Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
xinxee
-
Kontakt:
combe je napisao/la:Najgore moguće riješenje, čovjek koji se već mjesecima sam nudi i samo što nije rekao de molim vas mene uzmite. Čovjek koji nije davao podršku skoro ni jednom selektoru, za svačiji rad je imao komentar i mislio da on može bolje. Dno dna, mislim da bi samo Branimir Tulić bio gore rješenje od njega. Volio bih da ovo griješim ali čisto sumnjam. On evo već par godina u svakom interviu ima nekih raznih ponuda ali nikako da nađe posao, svi ga kao negdje traže.

-
avlami97
-
Kontakt:
combe je napisao/la:Najgore moguće riješenje, čovjek koji se već mjesecima sam nudi i samo što nije rekao de molim vas mene uzmite. Čovjek koji nije davao podršku skoro ni jednom selektoru, za svačiji rad je imao komentar i mislio da on može bolje. Dno dna, mislim da bi samo Branimir Tulić bio gore rješenje od njega. Volio bih da ovo griješim ali čisto sumnjam. On evo već par godina u svakom interviu ima nekih raznih ponuda ali nikako da nađe posao, svi ga kao negdje traže.
Što sam sebe lažeš? Sva tvoja iskrenost je stala u prve tri riječi prve rečenice.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
kinder_jaje
-
Kontakt:
Postao/la kinder_jaje » 13 dec 2014, 20:51
Neka i ova sapunica zavrsi a Mehmedu sretno i ima moju apsolutnu podrsku kao i svaki selektor do sada.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 13 dec 2014, 21:01
Kako prije nekoliko godina, tako i danas, Meša nema niti jedne lijepe rijeci za novog selektora BiH, Miroslava Blazevica.
„To što je on selektor, to je smrt Bosne i Hercegovine“, kategorican je u svom stavu, podsjecajuci na susret sa Blazevicem u Bologni, kada je reprezentacija BiH igrala prvu utakmicu kvalifikacija za SP 1998. godine. „To što nam je tada govorio i šta je radio nisam nikada zaboravio. Kako ce nam se napiti bosanske krvi, kako smo bijednici... Bilo je strašno. Necu ulaziti u detalje njegove strucnosti, mada je i ona upitna, no njegov karakter je uzasan i to što je on selektor veliki je poraz Bosne.“
Mislim da se zbog ovog i Ciro obrusio na njega.
http://www.bhfanaticos.com/index2.php?o ... 0&Itemid=2
Ovdje ima i ostatak njegovog intervjua prije dugog vremena, i osvrce se na njegovu kandidaturu nakon odlaska Sliskovica.
-
mandraX
-
Kontakt:
Nisam nesto aman zadovoljan, al' kakva su se imena spominjala, dobro smo prosli.
Sretno selektore!
-
HeavensWonder
-
Kontakt:
Postao/la HeavensWonder » 13 dec 2014, 21:04
Idemo redom...
Ima li kakvih clanova uze i sire familije koji su vlasnici/suvlasnici/dionicari u sportskim agencijama ili zaposlenici istih ?
Da li planira i kada da vrati Zukanovica i da pozove Stilica ?
Od odgovora na ova pitanja ovisiti ce i pocetak karijere na mjestu selektora BiH.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
soccerfan
-
Kontakt:
HeavensWonder je napisao/la:Idemo redom...
Ima li kakvih clanova uze i sire familije koji su vlasnici/suvlasnici/dionicari u sportskim agencijama ili zaposlenici istih ?
Da li planira i kada da vrati Zukanovica i da pozove Stilica ?
Od odgovora na ova pitanja ovisiti ce i pocetak karijere na mjestu selektora BiH.
Covjek je rekao da vec iduce sedmice pocinje sa poslom. Meni sad za sad zvuci ok i podrzat cu ga sve dok bude imao rezultate ili bar postavljao taktike i igrace kako Bog dragi zapovjeda a ne izvodio akrobacije sa istima. Drago mi je zbog njega. Smatram da ce moci napraviti dobre rezultate sa repkom. Zuke sto se tice, on je danas odma objavio da je Mesi na raspolaganju.
"Da li sam zadovoljan? Naravno, svi vrlo dobro znamo ko je Baždarević i vjerujem da će s našom reprezentacijom napraviti velike stvari".
Na pitanje da li se nada povratku u reprezentaciju, Zukanović je odgovorio:
"Ja sam spreman i ukoliko dođe do poziva, naravno da ću se odazvati", bio je jasan Zukanović.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Moj favorit nije bio ali zelim mu svu srecu na klupi repke. Neka pozove najbolje, postavi ih na pozicije koje igraju u svojim klubovima pa cemo za moguce lose rezultate udarati po igracima a ne po njemu. Svakako ne moze biti losiji od prethodnika jer je to prosto nemoguce ostvariti. Susic ce vrlo tesko pronaci trenerski angazman igdje na svijetu nakon kataklizme koju nam je u zadnje vrijeme priustio. To se vec sada pokaziva niko ga niti ne spominje. Bazdarevicu jos jednom sve najbolje. A Ciro je Stimca trebao podrzati na klupi Vatrenih ako ga toliko postuje. Taj je samo za nijansu manja propast od Susica. Prosinecki je bio moja prva zelja ali nista od toga. Mesa budi normalan i nista vise imat ces podrsku od vecine ovdje.
Zadnja izmjena:
dubrovnik, dana/u 13 dec 2014, 21:21, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Elegant
-
Kontakt:
Vidim niko se nije sjetio da napise da li ce Mesa upititi poziv Spahicu i Misimovicu, koji su se oprostili od tima a mogu jos da pruze dobrih partija ?!
Do Austrije ima dosta vremena da se pozovu novi igraci i naravno pozvati Zukanovica opet, uglavnom ima dosta igraca, samo da ove papirđije krenu sa poslom bice ih jos vise.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Rios
Zadovoljan sam izborom

Mesi zelim puno srece u radu i da nam sa repkom donese puno radosti aBd

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
mirzatele
-
Kontakt:
--------------------------------------------------------ASMIR BEGOVIC--------------------------------------------
----MUJDZA (Bicakcic) ----------------BICAKCIC (Zukanovic)---------------SPAHIC (Sunjic)-------------------SEO
-----------------------------BESIC (Salihovic)--------------------------MEDUNJANIN (Pjanic)
----HAJROVIC (Vrancic)----------------------------PJANIC (Stilic)--------------------------LULIC (Duljevic)
--------------------------------------------------------EDIN DZEKO (Vedo)----------------------------------------
Eto Mesa da se ne trudis

-
bhsport
-
Kontakt:
Sretno selektore i prvi kapitenu naše repke!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Ajax
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Moj favorit nije bio ali zelim mu svu srecu na klupi repke. Neka pozove najbolje, postavi ih na pozicije koje igraju u svojim klubovima pa cemo za moguce lose rezultate udarati po igracima a ne po njemu. Svakako ne moze biti losiji od prethodnika jer je to prosto nemoguce ostvariti. Susic ce vrlo tesko pronaci trenerski angazman igdje na svijetu nakon kataklizme koju nam je u zadnje vrijeme priustio. To se vec sada pokaziva niko ga niti ne spominje. Bazdarevicu jos jednom sve najbolje. A Ciro je Stimca trebao podrzati na klupi Vatrenih ako ga toliko postuje. Taj je samo za nijansu manja propast od Susica. Prosinecki je bio moja prva zelja ali nista od toga. Mesa budi normalan i nista vise imat ces podrsku od vecine ovdje.

-
Harrison
-
Kontakt:
Postujem forumase koji nisu bili za Mesin izbor i koji uprkos tome novom selektoru daju podrsku i zele uspijeh reprezentacije. Najgori su oni koji ne mogu podnijeti "poraz" pa krenu sa vrijedjanjima, a covjek jos nije sjeo na klupu. Takvi forumasi ne zasluzuju ni tren paznje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
soccerfan
-
Kontakt:
Harrison je napisao/la:Postujem forumase koji nisu bili za Mesin izbor i koji uprkos tome novom selektoru daju podrsku i zele uspijeh reprezentacije. Najgori su oni koji ne mogu podnijeti "poraz" pa krenu sa vrijedjanjima, a covjek jos nije sjeo na klupu. Takvi forumasi ne zasluzuju ni tren paznje.
I meni su ovi nejasni. Covjek ni sjeo na klupu nije a nasli mu vec milion mana. Treba dati priliku i podrzati, ako pokaze da nema pojma, onda kritikovati. Ove kritike do sad su bez ikakvog razloga.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
BaDa12
-
Kontakt:
Sretno, selektore!
Od mene ide direktna podrška za Mešu, vjerujem u njega! Vremenom ćemo vidjeti koliko može, nadajmo se najboljem.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
arelinho
-
Kontakt:
Sto se mene tice mogao je biti bilo ko selektor samo da nije Hadzibegic.
Meši dajem podrsku da nas proba odvesti na EP i neka mu je sretno.

-
SjeverniVjetar
Postao/la SjeverniVjetar » 13 dec 2014, 22:01
Naravno, podrska selektoru, svaki je dobio i svaki je zasluzuje.
Nadam seda ce Mesa odmah povesti racuna o potencijalnim i reprezentativcima kojima je Susic zatvorio vrata, taj bi mu potez u startu donio simpatije i postovanje javnosti.
Reprezentativni kadar treba procistiti od familijarnih, menadzerskih i nebuloznih rjesenja kojima ga je Susic napunio.
Sto se tice odnosa sa igracima , taktike, motivacije, ja mislima da ce dovoljno biti da bude samo normalan, pa da nam sanse za plasman porastu na 50%.
Naprijed Mesa!
-
manijakdv
-
Kontakt:
Meša majstore,neka je sa srećom,sve najbolje i da nas odvedeš u Francusku.A ako stanu rezultati,nemoj biti kao teleća glava,ostani častan i dosljedan i u pobjedama i u porazima.Sretno legendo Grbavice.