To kod tebe, kod nas u Sarajevu 7 maraka!sanelmasetic je napisao/la:Hogar, jedes **** a cevapi 3 marke

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
To kod tebe, kod nas u Sarajevu 7 maraka!sanelmasetic je napisao/la:Hogar, jedes **** a cevapi 3 marke
U Banovićima su besplatni, tri obroka dnevno u narednih sedam danasanelmasetic je napisao/la:Hogar, jedes **** a cevapi 3 marke
izvor?Sheyi je napisao/la:Sjećate li se Miralema Ramića, momak je dobio poziv Njemačke i igraće za njih do seniorskih dana, 15 mu je godina.
[youtube][/youtube]
aferim momcino poselami gaSheyi je napisao/la:Izvor Miralem mi rekao. Momak igra ofanzivnog veznog, 10. Kaze da jedva ceka da napuni 18 pa zaigra za nas.
Sheyi je napisao/la:Sjećate li se Miralema Ramića, momak je dobio poziv Njemačke i igraće za njih do seniorskih dana, 15 mu je godina.
[youtube][/youtube]
Ma mozda je dobio poziv u neki kamp ili na neko neoficijelno okupljanje. Nema sanse da, po bilo kom parametru, za dvije godine stekne pravo , ni civilnog ni sportskog drzavljanstva.Sheyi je napisao/la:Jutros se kod nas pojavila vijest ta, pitao ga ja na Fb i kaze da je dobio poziv u u15 selekciju.
Nisam siguran ali mislim da je on rođen u Kalesiji(Tuzli), eh sad kako je mogao dobiti poziv ako nema njemacko civilno i sportskoa on igra u omladinskim pogonima Herthe.
ja ga nisam nasao na stranici herthe, tako da sumnjam u toSheyi je napisao/la:Jutros se kod nas pojavila vijest ta, pitao ga ja na Fb i kaze da je dobio poziv u u15 selekciju.
Nisam siguran ali mislim da je on rođen u Kalesiji(Tuzli), eh sad kako je mogao dobiti poziv ako nema njemacko civilno i sportskoa on igra u omladinskim pogonima Herthe.
Manchester United are reportedly in a battle with Torino, Sampdoria, Stuttgart and Ajax
to land highly-rated Luxembourg striker Belmin Muratovic from FC Metz.
According to a report byTuttomercatoWeb
, Sampdoria and Torino have joined German side Stuttgart, Dutch side Ajax and Manchester United in the race for the 16-year-old, however, noting the player is currently happy at his current club in France.
Labelled as the 'gem' of Metz and Luxembourg's youth team, it is not surprising that some of the biggest names in Europe are tracking the young attacker and if he builds up his reputation even more then the interest will only intensify.
Mladi fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog i napadala počeo je karijeru u Luksemburgu gdje je i rođen 1998. godine, nakon čega je prešao u Metz, gdje su ponikli mnogi svjetski poznati fudbaleri.
Taj isti put prošao je i Miralem Pjanić, što su italijanski mediji i naglasili. Belmin Muratović je ranije izjavljivao da je njegova želja da zaigra za Crnu Goru, a do sada je nastupao za U-17 reprezentaciju Luksemburga.
Nemoze savez nista ako neko nece da igra za nas!Razumijem ja sve al svaki Bosanski katolik koji je imalo dobar igrac igra za susjednu drazavu a tako i pravoslavci.Nije to samo u fudbalu vec u svim sportovima.AgentttB je napisao/la:Andrej Modić je počeo sa posebnim programom treniranja,jer vrlo brzo će biti prebačen u prvi tim.Tako da trebaju ovi naši sve to pomno pratiti,jer komsije sa one strane Drine ce iskoristiti eventualni kiks našeg saveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.