Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

propuh
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la propuh » 13 dec 2014, 18:04

Znaci bio sam medju malobrojnim koji su se nadali ovakvom ishodu i dali svoj glas u anketi Mesi.
Puno srece i uspjeha legendo uz punu podrsku :bih:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 dec 2014, 18:37

propuh je napisao/la:Znaci bio sam medju malobrojnim koji su se nadali ovakvom ishodu i dali svoj glas u anketi Mesi.
Prvi izbor je bio Vaha drugi Felix Magath i treci Meša to je tako realno..Jedino navijaci ZEljeznicara su mogli vjerovati da ce biti Amar Osim ili oni fanatikosi sto traze Barbareza ,a covjek nema dana radnog iskustva kao da je fudbal ganjanje lopte..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 dec 2014, 18:53

propuh je napisao/la:Znaci bio sam medju malobrojnim koji su se nadali ovakvom ishodu i dali svoj glas u anketi Mesi.
I ja sam za Bazdarevica glasao. Mada svi ovi kandidati sto su usli u uzi izbor, su na priblizno istom nivou. Jedino su Stimac i Hadizbegic odudarali. Barbarez ce nazalost biti bez ikakvih sansi, dok god ne skupi barem malo trenerskog iskustva. Ali covjek izgleda voli ici na sve ili nista.

Puno srece novom selektoru.
100% sportski i krajnje opušten potpis

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 dec 2014, 20:41

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 13 dec 2014, 22:04

Opet Francuz iz Sarajeva,ma na kraju nismo se ni čemu boljem ni nadali,dobar i istinit sam komentar neki dan pročitao naša reprezentacija naš selektor pa crknite......fuj :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 dec 2014, 22:14

zgembo89 je napisao/la:
Prvi izbor je bio Vaha drugi Felix Magath i treci Meša to je tako realno..Jedino navijaci ZEljeznicara su mogli vjerovati da ce biti Amar Osim ili oni fanatikosi sto traze Barbareza ,a covjek nema dana radnog iskustva kao da je fudbal ganjanje lopte..
Od ovih koje smo realno mogli dobiti najbolje rijesenje, Vaha , Bajevic, Antic i stranci u samo bacanje magle od starta.
Iz mog nekog ugla niti su Amar niti Sergej uopste bili kandidati, mada bi Amara volio tu vidjeti radi pojedinaca sa foruma :D dok bi Barbareza ja postavio na mjesto Begica mislim da bi tu bio odlican.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

hiperion
Kontakt:

Post Postao/la hiperion » 13 dec 2014, 23:03

Ma Sanju Kužet još za pomoćnika i bićemo prvaci Svijeta :bow: :bow:
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 dec 2014, 00:12

Mehmed... dobar izbor!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 dec 2014, 00:14

hiperion je napisao/la:Ma Sanju Kužet još za pomoćnika i bićemo prvaci Svijeta :bow: :bow:
pi*cka i po :) a još i rađala

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 14 dec 2014, 00:17

zgembo89 je napisao/la:
hiperion je napisao/la:Ma Sanju Kužet još za pomoćnika i bićemo prvaci Svijeta :bow: :bow:
Sanja Kuzet :bale: slika slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 00:18

Ziko je napisao/la:Opet Francuz iz Sarajeva,ma na kraju nismo se ni čemu boljem ni nadali,dobar i istinit sam komentar neki dan pročitao naša reprezentacija naš selektor pa crknite......fuj :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:
Okuka :plac: :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hiperion
Kontakt:

Post Postao/la hiperion » 14 dec 2014, 00:46

HarisHelic je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
Sanja Kuzet :bale: slika slika
I Ibra bi se odazvao pozivu selektora :beba: :beba:
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 dec 2014, 00:52

Ako cemo iskreno i realno govoriti,od nas nema nista,nije bitno sad ko je novi selektor ,ovaj je isti Susic i isto ce biti,pazite sta vam kazem,uostalom to nema veze,ono sto hocu reci,pa treba biti i realan,zadnji 6 mjeseci,mi jedva imamo 3 igraca redovna koji igraju,a i ovi ostali sto igraju,znamo u kojim su ligama i slicno,mislim previse ocekujemo i treba ovo sve spustiti malo,mi nismo Brazil,Njemacka i slicno,i ovo mjesec dana da se izabere novi selektor,pa i onda ostalo sve pokazuje kakva smo mi drzava(ne) DRZAVA i slicno,sto manje ocekujemo to cemo se manje i razocarati.Shvatam i da se sistem promjenio i da imamo ok grupu,u kojoj smo vec ujebali,ali stvarno nema vise smisla ni govoriti niti ista,svi znamo sta smo i kako kod nas ide i sta prolazi,nazalost. :guz:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 dec 2014, 17:41

:opaopa: :bow: :bih:

moj prvi pik Mesa, sretno selektore i u pamet

na kraju mozemo konstatovat da je Amar bio samo neko novinarsko trolanje

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 dec 2014, 19:06

Ziko je napisao/la:Opet Francuz iz Sarajeva,ma na kraju nismo se ni čemu boljem ni nadali,dobar i istinit sam komentar neki dan pročitao naša reprezentacija naš selektor pa crknite......fuj :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:
A ti si ono racunao na nacionalni kljuc. :lol:
Zao mi je prijatelju ali Bosne i Hercegovine je bilo i bit' ce je!
Sport je lijek za tijelo i duh.

ppero8
Kontakt:

Post Postao/la ppero8 » 15 dec 2014, 20:41

Zar nije ova tema trebala da se zakljuca.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 dec 2014, 02:31

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 dec 2014, 10:35

vedator je napisao/la:
prevod: zasto ne reprezentacija BiH?
magath: nisu htjeli da postanu svjedski prvak, imaju situaciju u kojoj su zabrljali kvalifikacije za EP nesto su pogrijesili ali neznam sta.

sad su u frci i zele ipak da idu na EP jel, dobijaju puno para. I to treba da bude moj zadatak.

nisam imao utisak da zele nesto da promjeni nego da nastave da rade kao do sad, a smece koje je napravljeno da se u roku nekoliko sedmica pospremi .... i ondak prica da to nije posle wolfsburga da radi ali ga je fulham interesovo ipak je to engleska inostranstvo i tako dalje

sve u svemu magath nije zelio da bude "VATROGASAC" nego je imo vjerovatno neke planove i za daljnu buducnost al je vjerovatno bio savezu preskup tako da je odpao :D

od pocetka sam znao da treneri sa vec dokazanim znanjem odpadaju jer je to bila caka saveza da se digne raja
oni su znali da su ti treneri preskupi za savez ali su ih ipako stavili u kandidate nebil se raja malo digla (primer halilhodzic)

svi bi bili sretni da je vaha preuzeo repku al to nije bilo realno jer je on previse profesionalan da bi opet ´posle Dinama izabrao novi CIRKUS ... u ovom slucaju CIRKUS NFSBiH

ipak mislim da Mesa i nije tako los izbor samo da ga ne sutnu nakon ovih kvalifikacija treba ga podrzat u radu
:bih: :bih: :bih:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 16 dec 2014, 10:55

Ima tu i istine, ali i Magath se vadi - prvo nije "odbio" jer ga niko nije zvao nego se sam prijavio, razgovor s njim je obavljen kao i sa drugim kandidatima.

On je, zapravo, "odustao od kandidature", a ne "odbio"!

A odustao je jer shvatio da se od njega očekuje plasman na EP, toliki rizik nije smio da preuzme jer je već zabrljao sa Fulhamom pa bi bilo previše za njegovu karijeru da odmah potom zabrlja još nešto i dobije još jedan otkaz.

Bio je moj favorit (odmah poslije Vahe) ali je očito da nam treba neko ko ima drugačije motive i spreman je da se bori i da vadi vruće kestenje iz vatre. Meša je, po meni, dobar izbor jer "grize" i odavno želi reprezentaciju. Moguće je, takođe, da je on savezu žrtveni jarac kojeg će zamijeniti za sljedeće kvalifikacije, ali se nadam da će im pokazati da zaslužuje mjesto selektora.

Uglavnom, optimista sam!
#Salihović

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 16 dec 2014, 11:09

Očigledno je da u ovome što je Magath izjavio ima dosta istine. To je vjerojatno razlog zbog čega su Halihodžić i Bajević također odbili preuzeti reprezentaciju. Nažalost, nakon jednog uzlaznog perioda, ljudi u našem savezu su pušteni sa uzice, niko ih više ne kontrolira i započele su opet stare igrice kao prije suspenzije. Očigledno je da NS BiH opsjedaju neke nove fekalne materije u vidu Begića, inače čovjeka koji je pod optužnicom, ali to u ovoj zemlji ne spriječava nikoga da obnaša važnu funkciju, i kompanije.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.