Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Harrison
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Harrison » 13 dec 2014, 01:32

Jedino sto bi ujedinilo nas ovdje na forumu da sutra kazu kako je izabran Kemal Hafizovic :hmmmmm:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 dec 2014, 01:33

Harrison je napisao/la:Jedino sto bi ujedinilo nas ovdje na forumu da sutra kazu kako je izabran Kemal Hafizovic :hmmmmm:
Ili Ciro :D :D Znaci Ciro sta raja i igraci vole a i bio je treci na SP. To nece u sljedecih 50 godina niko dostici odavde ako i tada.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 dec 2014, 01:36, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 dec 2014, 01:34

Sener Bajramovic i mirna Bosna. :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 dec 2014, 01:34

Harrison je napisao/la:Jedino sto bi ujedinilo nas ovdje na forumu da sutra kazu kako je izabran Kemal Hafizovic :hmmmmm:
Sener bajramovic

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 dec 2014, 01:35

Ma nas na forumu ni Mourinho ne bi ujedinio, ali hajd', samo nek' nije Safet, koga god izaberu ne može imat luđe taktike od njegovoh formacija bez beka, krila, napadača i tako to...
#Salihović

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 13 dec 2014, 01:39

Da nebudu sutra ovde komentari pucali tipa vratite nam Susica :rol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 dec 2014, 01:42

terabajt je napisao/la:
Sener bajramovic
Ma Kemo ili Seno, sve ti je to u 5 deka... kad bi odabrali nekog od ove dvojice ovim forumom bi zavladala sloga, bratstvo i jedinstvo. Moderacija ne bi imala posla, ne bi slala u Banovice i sve bi bilo bajno i krasno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2014, 01:45

sutra ce izabrati finaliste to jest ostat ce dva kandidata pa ce nekaad naknadno opet biti sjednica da definitivno odluce koje selektor :rol: odugovlace stede pare :roll:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 13 dec 2014, 02:00

:lol:
Benko je napisao/la:čuj ko.... :facepalm:

pa normalno,
Faruk Hadžibegić! :tokralju:
:lol: :lol: :lol: :clap: :clap:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 dec 2014, 09:38

mešto smiješno :kafa:
čovjek je zajedno sa amarom ponajviše radio na tome da se ukine suspenzija i lobirao, ima iskustva rada u Evropi, ima autoritet i bio je ako me sježćanje služi kapiten YU
:tokralju:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 dec 2014, 09:39

Kao prvo vrijeme ce pokazati sta je najbolje. Posto mislim da ce izbor biti između Hadzije i Meše, ja cu pokušati objasniti zašto bi ja vise volio da bude Hadzija.... Da se razumijemo nisam ni za jednog od njih ali evo;
Trenerska karijera
Tu su negdje, Hadzija je vodio Betis to nije mala stvar, možda mala prednost Meši ali nije tu velika razlika.

Karakter
Hadzija je kao igrač i čovjek uvijek bio gospodin. Direktan ali čovjek velikog ega i poštuju ga vise od Neše širom Evrope... Hadzija ima veliki uticaj i Uefi, dobar prijatelj sa Platinijem... Igrao je veliku ulogu u najgorem periodu za nas, to jest kad smo bili suspenovani...
Sto se tiče ljudskog djela tu je Nesa daleko ispod Hadzije, da ne pominjemo sve afere i gluposti koje je pravio tokom karijere...

Poznavanje igrača i Saveza
Hadzija i tu ima veću prednost... Poznaje igrace jako dobro a vrlo dobro poznanstvo ima i sa ljudima u savezu i izvrsnom odboru..

Pamet komunikacije
Hadzija i tu ima prednost... Njegove izjave su direktne ali odmjerene... Meša zna biti jako bezobrazan, najbolji primjer je odnos prema kolegama u ovom izbornom periodu...

Odnos sa navijačima
Mislim da Mesa ima prednost... Hadzija je duže prisutan tu i intenzivnije tako da je narod na jedan način umoran od njega a Mesa se uvijek držao po strani i nije se mješao u našu reprezentaciju i rad saveza... Hadzija je vec bio selektor i to mu je veliki minus

Itd neda mi se vise!!!

Sent from Angelina's bed

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 13 dec 2014, 09:55

Selektor treba biti ili Hadzibegic ili Bazdarevic.

To su nasa dva najbolja trenera poslije onih koji su odbili (Bajevic i Halilhodzic). Kakvi su da su, nasi su, najbolji su i kraj price.
Nadam se da ove budale iz saveza ne spremaju nikakvu glupost danas, a to bi bilo imenovanje bilo koga drugog osim dvojice pomenutih.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 dec 2014, 10:01

Meni je ovo smijesno vidjeti da par sati prije nego treba bti donijeta odluka ko ce nam biti selektor, mi nemamo pravo znati ni koliko ima kandidata glavnih tacno a kamoli koji su to. To je stvarno jadno. Pa ne kontam sta? Ako saznamo ubit cemo ih? Ili nesto drugo? Kakav pritisak mozemo mi uopce napraviti, stvarbo nidje veze
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 dec 2014, 10:02

slika
slika
slika

:bih: :bih: :bih: :bih:
1946

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 dec 2014, 10:03

Za mene je jedini ozbiljan kandidat Amar Osim . U svim parametrima pobjedjuje ostale kandidate , plus sto bi pitarima cir proradio ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la cobefks » 13 dec 2014, 10:46

Neandertalac je napisao/la:Za mene je jedini ozbiljan kandidat Amar Osim . U svim parametrima pobjedjuje ostale kandidate , plus sto bi pitarima cir proradio ...
Cuj amaw hahahahhaha :D

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 dec 2014, 10:52

TMovac je napisao/la: Ono sto zelim reci jeste, istina je da se ne mogu porediti premier liga BiH I Engleska premier liga. kao ni klubovi Chelsea-Zeljo. ali razlika u kvaliteti izmedju Zelje i Radnika u nasoj ligi, jeste ekvivaletna razlici u kvaliteti recimo Chelsea-ja naspram Burnley-ja u okvirima engleske lige. tj koliko god je tesko postati prvak engleske, isto toliko je tesko postati prvak ove nase lige.
ovo sam i ja napisao prije par dana, ali niko ne shvata i u tome je problem :thumbdown:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 13 dec 2014, 10:53

E jesi neandertalac pravi :-D Amaw je osvojio nekoliko puta prvenstvo i kup jedne od dvije,tri najslabije lige u euwopi.Amawa za sewektowa Wepwezentacije :-D
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 dec 2014, 11:00

kad počinje live prenos, da se ode do radnje uzet' šta :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 dec 2014, 11:09

Valencia je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Porediti našu ligu u bilo kojem obliku sa EPL ligom pa makar i u poređenju tipa United - Burnley,Željo-Radnik je besmisleno i nebulozno s obzirom da jedina zajednicka stvar što može povezati nabrojane je fudbal kao sama igra,sve ostalo je miješanje krušaka s jabukama,odnosno profesionalnog i amaterskog,uspješnog i propalog,.

Naša liga je jedna od najgorih u Evropi tako da je sasvim normalnom sumnjati u bilo kakav kvalitet koji se dotice iste pa makar se radilo i o Amaru koji istina ima rezultate iza sebe ali s obzirom da je iste stekao u amaterskim uslovima gdje je fudbal ali i sam trenerski režim,taktiziranje,fizicka sprema, daleko od fudbala na vrhunskom nivou i ako vec pricamo o istom cinjenica je da Barbarez ima daleko više samih dodirnih tacaka sa njim u odnosu na Osima mladjeg koji vec godinama stagnira u mjestu i ocigledno potpisuje kapitulaciju na cilj koji je sam sebi zadao a to je stabilan i jak F.K Željeznicar,kako u ekonomskom smislu tako i u onom igrackom,.

Biti prvak u ovoj zemlji je stvar prestiža i samo još jedan ukras u vitrinama,kvalitet je tu mizeran i upitan s obzirom da na Evropskoj sceni naši klubovi redovno pokažu pravu sliku našeg fudbala i neki realan omjer u odnosu na druge..

Cinjenica je da Barbarez nema iskustva ali isto tako je cinjenica da nema ni Osim ako govorimo o reprezentativnom fudbalu koji je ipak daleko od nivoa naše šabanije..Možda sam ja lud što smatram da je igracko iskustvo u Bundes ligi i na reprezentativnom nivou dragocijenije i vece od iskustva treniranja ekipe na našim livadama..
:clap: :clap:
:clap: :clap: :clap:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, jasmin10, katalinski, rishovski i 32 gosta.