Rijeci su predstavnika hrvatskog dijela
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Koga nakon Sušića?
Zasto selektor, zasto ne izbornika izabrati ?
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da cemo se jos nacekati dok ne donesu odluku..
Re: Sv: Koga nakon Sušića?
Cartman je napisao/la:Prosli je bio Jugosloven, pa valjda je red na Bosnjaka.harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
X
- Burberry46
- Kontakt:
Jbto, zato ja sada ode van...Goalgetter je napisao/la:Mislim da cemo se jos nacekati dok ne donesu odluku..
Fin dan ko ih ebe
X
Aj tinks rezultat is open, US open
Bakira za selektora!
Bakira za selektora!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Re: Sv: Koga nakon Sušića?
Cartman je napisao/la:Prosli je bio Jugosloven, pa valjda je red na Bosnjaka.harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od ovih svih spominjanih kandidata jedino bi mi smetala ubleha zvana Štimac. Ostali mogu proći...
A imam neke informacije od prije da će biti Amar...Nekako najviše i vjerujem da će to tako biti (razlog nije što volim Želju, nego što mnogo toga ukazuje na takvo rješenje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
tipujem na Mešu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sad ce oni na rucak.Goalgetter je napisao/la:Mislim da cemo se jos nacekati dok ne donesu odluku..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A stranicu ranije na Morza...Kaunas je napisao/la:tipujem na Mešu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
insajderi, gdje ste?
bacite nam kakve mrvice
bacite nam kakve mrvice
- undefined007
- Kontakt:
ramiz zmaj dobar motivator 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
favorizujem Osima, tipujem na Mešu da će bit selektorFliX je napisao/la:A stranicu ranije na Morza...Kaunas je napisao/la:tipujem na Mešu
nešto nejasno?
15.10.2013.
Osim nicim nije zasluzio da bude selektor nacionalnog tima,meni on jos nije za ovog posla,treba malo izac u europu i vodit koji tim,a ne tim u nasoj ligi gdje ako imas malo vise novca i stele od drugih osvajas ligu..nasa liga nije mjerilo ,sad nezz kakvi su mu uspjesi u Japanu,nit me zanima..
Hadzibegic ili Rajevac ?
Hadzibegic ili Rajevac ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- undefined007
- Kontakt:
na kur.cu ga nosimElegant je napisao/la:Amar Osim
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
undefined007 je napisao/la:na kur.cu ga nosimElegant je napisao/la:Amar Osim
- samo_lijevo
- Kontakt:
amaw je izmislio fudbal.Ja njega ocekujem,pa onda neka prate sami sebe.harry_90 je napisao/la:Osim nicim nije zasluzio da bude selektor nacionalnog tima,meni on jos nije za ovog posla,treba malo izac u europu i vodit koji tim,a ne tim u nasoj ligi gdje ako imas malo vise novca i stele od drugih osvajas ligu..nasa liga nije mjerilo ,sad nezz kakvi su mu uspjesi u Japanu,nit me zanima..
Hadzibegic ili Rajevac ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ko god da bude izabran tesko mu se nakon prve greske, ili necega sto nije po volji inace prestrucnih navijaca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U svakoj ligi najbogatiji klubovi osvajaju trofeje. Nije slucajnost da je City prvak u Engleskoj, Juve u Italiji itd.harry_90 je napisao/la:Osim nicim nije zasluzio da bude selektor nacionalnog tima,meni on jos nije za ovog posla,treba malo izac u europu i vodit koji tim,a ne tim u nasoj ligi gdje ako imas malo vise novca i stele od drugih osvajas ligu..nasa liga nije mjerilo ,sad nezz kakvi su mu uspjesi u Japanu,nit me zanima..
Hadzibegic ili Rajevac ?
Nasa liga je po tom pitanju dosta izjednacena, Zeljo nije bogatiji od ostalih konkurenata. Razlika izmedju bogatih i "siromasnih" je mnogo veca u ovim nabrojanim ligama.