Puno srece i uspjeha legendo uz punu podrsku

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prvi izbor je bio Vaha drugi Felix Magath i treci Meša to je tako realno..Jedino navijaci ZEljeznicara su mogli vjerovati da ce biti Amar Osim ili oni fanatikosi sto traze Barbareza ,a covjek nema dana radnog iskustva kao da je fudbal ganjanje lopte..propuh je napisao/la:Znaci bio sam medju malobrojnim koji su se nadali ovakvom ishodu i dali svoj glas u anketi Mesi.
I ja sam za Bazdarevica glasao. Mada svi ovi kandidati sto su usli u uzi izbor, su na priblizno istom nivou. Jedino su Stimac i Hadizbegic odudarali. Barbarez ce nazalost biti bez ikakvih sansi, dok god ne skupi barem malo trenerskog iskustva. Ali covjek izgleda voli ici na sve ili nista.propuh je napisao/la:Znaci bio sam medju malobrojnim koji su se nadali ovakvom ishodu i dali svoj glas u anketi Mesi.
Od ovih koje smo realno mogli dobiti najbolje rijesenje, Vaha , Bajevic, Antic i stranci u samo bacanje magle od starta.zgembo89 je napisao/la:Prvi izbor je bio Vaha drugi Felix Magath i treci Meša to je tako realno..Jedino navijaci ZEljeznicara su mogli vjerovati da ce biti Amar Osim ili oni fanatikosi sto traze Barbareza ,a covjek nema dana radnog iskustva kao da je fudbal ganjanje lopte..propuh je napisao/la:Znaci bio sam medju malobrojnim koji su se nadali ovakvom ishodu i dali svoj glas u anketi Mesi.
pi*cka i pohiperion je napisao/la:Ma Sanju Kužet još za pomoćnika i bićemo prvaci Svijeta![]()
OkukaZiko je napisao/la:Opet Francuz iz Sarajeva,ma na kraju nismo se ni čemu boljem ni nadali,dobar i istinit sam komentar neki dan pročitao naša reprezentacija naš selektor pa crknite......fuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Ibra bi se odazvao pozivu selektora
A ti si ono racunao na nacionalni kljuc.Ziko je napisao/la:Opet Francuz iz Sarajeva,ma na kraju nismo se ni čemu boljem ni nadali,dobar i istinit sam komentar neki dan pročitao naša reprezentacija naš selektor pa crknite......fuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prevod: zasto ne reprezentacija BiH?vedator je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.