Terry Stotts mix and match between power forwards and centers? Everybody but Kaman is a natural forward or a shaky hybrid. Will Aldridge play the 5 or will one of the young players get re-converted to center? Until somebody besides Kaman steps up, the coaches might as well distribute Lopez's playing time with a Magic 8 Ball.
Don't be surprised if the Blazers end up preserving Kaman's bench role, just with larger minutes. He's a huge key to the second-unit offense. Take him out of the equation and they've reverted to last season's scoring power...which ain't much. Look for the coaching staff to consider Leonard or Freeland starting, Kaman playing when it matters most.
Nek se yebe Pop, dobili bi ih ionako
Dakako da ce bit zanimljivo kako ce momcad bez Robina, tj. koliko zapravo on znaci ovoj ekipi.

Dakako da ce bit zanimljivo kako ce momcad bez Robina, tj. koliko zapravo on znaci ovoj ekipi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
optimist u meni kaze da ovo nije nimalo losa stvar jer rolo ce dobiti potreban odmor od nekih mjesec i kusur dana, a t-rob, freeland i leonard ce imati priliku da pokazu sta znaju i koliko se na njih zapravo moze racunati sto ce nam svakako biti od ogromne koristi u play offu. ako nista barem cemo znati cime raspolazemo i napreduje li ova klupa ikako.
pesimist u meni kaze da smo yebani
pesimist u meni kaze da smo yebani

-
Robinson had 15 points and 16 rebounds in his first career start

Evil Genius II je napisao/la:Robinson had 15 points and 16 rebounds in his first career start

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
-
t-rob je cista energija, samo sto kroz cijelu karijeru nikako da kontrolise i usmjeri tu energiju tamo gdje treba. sto se tice slobodnih 
kada bi radio sve sto je radio jutros, a kao rezultat toga da budu promasena slobodna onda sam 100% za toRobinson on his 5-of-15 night from the free-throw line: “If free throws is my [biggest] concern, then I have a bright future.”

Šta kaže Wheeler : it's a great day to be a Blazer..koja rovovska borba i ne odustajanje ..mada nisam mogo gledat produzetke
-
[youtube][/youtube]
nenaspavan sam, imam strasnu glavobolju, htio sam odustati od pracenja bilo kog sporta nakon sto je green pogodio onu tricu koliko sam bio iznerviran ali na kraju se isplatilo. kao sto chris napisa: it's a great day to be a blazer.
nenaspavan sam, imam strasnu glavobolju, htio sam odustati od pracenja bilo kog sporta nakon sto je green pogodio onu tricu koliko sam bio iznerviran ali na kraju se isplatilo. kao sto chris napisa: it's a great day to be a blazer.
Clutchlard
A veceras vec Pelicansi pa onda Rocketski i Thunder..
Ali pobjeda bez Batuma i Lopeza kod prvaka je za svaku pohvalu. Pa i Wright koji je pokazao da moze solidno odigrat s klupe, jel 4 trojke, a sve su bile za tako bitne.
A da ne govorim koliko se LA mucio sa Duncanom i Splitterom...

A veceras vec Pelicansi pa onda Rocketski i Thunder..
Ali pobjeda bez Batuma i Lopeza kod prvaka je za svaku pohvalu. Pa i Wright koji je pokazao da moze solidno odigrat s klupe, jel 4 trojke, a sve su bile za tako bitne.
A da ne govorim koliko se LA mucio sa Duncanom i Splitterom...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta bi sa Lillardom?! Majko draga! 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
BernardBarnjak je napisao/la:Sta bi sa Lillardom?! Majko draga!

izgleda da su strucnjaci sa ovim listama probudili zvijer u dameu. prvo thomas i anthony, onda jalen rose i marc jackson koji ga nisu ni spomenuli kad su pricali o top point gardovima lige. doduse, jalen je updateovao svoju listu nakon sinoc
sve pohvale naravno idu i za lamarcusa, double double masinu. strasna odbrana, 32pts, 16reb, 5stl i 2blokade. zvijerJalen Rose
@JalenRose
Updated. New Top 5 PG performers so far. Curry. Westbrook. Wall. Lillard. Cp3.

Tek sad vidjoh da nemamo LA večeras, a zašto nisam upratio
- 10DelPiero
- Kontakt:
Moze li neki kvalitetan stream ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.