Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Evo malo canca u uniformi!

Jea, dets D shit vot ajm tokin' abautEagles je napisao/la:Evo malo canca u uniformi!
![]()

A sad, nemojte vise, bolan ovo je "chat", nije valjda da samo o ovome chatate

Support Velez, It's logical! ★
Zar ima bolje piChOke od ove Nives Celzijus

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Evo citam da cemo uskoro dobiti himnu. Vjeovatno ce se u njoj stovati vise "Hrvati i Srbi",nego stanovnici ove prekrasne drzava-Bošnjaci. Ja kad bih mogao birati neku pjesmu za himnu,onda bih izabrao ovu.
Zaplakala Bosna, zaplakala
svakom je covjeku ruku dala
nije vazno koje vjere, kojeg obicaja
jer takva je Bosna ona ljude spaja
Refren
Jedno kolo, jedna raja
od Prijedora do Mostara
od Bihaca do Zvornika
Sarajevo svima dika
Bosancima Bosna vika
Bosancima srce, dusu dala
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
ne placi Bosno, zemljo jarana
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
zapjevaj Bosno, majko sevdaha
Refren
Jedno kolo, jedna raja
od Prijedora do Mostara
od Bihaca do Zvornika
Sarajevo svima dika
Bosancima Bosna vika
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
- reds_forever
- Kontakt:
super je...majestic je napisao/la:Evo citam da cemo uskoro dobiti himnu. Vjeovatno ce se u njoj stovati vise "Hrvati i Srbi",nego stanovnici ove prekrasne drzava-Bošnjaci. Ja kad bih mogao birati neku pjesmu za himnu,onda bih izabrao ovu.
Refren
Jedno kolo, jedna raja
od Prijedora do Mostara
od Bihaca do Zvornika
Sarajevo svima dika
Bosancima Bosna vika
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pjesma je snimljena davne '92, ja mislim da je pjevao Halid M. Dobar text, nema sta...
Evo malo zabave...testirajte za koliko cete vremena i koliko pokusaja naci 2 iste slike od ukupno 16.
memorija je u pitanju...ja uspio za 57sec i 23 pokusaja...
http://www.sportbild.de//de/sportbild/s ... index.html
Evo malo zabave...testirajte za koliko cete vremena i koliko pokusaja naci 2 iste slike od ukupno 16.
Vom Jäger zum Gejagten
Neke velike zemlje nemaju tekst himne, samo melodija, a bosanci se našli pametni pisati tekst kad se zna da se oko njega 3 strane neće složitireds_forever je napisao/la:super je...majestic je napisao/la:Evo citam da cemo uskoro dobiti himnu. Vjeovatno ce se u njoj stovati vise "Hrvati i Srbi",nego stanovnici ove prekrasne drzava-Bošnjaci. Ja kad bih mogao birati neku pjesmu za himnu,onda bih izabrao ovu.
Refren
Jedno kolo, jedna raja
od Prijedora do Mostara
od Bihaca do Zvornika
Sarajevo svima dika
Bosancima Bosna vika
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
ali doslo neko vrijeme
vrijeme ludovanja
Al to je Bosna
IMA TEMA O HIMNI
- " $...
Tacno je,pjesu pjeva Halid Muslimovic. A ovaj kviz,samo rijesio za 40 sekundi i 18 pokusaja.geronimo je napisao/la:Pjesma je snimljena davne '92, ja mislim da je pjevao Halid M. Dobar text, nema sta...
Neke velike zemlje nemaju tekst himne, samo melodija, a bosanci se našli pametni pisati tekst kad se zna da se oko njega 3 strane neće složiti
Al to je Bosna
IMA TEMA O HIMNI[/quote]
Ovo je slobodna tema tak da mogu i ovdje pisati o njoj. U himni se treba samo koristiti rijeci Bosanac,Bosnjak i Bosna i Hercegovina. Onaj kome se ne svidja,nek se .ebe. I to jos treba narediti da bude obavezno svaki dan prije nastave u skolama pustiti himnu,te da svaka skola u CIJELOJ BiH ukljucujuci I R.Srpsku mora imati zastavu nase drzave. Mene ne zanima jeste li vi "u srcu"hrvat ili srbin,zivite u ovoj drzavi i vi ste Bosanac,ma koliko god vama bilo krivo zbog toga.
Al to je Bosna
IMA TEMA O HIMNI[/quote]
Ovo je slobodna tema tak da mogu i ovdje pisati o njoj. U himni se treba samo koristiti rijeci Bosanac,Bosnjak i Bosna i Hercegovina. Onaj kome se ne svidja,nek se .ebe. I to jos treba narediti da bude obavezno svaki dan prije nastave u skolama pustiti himnu,te da svaka skola u CIJELOJ BiH ukljucujuci I R.Srpsku mora imati zastavu nase drzave. Mene ne zanima jeste li vi "u srcu"hrvat ili srbin,zivite u ovoj drzavi i vi ste Bosanac,ma koliko god vama bilo krivo zbog toga.
- reds_forever
- Kontakt:
23 sekunde
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 20 jan 2009, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- reds_forever
- Kontakt:
Ovo je slobodna tema tak da mogu i ovdje pisati o njoj. U himni se treba samo koristiti rijeci Bosanac,Bosnjak i Bosna i Hercegovina. Onaj kome se ne svidja,nek se .ebe. I to jos treba narediti da bude obavezno svaki dan prije nastave u skolama pustiti himnu,te da svaka skola u CIJELOJ BiH ukljucujuci I R.Srpsku mora imati zastavu nase drzave. Mene ne zanima jeste li vi "u srcu"hrvat ili srbin,zivite u ovoj drzavi i vi ste Bosanac,ma koliko god vama bilo krivo zbog toga.[/quote]majestic je napisao/la:Neke velike zemlje nemaju tekst himne, samo melodija, a bosanci se našli pametni pisati tekst kad se zna da se oko njega 3 strane neće složiti
Al to je Bosna
IMA TEMA O HIMNI
potpisujem
Izvini brate ali ja mislim da sam ja Hercegovac!majestic je napisao/la:

Svaka cast reds-ce ili reds-ko, nema veze...razumjeces me...reds_forever je napisao/la:23 sekunde

Ja sam najvjerovatnije bio hendikepiran sa svojim bilansom, nesto mi konekcija slaba i spora...nikad da otvori sliku...

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.