zapisi.samo_lijevo je napisao/la:kako dubokoumna recenica.mirzatele je napisao/la:bas ce se prepustiti nasim doktorima Bog zna kakvog kvaliteta
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
- samo_lijevo
- Kontakt:
hocu,bas ti hvala.mirzatele je napisao/la:zapisi.samo_lijevo je napisao/la:kako dubokoumna recenica.mirzatele je napisao/la:bas ce se prepustiti nasim doktorima Bog zna kakvog kvaliteta
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Niko nespori da je juka skroz cist. Napravio je gresku, ali je smjesno i neprofesionalno da ga u savezu pljuju i to javno. Svako nekad pogrijesi. ima dosta primjera ko je sve napustao reprezentaciju pa im se nije ovako obracalo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
polako,nadoci ces u voznji,ima vremena.
samo lijevo
- samo_lijevo
- Kontakt:
samo strpljivo,ne moze prije zore svanuti.
ako su besplatni daj koji savjet u pp, kad si tako divan
Za sve je potrebno dvoje i svađu i ljubav.Ali stoji činjenica da je dolaskom Haruna u savez zaustavljen odliv igrača u druge zemlje.Da su sve mlađe selekcije u A diviziji(a gdje su slovenci bez naših) znači da čovjek radi odličan posao koji će svoje rezultate tek pokazati za par godina dolaskom ovih mladih Muse i ostalih u A reprezentaciju.I sad odjednom neki menadžer pođe srat po Harunu a pola mu igrača igra za Sloveniju,
Treba stat na loptu smiriti strasti,i savez a bogami i Jusuf,jer kod Ivanovića nema zvijezda samo radnici i ratnici.
Ako Jusufu treba da igra ljetnu ligu,nek kaže brate ja bih igrao ljetnu ligu i gotovo pa ima još EP nije ovo zadnje,ako će to pomoći njegovoj karijeri.Ali brate ne možeš prosipati iz šupljeg u prazno,svi budale a ti pametan ili tvoj menadžer.Nema govora da ćemo biti jači sa Jusufom to je 100% tačno,ali isto tako će biti reprezentacije i bez njega.
Do sada smo ovisilo o formi Mirze i Nihada,ali dolaskom Ivanovića svi igraju i iz svih vadi maximum.vidjeli ste da je Mirza igrao po potrebi i da je rijetko započinjao susrete.Zato Jusufe pogledaj malo oko sebe ne igraš ni za savez ni Haruna ni Dinu već za BiH.
KO HOĆE NAĐE NAČIN,A KO NEĆE NAĐE RAZLOG
Treba stat na loptu smiriti strasti,i savez a bogami i Jusuf,jer kod Ivanovića nema zvijezda samo radnici i ratnici.
Ako Jusufu treba da igra ljetnu ligu,nek kaže brate ja bih igrao ljetnu ligu i gotovo pa ima još EP nije ovo zadnje,ako će to pomoći njegovoj karijeri.Ali brate ne možeš prosipati iz šupljeg u prazno,svi budale a ti pametan ili tvoj menadžer.Nema govora da ćemo biti jači sa Jusufom to je 100% tačno,ali isto tako će biti reprezentacije i bez njega.
Do sada smo ovisilo o formi Mirze i Nihada,ali dolaskom Ivanovića svi igraju i iz svih vadi maximum.vidjeli ste da je Mirza igrao po potrebi i da je rijetko započinjao susrete.Zato Jusufe pogledaj malo oko sebe ne igraš ni za savez ni Haruna ni Dinu već za BiH.
KO HOĆE NAĐE NAČIN,A KO NEĆE NAĐE RAZLOG
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Volio bih kada bi se sada javili ljudi koji su gledali polifinalnu i finalnu utakmicu U20 i koji su mogli vidjeti da je Jusuf 2 puta izlazio sa terena da mu fizioterapeut pomogne. Drugi put je bukvalno pao na parket odmah i tom prilikom sam se istinski prepao za tog momka, poslije slavlja kada su se na njega bacili je dodatno ozlijedio koljeno. Moj prijatelj koji se zna sa Jukom tom prilikom se fotografisao i ovaj mu rekao da osjeca bol u koljenu na nozi na kojoj je imao operaciju. Da je bilo korektnosti od strane KS BiH momak je trebao biti oslobodjen. Ako ljudi iz KS BiH smatraju da mogu raditi sto zele igracima, onda to sa ovim momkom sigurno nece ici. FIB-a pravila im daju ovlasti da mogu traziti sankcije za igrace koji "nisu poslusni". Izgleda da su se u ovom slucaju malo presli, jer to pravilo u NBA ne fermaju. A zasto uopste potezati neku vrstu prisile igraca, kad igrac koji je na neki nacin prisiljen da se odazove moze nanijeti vise stete nego koristi ako to hoce. Ono sto je momak pokazao igrama za 18 i U20 iako su mnogi njegovi saigraci (bar se tako sticao dojam) bili instruirani da nabijaju vlastitu statistiku. Po mom licnom sudu da nije bilo Jusufa ni jedna ni druga (U18 i U20) ne bi vidjela niti jedno od prva tri mjesta u to sam siguran.
Kod nas je u svemu cirkus.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 14 dec 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
možeš li link staviti ?rambo16 je napisao/la:Eva ga igra
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
http://www.ifeed2all.eu/watch/306249/1/ ... ggets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam ovdje upratio solidna slika
Slobodna mi nešto loše izvodi
Ja sam ovdje upratio solidna slika
Slobodna mi nešto loše izvodi
Joj Nurke kralja ko tikvu da baca 
Naivno jos uvijek pravi ove prekrsaje,al nadoci ce on.
Naivno jos uvijek pravi ove prekrsaje,al nadoci ce on.
Zadnja izmjena: FairBet, dana/u 14 dec 2014, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Slobodna poceo lose da izvodi nakon F4
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 14 dec 2014, 02:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
kako dva glupa faula napravi **** te grob 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nurkic poena i zaradio 2 faula.
5p, 2 licne za nesto manje od 3min
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Slobodna bacanja 1 od 4Bassha je napisao/la:5p, 2 licne za nesto manje od 3min