Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
dobar je bio danas, imao je dobru priliku, golman mu odlično odbranio šut u ćoše 
lijep gol Luleta glavom za 3-0 
Aferim momčino

- Consigliere
- Kontakt:
Nek se napusi qurca... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bravo Senade. Evo gola.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... 6QS9X7Z5Fl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... 6QS9X7Z5Fl" onclick="window.open(this.href);return false;
šuti, da je zabio chifutima, još bi tele bilo na klupiConsigliere je napisao/la:Nek se napusi qurca...
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, drag mi je Senad, malo sam frustriran, oborio me Lazio 1/1 za skoro pola miljeChinaglia je napisao/la:šuti, da je zabio chifutima, još bi tele bilo na klupiConsigliere je napisao/la:Nek se napusi qurca...
a kladža je u pitanju
ko se kladio na Lazio, pare je bacio 
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, klada jasta je... Jos, budala, gled'o prvo poluvrijeme- umalo sebi oci nisam iskopaoChinaglia je napisao/la:a kladža je u pitanjuko se kladio na Lazio, pare je bacio
Lule na večeri u društvu Filipa i Radua
s njima dvojicom ima jako dobar odnos 

Vidim... Radu ga baš pomilovaoChinaglia je napisao/la:Lule na večeri u društvu Filipa i Raduas njima dvojicom ima jako dobar odnos
Allez
ma Radu je legenda, a i Filip se čini skroz ok lik 
Prokockati dva gola prednosti protiv ovakvog Intera je 
imali su više sreće, nego pameti .. dva gola iz ničega, to im se više neće desit' do kraja sezone!Sheyi je napisao/la:Prokockati dva gola prednosti protiv ovakvog Intera je
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
to trebaš napisati na temi SS Lazio, a ne na Senad Lulić koji je bio večeras jedan od najboljih na terenuSheyi je napisao/la:Prokockati dva gola prednosti protiv ovakvog Intera je
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Chinaglia je napisao/la:šuti, da je zabio chifutima, još bi tele bilo na klupiConsigliere je napisao/la:Nek se napusi qurca...
#Salihović
jbt veceras razvaljuje ko ofanzivni vezni neka polušpica,a po formaciji je bio lijevo krilofedeltafrotta je napisao/la:to trebaš napisati na temi SS Lazio, a ne na Senad Lulić koji je bio večeras jedan od najboljih na terenuSheyi je napisao/la:Prokockati dva gola prednosti protiv ovakvog Intera je
Lule mašino!!! Budući polušpic reprezentacije! Igrač koji je sposoban da vrši pritisak svih 90 minuta na zadnju liniju, da se nađe u gol šansi u 16 metara. O njegovoj fizičkoj spremi govori i broj prekršaja sa člankom iz ss-a.
Igrač koji je uvijek na lopti! Idemo gigantu!
Igrač koji je uvijek na lopti! Idemo gigantu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Panj. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Lulic kao i uvjek od prve minute. Vrlo vazna utakimca sa Sampdoriom za trece mjesto, Mogli bi Lulica mozda sledece godine i u LP gledati.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 55 gostiju.